Za ako dlho sa vam podarilo otehotniet?

Príspevok v téme: Za ako dlho sa vam podarilo otehotniet?
usiko

AHOJTE. MAM TAKU OTAZKU.....NA KTORY POKUS, RESPEKTIVE PO KOLKYCH MESIACOCH OD ZACIATKU 'SNAZENIA' STE SA DOPRACOVALI K TEHOTENSTVU? A PODARILO SA VAM TO SPONTANNE ALEBO ZA POMOCI NEJAKYCH LIEKOV /LUTENYL.../ ALEBO INYCH HORMONOV? KOLKOROCNE STE OTEHOTNELI?

NEROBIM SI ANKETU, ALE S MANZELOM SME ZACALI A MAME UZ VIACEJ PO 30, TAKZE BY SOM CHCELA VEDIET, CO OCAKAVAT.....CI CAKAT HNED ALEBO JEDNODUCHO ANI NEOCAKAVAT SKORE TEHOTENSTVO A TAK...VED VIETE....

DAKUJEM
---------------------
Poradňa - Neplodnosť / sterilita www.zdravie.sk
Tehotenstvo - www.zdravie.sk

Súvisiaci obsah

isabella

ahoj123, ja ti velmi gratulujem a prajem ti to, verim, ze bude vsetko ok, ja osobne sa asi tak skoro tesit nebudem, bo priatel je pokazde v praci ked to vychadza, ze by som mohla mat plodne dni, tak sa snazim na to nemysliet a aspon si to trocha uzit, kedze nemusime minat peniaze na ziadnu ochranu ani antikoncepciu :-DDD ohlas sa ako budes pokracovat...

gggggggggggg

Neviete niekto ako je to s gyn.prehliadkou v zahranici? mozem tu ist aj ked nemam zdrav. poistku urobenu tam?

jajka001_

ja mam pocit ze teraz je jedno z takych obdobi, ked sa otehotnie velmi lahko :) viete, pred par rokmi vsade behali tehotne, a teraz sa mi zdá, ze je to tiez tak :)))vsetkym maminam blahozelam

lost

To je asi ironia osudu, ze ked sa clovek snazi tak sa to nepodari ani za svet, ale ak to nechce, tak sa podari aj ked si dava pozor.

:o) * :o)

No tak nam sa to podarilo ani neviem ako no vlastne viem ale na novy rok sme sa rozhodli ze by bolo druhe babetko fajn, no a vcera som si urobila test a............cakaaaame ho :), je to super az nas to zaskocilo lebo sme si mysleli ze sa budeme snazit najmenej pol roka,ale ani sa mi vo sne nenazdalo ze to bude tak razdva...hihi
drzim vsetkym palceky ktori sa tiez o to snazia....urcit sa to podari len to netreba stale nosit v hlave, treba sa ukludnit stoho stresu ze ci sa to podari alebo nie....

ahoj123

ahojte baby...ja som sem uz tiez pisala,snazili sme sa pomaly pol roka,a dnes som si urobila test,lebo mi neprisla menstruacia,a bol pozitivny :))) takze nezufajte,aj vam sa to podari,drzim palce....len skoda ze som to mnzelovi ozamovala tak smutne,lebo mi umrel starky.....ale toto ma drzi usmiatu....len teraz dufam ze vsetko bude ok....
morzsi: mne pri prvom tehot. ,ked som bola asi v piatom tyzdni,doktorka urobila normal vysetrenie,dost dlho sa vo mne hrabala, a skoro som potratila,musela som lezat v nemocnici....preto sa aj bojim teraz kadecoho....nabuduci tyzden chcem ist k lekarovi.....pekny vecer

fatima665

Ďakujem Morzsi za radu. A kde ten čajík kúpim? Teraz som si kúpila aj vitamíny baby plan, tak sa snáď už niečo podarí
:-).Inak spermiogram manžela je vraj super...a možno na tú asistovanú reprodukciu by som sa dala nahovoriť už teraz.Ešte raz dík.

Morzsi

fatima moja
moja rada znie antilipidový čaj okamžite!!!
sú to čínske bylinky a mne to pomohlo tak ako som to opisovala tiež aj kamarátke aj susede.
výsledok sa dostaví určite !!!
a na umelé oplodnenie nie si mladá sú aj mladšie páry, lebo existujú "3 formy" umelého oplodnenia

1. asistovaná reprodukcia
si sledovaná tým že gynekológ sleduje stav tvojho vajíčka - robí sa folikulometria keď už už praská folikul
v ten deň prídete k lekárovi urobí sa odber u muža a žene ktorá je na vyšetrovacom stole sa priamo vpravia manželove spermie nebolí to len je nepríjemný taký " tlak " keď to tam vpravujú . toto sa robí asi 3x a keď sa to nepodarí tak umelé oplodnenie
cena takého zákroku je 2000 sk

2. umelé oplodnenie - lieky - injekcie -folikulometria - odber v narkóze a " kamošky " iba tak voľne nalejú k našim vajíčkam nechajú to tak v inkubátore do rána a potom embryologička zisťuje koľko embryí sa do rána počalo

3. detto ale nakoľko je spermiogram manžela desivo - hrozná - tak sa robí ICIS t.j embryologička zoberie najkrajšiu, najzdravšiu a najlepšiu spermiu ktorú priamo vpraví do vajíčka

a našej budúcej maminke neviem či si už bola u lekára ale ak nie skôr než nebudeš mať 10 týždňov ani nechoď - môžeš ísť ale TRVAJ NA TOM ABY ŤA NEPOZREL iba ultrazvuk a na sex najbližšie 3 - 4 mesiace zabudni !!!
moja teta ( marekova a matinkova babka ) mi povedala neopováž sa ísť skôr k lekárovi lebo ti rozkopem riť!!!
a tak isto sex zabudni ja som to vydržala celých 9 mesiacov a ešte šestonedelie dôležitý bol cieľ - ten sa momentálne hrá na posteli s hrazdičkou
lebo teta povedala strčí do teba prsty potlačí ťa môžeš potratiť ( síce nieje to vždy pravidlo.
Držte sa !!! a najbližšie uvidíte že budeme mať medzi sebou ďaľšiu nastávajúcu maminku ja som o tom presvedčená

isabella

jancecka, tak to teda gratulujem, je to skvele, ked clovek taketo nieco cita, nech ti to pekne prebieha...
fatima, tak stale musime dufat, ale uvidis, ze sa to podari este, keby aj nie prirodzene, ale urcite sa podari

fatima665

jeeej Jancecka tak to ti zo srdca gratulujem :-), ja si myslím že všetko sa dá len tomu treba veriť, držím palce aby tehotenstvo prebiehalo v pohode.

Najčítanejšie články