fatima moja
moja rada znie antilipidový čaj okamžite!!!
sú to čínske bylinky a mne to pomohlo tak ako som to opisovala tiež aj kamarátke aj susede.
výsledok sa dostaví určite !!!
a na umelé oplodnenie nie si mladá sú aj mladšie páry, lebo existujú "3 formy" umelého oplodnenia
1. asistovaná reprodukcia
si sledovaná tým že gynekológ sleduje stav tvojho vajíčka - robí sa folikulometria keď už už praská folikul
v ten deň prídete k lekárovi urobí sa odber u muža a žene ktorá je na vyšetrovacom stole sa priamo vpravia manželove spermie nebolí to len je nepríjemný taký " tlak " keď to tam vpravujú . toto sa robí asi 3x a keď sa to nepodarí tak umelé oplodnenie
cena takého zákroku je 2000 sk
2. umelé oplodnenie - lieky - injekcie -folikulometria - odber v narkóze a " kamošky " iba tak voľne nalejú k našim vajíčkam nechajú to tak v inkubátore do rána a potom embryologička zisťuje koľko embryí sa do rána počalo
3. detto ale nakoľko je spermiogram manžela desivo - hrozná - tak sa robí ICIS t.j embryologička zoberie najkrajšiu, najzdravšiu a najlepšiu spermiu ktorú priamo vpraví do vajíčka
a našej budúcej maminke neviem či si už bola u lekára ale ak nie skôr než nebudeš mať 10 týždňov ani nechoď - môžeš ísť ale TRVAJ NA TOM ABY ŤA NEPOZREL iba ultrazvuk a na sex najbližšie 3 - 4 mesiace zabudni !!!
moja teta ( marekova a matinkova babka ) mi povedala neopováž sa ísť skôr k lekárovi lebo ti rozkopem riť!!!
a tak isto sex zabudni ja som to vydržala celých 9 mesiacov a ešte šestonedelie dôležitý bol cieľ - ten sa momentálne hrá na posteli s hrazdičkou
lebo teta povedala strčí do teba prsty potlačí ťa môžeš potratiť ( síce nieje to vždy pravidlo.
Držte sa !!! a najbližšie uvidíte že budeme mať medzi sebou ďaľšiu nastávajúcu maminku ja som o tom presvedčená