90. dnova dieta od 02. 02. 2010

aneti7

kikulka neboj vydržíš:)
lejja podľa mňa neskúšaj žiadne tabletky...je to blbosť...ja som brala všeličo pri mojich pokusoch o chudnutie a len som si stále viac pokašlala metabolizmus a tato 90 dňovka je prvá diéta po dlhom čase čo mi pomohla...a okrem toho s tých tabletiek môžeš mať aj rôzne zdravotné problémy...ved si už schudla 10 cm z pásu to je super výsledok a bez tabletiek, len správnou stravou.
A baby tú veľkú noc nejak prežijeme...ja už som sa na to pripravila že zhreším a nevadí mi to...budem pokračovať ďalej...svet sa nezrúti

Milana

lejja, cauko,ja som to začala brať prednedávnom, čítala som o tom zaujímavý článok v jednom ženskom magazíne. Celkom ma oslovil, je to novinka na trhu, potlacuje chut do jedla. kukni na www. appetitestop.sk, tam sa dozvies viac.

lejja

Ahojte,Aneti7 super.Keby som mala ja taky obvod pasu tak som stastna.Radsej vam nepisem aky ho mam ja.Ale je uz o 10cm,uzsi.Ale k vasim mieram to mam este velmi daleko.Bzzz dni nam vychadzaju od zajtra rovnako,akurat dnes ja mam vitaminy a ty vodu. Aj ja si to musim nejak naplanovat,do soboty sa to bude dat,ale v nedelu pojdeme k mojim rodicom v pondelok k svokrovcom a to budem musiet aspon nieco ochutnat.Kikulka aj ja mam v nedelu ovocie.

Milana

Ahoj ciernovlaska, uplne ta chapem, viem, ze to vobec nie je jednoduche, zmaknut vsetky naroky dna, zvlast, ked je den plny stresu. Hlavne nevesaj hlavu, ak ti mozem poradit,skus, ako ja, Appetite STOP. Znizuje chut do jedla, myslim, ze v tvojom pripade je to idealna vec.

kikulka

aneti veď ti je super výsledok,gratulujem :) a pás 69cm,tak to fakt závidím,ja mám teraz 75cm a som z neho 11cm schudla,no des...ale aspoň 3 kg dole,ja až 1,5kg za mesiac,takže vôbec žiadna sláva :( a dnes tá voda,no som zvedavá...
u mňa to bude ťažká skúška cez Veľkú noc,hlavne v nedeľu mám ovocie a to mávame tradičné veľkonočné raňajky-údené mäso,paska,vajíčka a taaaak,dúfam,že budem mať dosť síl zjesť len ovocie,keď toto uvidím a ešte aj budem variť :(

aneti7

no tak vodný deň za mnou...už som aj odvážená a domeraná...no žiadna sláva, ale aspoň niečo. Za tento mesiac išli dole cca 3 kg (dokopy od začiatku 10kg). No a brucho mám teraz 69cm...-4cm za tento mesiac (spolu - 8)...čiže v cm som v bruchu išla dole rovnako...no a všade mi ubudli nejaké 3-4 cm...okrem rúk a lýtok. Lýtka som mala vždy tlsté takže tomu sa nečudujem a z rúk mi teraz šiel dole len 1 cm...budem musieť asi začať zase posilňovať :)
A čo vy babule?...ako sa dnes držíte? Ja už ten vodný viac držať nebudem...možno len taký ako je v tej druhej knižke, že sa môžu aj polievky...veď mi nič nešlo po vodnom ani dole:(

aneti7

lejja neboj vydržíš to...a aj keby si zhrešila nevadí...ideš ďalej:)
Ja som si to naplánovala nasledovne: v piatok nejaké cestoviny a na večeru koláč (akurát v piatok budeme s mamou piecť), v nedeľu budeme mať kuriatko a ja si spravím k tomu rajčinový šalát...keďže majonézový nemôžem...ale viem, že bez majonézového to nevydržím, musím ho aspoň ochutnať...tak som sa rozhodla, že v pondelok keď mám škroby tak si dám majonézový...aj keby som nemala, ale proste bude prehrešok:)

bzzz

aneti teraz to vyznie blbo ale skus ustnu vodu,asi to mas od zaludka co sposobuje ze mas vodu a organizmus takto reaguje..

no mi velku noc noc ani nedrzime, len tak ze vramci rodiny t.j. rodicia, brat a babka, no ale uz oni navrhli same specialitky, ale nevadi uz som doteraz vydrzala aj ine oslavy a tak, takze zvladnem aj toto!!!

no a moj plan je nasledovny : vo stvrtok mam bielkoviny, tak som chcela povodne rybu ale asi to budu kuracie prsia a vela zeleninky (salat, redkovky a take chutne zeleninky ), v piatok nasi robia rybu a k tomu zemiakovy majonezovy salat, tak ja si dam len zemiaciky a hrasok a tak, teda bez ryby a bez majonezy, v sobotu na obed si dam asi nieco celozrnne a na veceru zas zakusok ktory vten den spravim, v nedelu mam ovocie, a v pondelok si dam len sunku a zeleninku, ...

lejja : takze je to na tebe, drzim place aby si odolala!!!