Za ako dlho sa vam podarilo otehotniet?

Príspevok v téme: Za ako dlho sa vam podarilo otehotniet?
usiko

AHOJTE. MAM TAKU OTAZKU.....NA KTORY POKUS, RESPEKTIVE PO KOLKYCH MESIACOCH OD ZACIATKU 'SNAZENIA' STE SA DOPRACOVALI K TEHOTENSTVU? A PODARILO SA VAM TO SPONTANNE ALEBO ZA POMOCI NEJAKYCH LIEKOV /LUTENYL.../ ALEBO INYCH HORMONOV? KOLKOROCNE STE OTEHOTNELI?

NEROBIM SI ANKETU, ALE S MANZELOM SME ZACALI A MAME UZ VIACEJ PO 30, TAKZE BY SOM CHCELA VEDIET, CO OCAKAVAT.....CI CAKAT HNED ALEBO JEDNODUCHO ANI NEOCAKAVAT SKORE TEHOTENSTVO A TAK...VED VIETE....

DAKUJEM
---------------------
Poradňa - Neplodnosť / sterilita www.zdravie.sk
Tehotenstvo - www.zdravie.sk

Súvisiaci obsah

jancecka

Ahojte, tak nám sa podarilo otehotnieť asi po roku a pol snaženia, tiež som bola na laparoskopiu, robili mi aj prefuk, avšak diagnóza znela neprechodné vajcovody. Čiže sme nedúfali v prirodzené otehotnenie. Ale tak rok a pol strasti a skúšania a predstavte si :D som v 6 týždni :D čo je úplne nemožné z lekárskeho hľadiska :D a to sme začali uvažovať že tak o dva tri roky sa už na to umelé oplodnenie dáme :D aké to šťastie, mám 26 rokov, manžel 27 :-) pozdravujem všetkých a odkazujem, aj nemožné veci sa niekedy stanú možými :D

fatima665

Ahojte babenky, tak prečítala som všetko čo ste písali :-). Ja s mojím manželom sa snažím už 13 mesiacov a zatial nič :-(. Pred mesicaom som absolvovala laparoskopiu - vyberali mi cystu cca 6cm, a zabudli mi urobiť prefuky vaječníkovodov. Bojím sa, že práve to bude problém, lebo v minulosti som mala aj zápal vaječníkov+vaječníkovodov, aj mikózy...joooj ja som toho zažila...teraz je situácia taká, že mimlekár dal 3 mesiace aby som otehotnela.Ked neotehotniem idem na umelé oplodnenie, aj ked si myslím, že je na to ešte priskoro. Radšej sa budeme snažiť ešte ďalší pol rok a potom uvidím. Držím nám všetkým palce aby to dopadlo dobre :-).

isabella

caute baby, tak my tichu domacnost nemame, teda vlastne ako sa to vezme, kedze polovicka je v praci a vrati sa az v piatok, tak domacnost je vcelku ticha :-DDD a ja tak na dialku cez telefon vybavujem veci do prace a inak cas zabijam studovanim...

Morzsi

no niečo na tom bude lebo ak je spln ja osone nikdy neviem spať a aj preto kedže mám vonkajšie rolety zatiahnem ich tak aby ani len jedna molekula svetla neprenikla
ináč ako sa vám darí my sme dneska spapali jeden miláčik jedno jablko a trocha marina keksov = vlastne taká kašička a už je ticho keď je brucho plné komu by sa chcelo kričať? mojej dcére asi nie

biba2

No, ono to začína byť trocha vážnejšie. Ale s tým splnom máš pravdu. Ja som vždy podráždená, keď je spln, veľmi to na mňa pôsobí.

Mirka023

No to bude asi tým mesiacom :D Som sa len smiala z toho, ale prišiel spln (myslim že teraz cez víkend bol) a moja polovička tiež podraždena... začal hľadať dôvody na kričanie. A kamarat že je tiež podraždený vybehol na priatelku. Biba držim palce, nebudte tvrdohlaví :-) udobrovanie je najkrajšie.

usiko

veru, morszi, drzime palce a tesime s tebou....

...nam ticha domacnost presla, tak tento mesiac snaha pokracuje....papame vitaminy, ja centrum materna, on zinok a uvidime.....