Za ako dlho sa vam podarilo otehotniet?

Príspevok v téme: Za ako dlho sa vam podarilo otehotniet?
usiko

AHOJTE. MAM TAKU OTAZKU.....NA KTORY POKUS, RESPEKTIVE PO KOLKYCH MESIACOCH OD ZACIATKU 'SNAZENIA' STE SA DOPRACOVALI K TEHOTENSTVU? A PODARILO SA VAM TO SPONTANNE ALEBO ZA POMOCI NEJAKYCH LIEKOV /LUTENYL.../ ALEBO INYCH HORMONOV? KOLKOROCNE STE OTEHOTNELI?

NEROBIM SI ANKETU, ALE S MANZELOM SME ZACALI A MAME UZ VIACEJ PO 30, TAKZE BY SOM CHCELA VEDIET, CO OCAKAVAT.....CI CAKAT HNED ALEBO JEDNODUCHO ANI NEOCAKAVAT SKORE TEHOTENSTVO A TAK...VED VIETE....

DAKUJEM
---------------------
Poradňa - Neplodnosť / sterilita www.zdravie.sk
Tehotenstvo - www.zdravie.sk

Súvisiaci obsah

fatima665

ahoj123 nezúfaj, ja si myslím, že to bude o.k., len si asi fakt ešte krátko tehotná na to, aby ti vedel lekár zistiť, neboj bude dobre...ja som na tom podobne ;-)

Biba, ja mám tiež herpes, za 2.týždne 2. krát, asi mám oslabenú imunitu...mne pomáha propolis...

Morzsi ty si náš anjelik, radíš nám a pomáhaš, vďaka ti :-)

fatima665

Ahojte babulky, tak včera som si robila tast a mala som 2 čiarky - síce 2. bola slabá, ale predsa. Nechcem sa tešiť, ale cítim, že som asi tehotná...tak po 13. mesiacoch :-)))). Dnes ráno som si ho robikla zas a opäť sú tam 2 čiarky :-))). Bojím sa tešiť sa...podľa mojich výpočtoch som asi tak v 3.týždni (17.-ty deň). K lekárovi ešte asi nepôjdem, neviem...poradte.

isabella

ahoj123, ukludni sa hlavne, je to naozaj este skoro aby bolo nieco vidno, pojdes tam za nejaky cas a vsetko bude ok, uvidis, tesim sa s tebou :-)))

ahoj123

no dufame ze to bude tak,ze je to este skoro, a potom ukaze drobceka,neskor ....ale ja som aj kvoli tomu taka uzkostliva,lebo pri prvom tehot. som mala kadejake problemy a tak....

Morzsi

Vyložiť NOHY, zobrať časpopisy dieť, mama a ja nakázať mame, svokre a starému aby okolo 12345 ... skákaly maličkí je tam .... Milión !!!

prečo ?

3. 11. 08 odber
7.11 08 vkladanie
z 11 na 12. 11 tehotenský test - negatívny - HISÁK !!!
18. 11. 08 - ráno do BA ! vôbec mi nebolo nič a kolegyňa " čo chceš cítiť , neboj sa ešte je skoro veď budeš cítiť !
k tomu je sestra na CPPO.
O 14,10 hod Pani sestrička môžete mi povedať aké sú výsledky ? hlas som mala taký zlomený a čakla som že na druhej strane mi povedia NEGATÍVNE.
počujem šuchot papierov " NO MORZSI je to pozitívne " ani na jedno slovo som sa nedokázala zmôcť iba som počula a čo na to ujo morzsi? tak mu to povedzte a roztrasená som mu podávala telefó, sedeli sme vo vlaku a už mi tiekli slzy. potom som zavolala tete Hele , no ako ? no je to poziívne a to je dobré alebo zlé ? Až veľmi dobré! Tá tak začla kričať, že prekričala hukot lokomotívy , všetci čo boli vo vlaku sa otáčali.

ja som mala 18. 11 - beta HCG 267 t.j 11 deň od vloženia

19. 11 dala som si ešte pre istotu urobiť aj u nás a už bolo 415

o týždeň v pondelok som mala 2145

Drž sa !!! nerob nič a daj sa vypísať!
zajtra budem sledovať internet a úplne ti stačí odísť na ultrazvuk o 3 týždne.

ja som bola 18. 12.08 a potom rukou ma vyšetril až u nás ke´d som bola asi v 12 týždnie tehotenstva.

sleduj sa , keby že ťa bolí brucho alebo nedajBože začneš krvácať potom vyhľadaj lekára , ale ak nič tak úplne stačí ísť až o 3 týždne je to veľmi skoro aby následník trónu sa ukázal maminke.

biba2

ahoj123 neboj, to je určite ešte skoro. Ja by som tak skoro nenacupitala k dr. keby som zistila, že som tehotná. Lebo potom sa len v tebe rýpu a aj tak to nie je vidieť.

