90. dnova dieta od 02. 02. 2010

aneti7

kikulka jasne, že za jeden deň nepriberieš...ja by som to na tvojom mieste urobila takto:)
bzzz ja mám tu pachuť ešte aj dnes...a to už som sa normálne najedla a tiež mám stále sucho v ústach...to je asi zo žalúdka, že bol prázdny...a gratulujem:)...to je super, že si schudla 2 čísla
M.P. za druhý mesiac mi šli dole len 3 kg, ale zase úbytok cm je približne rovnaký ako za prvý mesiac a vtedy som schudla 7 kg...takže teraz idú kg rýchlejšie, ale cm rovnako rýchlo a to je hlavné...
Inak baby poradte mi niečo na lýtka...ja mám obvod 33cm...pred diétou som mala 35...mám ich strašne veľké a aj keď som mala 49 kg, tak lýtka som mala stále veľké...je to proste genetika, ale hádam existuje niečo čo to aspoň trocha zmenší...vyzerám jak futbalista:)škoda, že sa nedá schudnúť len z určitých miest na tele:)...keby sa dalo tak zadok by som si nechala ako je...možno aj trocha pridala a schudla by som len zo stehien, lýtok a brucha...a najviac by som si chcela nechať také prsia aké som mala pred diétou...to mi je veľmi ľúto, že mi šlo dole 6 cm:(

M.P.

ANETY, vážila si sa po vodovom dni? aký máš úbytok kg za druhý mesiac? :)

bzzz, skús si do vody vyžmýkať citrón a daj si vatamín C, možno ťa to trošku preberie :) to je len počasím všetko. taká spavá nálada :)

bzzz

takze moj dnesny den, okrem toho ze mi hlava ide prasknut a uz skoro ani nevidim, neznasam zmenu pocasia :( sa celkom dobre drzim,aneti a teraz citim aj ja ten pocit v ustach a este aj sucho,pritom pijeeeem az az , dufma ze to zvladnem..a este gratulujem :)
jaj a musim sa pochvalit dnes som si yskusala jedny gate ktore som si kupila jako motivaciu o dve cisla mensie jak som mala na zaciatku a ja sa do ne zmestiiiiiim :) to je taky uzasny pocit :)

kikulka

zuzinka aj ja som si všimla,že je to vo viacerých témach o chudnutí
aneti myslíš,že to tak bude lepšie?porozmýšľam o tom...asi hej,veď pre jeden deň hádam nepriberiem :D

aneti7

kikulka alebo skôr skus spraviť to, že aj keď budeš mať ovocie daj si trocha masa...budeš to mať ako prehrešok a v pondelok si daj normálne bielkoviny...lebo tie dni by sa nemali prehadzovať...ja by som to skôr riešila takto...veď keď jeden deň nedodržíš tak sa nič nedeje:)

zuzinka 20

jasneze nie, snezi sa tu vsetkych ohurit , pise takmer do vsetkych chudnucich tem a snzi sa tu ohurit, jej produktom ktory vsak baby nefunguje

kikulka

ja som sa rozhodla,že jednoducho vymením dni,ešte som to neurobila ani raz,tak hádam sa nič hrozné nestane.Proste v nedeľu si dám namiesto ovocia bielkoviny a dám si kúsok vareného údeného mäsa a v pondelok ovocie,proste to bude určite menšie zlo.

kikulka

ja by som tiež neexperimentovala s tými rôznymi zázračným tabletami na potlačenie hladu a chudnutie,nie je to zdravé...vidíš,že táto diéta funguje aj bez nejakých hlúpych tabletiek.