Za ako dlho sa vam podarilo otehotniet?

Príspevok v téme: Za ako dlho sa vam podarilo otehotniet?
usiko

AHOJTE. MAM TAKU OTAZKU.....NA KTORY POKUS, RESPEKTIVE PO KOLKYCH MESIACOCH OD ZACIATKU 'SNAZENIA' STE SA DOPRACOVALI K TEHOTENSTVU? A PODARILO SA VAM TO SPONTANNE ALEBO ZA POMOCI NEJAKYCH LIEKOV /LUTENYL.../ ALEBO INYCH HORMONOV? KOLKOROCNE STE OTEHOTNELI?

NEROBIM SI ANKETU, ALE S MANZELOM SME ZACALI A MAME UZ VIACEJ PO 30, TAKZE BY SOM CHCELA VEDIET, CO OCAKAVAT.....CI CAKAT HNED ALEBO JEDNODUCHO ANI NEOCAKAVAT SKORE TEHOTENSTVO A TAK...VED VIETE....

DAKUJEM
---------------------
Poradňa - Neplodnosť / sterilita www.zdravie.sk
Tehotenstvo - www.zdravie.sk

Súvisiaci obsah

biba2

Ahojte baby.Teším sa, že sa vám zadarilo. Ja si ešte 2 mesiace počkám, lebo som si bola v soc. poisťovni založiť DNP. A neviem čo s robotou. Mám na dobu určitú a zistila som, že keby som bola nezamestnaná tak nedostatnem materskú. Je to ponižujúce, že takto musím plánovať ak chcem otehotnieť a potom aj z niečoho žiť. Dnes idem tomu dr., uvidím čo mi povie.

fatima665

ahoj123, ja som vedela, že bude všetko o.k.;-),aj ja som volala na gyndu a pôjdem až cca v 7 týždni dovtedy by som šla zbytočne, teraz som asi v 3.týždni...Chcem sa spýtať či môže herpes na ústach nejak uškodiť bábätku, ja ho totiž teraz mám a viem, že to asi najlepšie nie je...

jingjang,keď bol môj manžel na spermiograme tak sme nemali sex 4 dni pred...to stačí...

jingjang

Ahojte baby nám s manželom sa nedarí už dlhý čas teraz má ísť na spermiogram ale všade čítam o sexuálnej abstinencii niekomu povedali 2-3 dni iný 4 a ja keď som volala tomu lekárovi tak sestrička povedala že 7 nie je to trochu veľa nebudú tie spermie už staré???Aké máte skúsenosti vy ????Ďakujem

ahoj123

ahojte kočky :) dakujem vam za podporu a rady :) a fatima blahozeam,nech je vsetko ok :) ja som dnes volala s lekarom,a z vysledkov krvi mi povedal,ze to vyzera na 3-4 tyzdnou tehotnost,takze je to este male,cize asi preto to nezachytil ultrazvuk....no ale vcera sa mi tam hrabal,tak nemam dobry pocit,lebo ako som uz pisala,pri prvom tehto. mi byvala lekarka rozypala,tak som isla do nemocnice...no ale verim ze vsetko bude ok :) sice ma dole bolieva,hlavnr vecer,no ale to by malo byt v norme...tak drzim vam palceky,dufam ze sa tu pomaly vsetky budeme radovat,a pisat si tehulkovske zazitky :) naozaj myslim na vas,aj vam sa postasti coskoro uvidite :)

Morzsi

vieš ja som sa bála akého koľvek vyšetrenia a nikomu som neverila a ozaj v tomto máš pravdu že si treba nájsť lekára lebo ja som si mala dobrého lekára , ale ten kto maodrodil bol masiar, zbytočne som mu hovorila, že chem svojho nedovolil.Zastupoval primára a bola som bezradná max. mu dovolil asistovať pri sekcii.

nikitat

Morzsi, trepes capiny. Embryo je v maternici, kde sa ti gyndak nehrabe, rukou siaha len do posvy. To by zena nemohla mat ani suloz a kolko zien vie prvy mesiac, ze su tehotne? Cim skor sa ide na gyndu po zisteni tehotenstva, tym skor ti lekar poradi ako sa stravovat a podobne. Treba si najst LEKARA, nie masiara.

Morzsi

Ahojte kočky

fatima moja, ahoj 123 veľmi , preveľmi sa spolu s vami teším ! ani si neviete predstaviť ako!
Viete koľko som na vás myslela a do rána dobrá správa ďaľšie bábätko! To bude kočka, a bude taká dobrá ako je moja teraz rochní už od 13 hodiny ako sme odišli od zubárky.
Fatima prosím ťa nechoď skôr k lekárovi než budeš mať 9 - 1o týždňov ak to tam je , tam to tam zostane. Tú raosť prežívaš už teraz a budeš ju prežívať aj potom nechoď skôr prosím ťa , aby sa niečo zlé nestalo. Maximálne na krv , a UZV resp. rukou má ťa lekár vyšetriť až neskôr nech je poriadne maličké uchytené!

Majte sa krásne babuľky moje a teraz prídu ďalšie dobré správy nebojte sa , každá jedna budeme mať bábatko a budema da im veľmi tešiť . Ony budú a sú našimi pokladmi. A ja idem pozrieť ten môj , aby nespadla z postele. ahojte .

fatima665

Ďakuejm Isabella, aj ja pozerám, že sa nám to rozbehlo...:-), dúfam, že to tak aj bude pokračovať :-) a každému sa zadarí...

isabella

jeeej fatima, gratulujem, tesim sa s tebou, nejak sa nam to tu rozbehlo baby, je to skvele, teraz by sa mohlo zadarit vsetkym nam tu co sme aby sme sa pekne spolu tesili :-)))

janulinka124

ja by som Vám rada doporučila začať použivať aniónové liečiace vložky na úpravu menštruácie. Na internete nájdete o nich všetko potrebné.