ahoj123

no ahojte baby :) tak dnes som bola u svojho lekara...tak radostne som mu povedala ze som asi tehotna a on ma o par minut zrusil :( vysetril ma,urobil ultrazvuk-nenasiel ziaden vak (ci ako topovedal),proste v maternici nic nenasiel,tak mi urobili este tehot. test,ktory bol pozitivny....brali mi aj krv,zajtra mam volat ze co ako....on mi povedal ze su dve alternativy: ze tehotnost moze byt este velmi skora,cize ju este ultrazvuk nezachyti,cize mam dojst 22.02....alebo je mimo maternice :( ....ale kusok ma zatial ukludnil,ze sa priklana k tej prvej moznosti,vraj je to velmi pravdepodobne,kedze som si asi tyzden pred ocakavanym menzesom robila test-bol negativny,potom mi menzes neprisiel (mal 17.jan.)(stale sme sa snazili) ...a teraz v piatok som robila test a bol pozit...ze ked je 2-3 tyzdnova tehotnost,tak je to este velmi male....no tak drzte mi palce prosim.....a vy? ako sa mate? pekny dnik

Morzsi

čajíček sa dá kúpiť u tých ktorý sú registrovaný v TIENS. Ja som . stojí okolo 400 Sk ja som ho pila ešte za koruny, potom som otehotnela . Čo sa týka zápalu v roku 2002 sa kolegyna lúčila odchádzala do dôchodku , december, zima nasnežené a morzsi mal oblečené tangáče. po oslave večer sa mi nechelo prezliekať do nohavíc veď stačí minisukňa. nebývam daleko ale stačilo k zápalu.nevedela som prečo mám také veľké bolesti počas menzesu a po 3 mesiacoch ma hospitalizovali na gynekológii mesiac som bola doma. 1 rok ma bolelo pravidelne brucho aj pri sexe. Potom mi tento čajík poradila kolegyna tak ako som písala najprv hnisavá vyrážka , potom kĺby svaly nakoniec spodok brucha ale vydržala som a pila som ho naďalej odvtedy prešlo 5 rokov a mňa spodok brucha nebolí! Suseda varážka na vyrážke , pravidelné zápaly snaha o bábo žiadna - vypila , vyrážky zmiszli po 1 mesiaci a asi po 8 mesiacoch sa dostavil výsledok Daniel ( moj budúci zať ) sa má narodiť koncom marca.

na herpes - je na ústach, genitáliách alebo je to pásový opar ?

Moja rada , ktorú som vyskúšala na sebe
bola brioskyňová sezóna amy sme chodili na trhy tak veľký hniavý aft som mala v ústach, že ani jesť ani rozprávač ani sliny hltať.
kolegyna mi dala magistaliter, ktorý som si mala dať zarobiť v lekárni.
ak ho predpíše lekár , stojí O, 17 eur a voľne cca 2 eurá.
ja som bola asi 2 - 3 týždne pred pôrodom , keď mi vyšiel herpes v nose .
vydela som všetky hviezdičky keď som si raťafák čistila ale za 4 dni bolo po herpese, bežne tento magistraliter používam aj na heper na pere alebo na nose a aj na afty.

skúste si ho dať predpísať.

Magistraliter - zoznam:

Ústna voda pri stomatitíde

ANASTEZINII 0,5
TINCTURA MYRHAE
TINCTURA GALLARUM
TINCTURA RATANCIAE aa 5,0
D.s vytierať DU

cena O,OO

keď budem mať u seba aj magistraliter
" kačincových čípkov "
tiež napíšem, aby ste nemali problém po pôrode lebo ísť na stolicu po sekcii bol problém a potom nasledujúce týždne tak isto ja som tak krvácala, že som myslela že asi hemoroidy sa mi nikdy nezahoja tieto čípky odporúčam každému.

babenky moje nebojte sa každá z nás bude raz mamička len treba veriť. Veľmi myslím na vás a modlím a za vás. Uvidíte že všetko dobre dopadne len netreba strácať nádej. Možno si poviete tejto je hej už to má za sebou. Jedine moja teta mala pre mńa povzbudzujúce slová a mne bolo do plaču a predsa mala pravdu.

Na zdravotnú prehliadku sa dá ísť aj tu ale len v tom prípade ak si tu poistená ak nie tak treba cvakať alebo na iné meno. Malej krsný má poistku tam, musel k očnému a kolegyna to urobila na moje meno.
Kočka končím lebo idem pomôcť susede treba ju pomaly obaliť do pôrodnice. Držte jej palce

isabella

biba2, no ak si doteraz problemy nemala, tak skus behnut doktorovi, najskor asi nejaky zapal to moze byt...
baby, ako pokracujete?

biba2

Ahoj123 gratulujem aj ja. Ja sa tento mesiac ani nejdem snažiť. Práve bojujem s herpesom a prvý krát v živote ma to bolí pri sexe. Tak predpokladám, že to bude asi nejaký zápal :-( nemáte s tým skúsenosť?