Za ako dlho sa vam podarilo otehotniet?

Príspevok v téme: Za ako dlho sa vam podarilo otehotniet?
usiko

AHOJTE. MAM TAKU OTAZKU.....NA KTORY POKUS, RESPEKTIVE PO KOLKYCH MESIACOCH OD ZACIATKU 'SNAZENIA' STE SA DOPRACOVALI K TEHOTENSTVU? A PODARILO SA VAM TO SPONTANNE ALEBO ZA POMOCI NEJAKYCH LIEKOV /LUTENYL.../ ALEBO INYCH HORMONOV? KOLKOROCNE STE OTEHOTNELI?

NEROBIM SI ANKETU, ALE S MANZELOM SME ZACALI A MAME UZ VIACEJ PO 30, TAKZE BY SOM CHCELA VEDIET, CO OCAKAVAT.....CI CAKAT HNED ALEBO JEDNODUCHO ANI NEOCAKAVAT SKORE TEHOTENSTVO A TAK...VED VIETE....

DAKUJEM
---------------------
Poradňa - Neplodnosť / sterilita www.zdravie.sk
Tehotenstvo - www.zdravie.sk

Súvisiaci obsah

Majjra

@kiky1viky take nemam vobec rada a o takych sa radsej ani nebavme, aby sme si ich neprivolali :(:( dakujem velmi pekne, snad budes mat pravdu!!

ruth210

nam sa podarilo za rok a pol. prvy polrok ked sa nam nedarilo, tak som bola velmi smutna a mala som z toho uz aj depresie. nevedela som si predstavit, ze vlastne dietatko nebudem moct mat:( od malicka som tuzila po velkej rodine! no nastastie stal pri mne moj chlap a velmi ma podporoval. po roku sme problem zacali riesit s doktorom, ktory nam nastastie nastavil liecbu a po pol roku sa to podarilo! vdacim mu doteraz za vsetko, co pre nas spravil! nas Matusko je zdravy a pekny chlapcek a snad sa podari aj sestricku mu spravit:)

kiky1viky

Áno Majra, to máš pravdu. Také sa dobre čítajú, horšie sú už tie, ktoré sú s horším koncom:-( Ďakujem ti veľmi pekne, si zlatá a prajem ti to isté!

Majjra

@kiky1viky joooj taketo spravy sa tak dobre citaju, ktore koncia happy end-om :):)...snad sa to aj nam raz podari a bude z nas taktiez rodina...budte zdravy a stastny, prajem vam to z celeho srdiecka!

kiky1viky

Nám sa dlho nedarilo a úplne chápem ľudí, ktorí sú z toho smutní. My sme to tiež prežívali a nebolo to vôbec jednoduché:-( No ďakujem ľudom, ktorí stáli pri nás a super doktorom, ktorí nám radili všetky možné metódy až dovtedy, pokiaľ sa to nepodarilo. Treba len veriť a raz sa to jednoznačne podarí! Nám sa po dvoch rokoch a teraz sme už konečne šťastná a hlavne zdravá rodinka:-)

romi3a

Simike jasnacka, dam vediet po case ako sme dopadli. Zatim sa z vami lucim. Ahojte a este raz dakujem za vsetko!:-):-)

SIMIKEE

ROMI3A SUPER, DOBRE SI SPRAVILA. TAK DRZIM VAM PALCE ABY PO LIECBE BLUEFERTILOM SA VAM PODARILO SPLODIT DIETATKO. DAJ NAM POTOM AJ VEDIET, AK NA NAS NEZABUDNES, DOBRE? BUDEM RADA, KED BUDEM VEDIET, CI SA PODARILO ALEBO NIE, NO VERIM, ZE SA PODARI HNED! PAPA ZATIAL;-):-)

romi3a

Simike to mas pravdu, dobre mi to visvetlila. Uz som ich kupila minuli tyzden v lekarni. Manzel ich uziva. Kupili sme tabletky na tri mesiace, tak snad to bude stacit. Dakujem vam este raz za vsetky rady;):)