čajíček sa dá kúpiť u tých ktorý sú registrovaný v TIENS. Ja som . stojí okolo 400 Sk ja som ho pila ešte za koruny, potom som otehotnela . Čo sa týka zápalu v roku 2002 sa kolegyna lúčila odchádzala do dôchodku , december, zima nasnežené a morzsi mal oblečené tangáče. po oslave večer sa mi nechelo prezliekať do nohavíc veď stačí minisukňa. nebývam daleko ale stačilo k zápalu.nevedela som prečo mám také veľké bolesti počas menzesu a po 3 mesiacoch ma hospitalizovali na gynekológii mesiac som bola doma. 1 rok ma bolelo pravidelne brucho aj pri sexe. Potom mi tento čajík poradila kolegyna tak ako som písala najprv hnisavá vyrážka , potom kĺby svaly nakoniec spodok brucha ale vydržala som a pila som ho naďalej odvtedy prešlo 5 rokov a mňa spodok brucha nebolí! Suseda varážka na vyrážke , pravidelné zápaly snaha o bábo žiadna - vypila , vyrážky zmiszli po 1 mesiaci a asi po 8 mesiacoch sa dostavil výsledok Daniel ( moj budúci zať ) sa má narodiť koncom marca.
na herpes - je na ústach, genitáliách alebo je to pásový opar ?
Moja rada , ktorú som vyskúšala na sebe
bola brioskyňová sezóna amy sme chodili na trhy tak veľký hniavý aft som mala v ústach, že ani jesť ani rozprávač ani sliny hltať.
kolegyna mi dala magistaliter, ktorý som si mala dať zarobiť v lekárni.
ak ho predpíše lekár , stojí O, 17 eur a voľne cca 2 eurá.
ja som bola asi 2 - 3 týždne pred pôrodom , keď mi vyšiel herpes v nose .
vydela som všetky hviezdičky keď som si raťafák čistila ale za 4 dni bolo po herpese, bežne tento magistraliter používam aj na heper na pere alebo na nose a aj na afty.
skúste si ho dať predpísať.
Magistraliter - zoznam:
Ústna voda pri stomatitíde
ANASTEZINII 0,5
TINCTURA MYRHAE
TINCTURA GALLARUM
TINCTURA RATANCIAE aa 5,0
D.s vytierať DU
cena O,OO
keď budem mať u seba aj magistraliter
" kačincových čípkov "
tiež napíšem, aby ste nemali problém po pôrode lebo ísť na stolicu po sekcii bol problém a potom nasledujúce týždne tak isto ja som tak krvácala, že som myslela že asi hemoroidy sa mi nikdy nezahoja tieto čípky odporúčam každému.
babenky moje nebojte sa každá z nás bude raz mamička len treba veriť. Veľmi myslím na vás a modlím a za vás. Uvidíte že všetko dobre dopadne len netreba strácať nádej. Možno si poviete tejto je hej už to má za sebou. Jedine moja teta mala pre mńa povzbudzujúce slová a mne bolo do plaču a predsa mala pravdu.
Na zdravotnú prehliadku sa dá ísť aj tu ale len v tom prípade ak si tu poistená ak nie tak treba cvakať alebo na iné meno. Malej krsný má poistku tam, musel k očnému a kolegyna to urobila na moje meno.
Kočka končím lebo idem pomôcť susede treba ju pomaly obaliť do pôrodnice. Držte jej palce