90. dnova dieta od 02. 02. 2010

bzzz

aneti teraz to vyznie blbo ale skus ustnu vodu,asi to mas od zaludka co sposobuje ze mas vodu a organizmus takto reaguje..

no mi velku noc noc ani nedrzime, len tak ze vramci rodiny t.j. rodicia, brat a babka, no ale uz oni navrhli same specialitky, ale nevadi uz som doteraz vydrzala aj ine oslavy a tak, takze zvladnem aj toto!!!

no a moj plan je nasledovny : vo stvrtok mam bielkoviny, tak som chcela povodne rybu ale asi to budu kuracie prsia a vela zeleninky (salat, redkovky a take chutne zeleninky ), v piatok nasi robia rybu a k tomu zemiakovy majonezovy salat, tak ja si dam len zemiaciky a hrasok a tak, teda bez ryby a bez majonezy, v sobotu na obed si dam asi nieco celozrnne a na veceru zas zakusok ktory vten den spravim, v nedelu mam ovocie, a v pondelok si dam len sunku a zeleninku, ...

lejja : takze je to na tebe, drzim place aby si odolala!!!

lejja

ANETI7 ja mam vodny den 13.4.Vaha aj mne stoji na tom istom a su to uz 2 tyzdne co som zacala odznova.Ako to budete zvladat/dodrziavat/caz velku noc?Ja neviem ci to znovu nezbabrem.A viem,ze treti krat by som uz nevedela zacat odznova.Aneti tu chut v ustach mas urcite preto taku,lebo nic si nejedla.

aneti7

Ahojte...tak ja mám dnešnú vodu už takmer za sebou...teraz ešte idem cvičiť a potom čo najskôr spať...ale okrem citróna som si dnes do vody vytlačila aj grep...aj keby sa to nemalo, ale mne to veľmi pomohlo. Som zvedavá ako dopadne zajtrajšie meranie a váženie:)
Inak aj vy mávate po vodnom dni takú neuveriteľnú pachuť v ústach?...ja som to mala aj počas prvého už navečer a ešte aj druhý deň a teraz zase...asi to je tým, že mám prázdny žalúdok či čo...
lejja a ty máš kedy vodný?
Bzzz zajtra držím palce:)...a zajtra by mali mať vodu aj kikulka a Bara...ale tie sa tu už dlho neukázali:(

lejja

Ahojte,aneti7 vydrz to dnes nejako a bzzz tebe vela sil zajtra pri vodnom dni.Ja mam zajtra ovocny den ma ho este niekto?

bzzz

ahojte :)
tak dnes mam ovocie, dnes som bola aj cvicit, zajtra mam vodu a mam naplanovany cely den takze sa ani nezastavim, dufam ze zvladnem :)
aneti, ty ako? dufam ze sa drzis :)

aneti7

zuzinka 20 môžeš si dať ako medzichod ovocie alebo zeleninu...a ja keď som moc hladná tak si niečo na olovrant aj zobnem...ale len niečo čo je dovolené v ten deň. Ja v ovocné dni jedávam tak rôzne...podľa toho ako som hladná...niekedy len 3x, niekedy 5x, niekedy aj viac. Väčšinou si dám na raňajky banán, desiatu buď nič alebo nejaké jablko, obed buď detskú výživu alebo varenú zeleninu a robievam si aj ovocné šaláty.

aneti7

kvetinky aj mne po prvom vodnom stála váha 2 týždne...ale ževraj je to normálne...telo sa musí vysporiadať s takým veľký úbytkom váhy...ale nejak extra sa mi to nehýbe ani teraz...možno nejaké necelé 3 kg mám dole za celý mesiac...ale už som si na obed vytlačila polku grepu a polku citrónu a vypila som to z vodou...jesť nebudem nič ale budem piť aspoň takéto riedené ovocné šťavy...a pôjdem asi aj skoro spať nech to nejak vydržím...bodaj by som sa mohla zobudiť zajtra až na obed dať si rovno bielkoviny :)