Za ako dlho sa vam podarilo otehotniet?

Príspevok v téme: Za ako dlho sa vam podarilo otehotniet?
usiko

AHOJTE. MAM TAKU OTAZKU.....NA KTORY POKUS, RESPEKTIVE PO KOLKYCH MESIACOCH OD ZACIATKU 'SNAZENIA' STE SA DOPRACOVALI K TEHOTENSTVU? A PODARILO SA VAM TO SPONTANNE ALEBO ZA POMOCI NEJAKYCH LIEKOV /LUTENYL.../ ALEBO INYCH HORMONOV? KOLKOROCNE STE OTEHOTNELI?

NEROBIM SI ANKETU, ALE S MANZELOM SME ZACALI A MAME UZ VIACEJ PO 30, TAKZE BY SOM CHCELA VEDIET, CO OCAKAVAT.....CI CAKAT HNED ALEBO JEDNODUCHO ANI NEOCAKAVAT SKORE TEHOTENSTVO A TAK...VED VIETE....

DAKUJEM
---------------------
Poradňa - Neplodnosť / sterilita www.zdravie.sk
Tehotenstvo - www.zdravie.sk

Súvisiaci obsah

biba2

Morzsi, viem si predstaviť to zadosťučinenie :-) Ja som bola na vyšetrenie u dr., ktorý sa venuje alter. medicíne, (nie liečiteľ, normal doktor) a mala by som byť v poriadku. Tak ma to dosť ukľudnilo. Takže sa zas teším.
Mamula, takú možnosť si ani ja nepripúšťam.

Morzsi

Usissko prosím ta skús ešte antilipidový čaj je to na prečistenie organizmu vieš ho kúpiť u tých ktorý sú registrovaný v tiens čaj tian - shi antilipidový stojí okolo 4OO Sk a pije sa 20 - sáčikov počas celého dna na 1 liter - 20 dní dalších 20 dní na 1/2 litra aby bol efekt vačťší skús zjesť bylinky aj ja som ich zjedla ale tak že som po vyžmýkaní nálevového sáčiku ho vmiešala do ovocného jogurtu.A hltala som ho ako kačica haušky . hovorím to z vlastnej skúsenosti lebo v roku 2002 dec. som prechladla a v apríli 2003 ma prijali na gyn. so zápalom 1 rok som sa trápila s bolesťami podbruška až kamarátka mi poradila tento čaj. najprv som sa vyhádzala - akné čo je normálne lebo sa čisí pečen potom ma boleli kĺby a svaly až tak že som musela si uvazovať nohu elastickým ovinadlom. potom jeden víkend som ležala ako kus dreva natolko ma bolelo podbruško odvtedy neviem čo je bolesť pr. vaječnika potom som ho pila 2oo8 a som aj otehotnela. odporučila som ho kamoške a malý bude mať 3 roky susede tak isto lebo mala na chrbáte vyrážku na vyrážke a tiež bábo nikde o 2 mesiace má porodiť a vyrážky ani jedna

mamula

ultrazvukom to lekar nezistil ani mne,pri kazdej menstruacii ma ale velmi pichavalo pri pravom vajecniku, sam mi navrhol tento zakrok, ze by sa skusil pozriet,co je pricinou a pomohlo.Ale musim podotknut, ze psychicky som na tom bola velmi dobre, ja som sa zase vobec nestresovala ani netrapila kvoli tomu, ze nemozem otehotniet, taku moznost som si nikdy nepripustila.

mamula

biba2,

to som si myslela aj ja, ze som ziadne zapaly neprekonala,a teda som ani nikdy nic neliecila, ale po zakroku mi doktor povedal, ze som tam toho mala velmi velaa to nam branilo otehotniet.
Netvrdim, ze to musi byt u teba tiez tak, vobec nie, len je to jedna z moznych pricin.

usiko

morzsi,

az sa hanbim ze panikarim kvoli mesiacom, a ty 20 rokov!!!! to je uzasne, strasne vam drzim palce aby ste boli spokojnucki navzdy.....

...teraz si spominam, ze mam jednu studentku, ktora teraz porodila po 15 rokoch snazenia sa....takze ono to asi raz vyjde...len keby som mala 20, a nie 32, ze? to by sa mi lepsie pocitalo....

isabella

Morzsi, to je uzasne cosi a tvoja vytrvalost, fakt obdivuhodne... len dufam, ze ziadna z nas sa s tym problemom nebude musiet pasovat tak dlho... gratulujem k dcerenke... :-)))

Morzsi

ahoj usisko
ja budem mať v marci 40 a vychutnávam si svoju prvú dcérku posielali ma od dverám k dverám zmenila som za 20 rokov snaženia aspoň 5 lekárov až nakoniec som si vzala opraty do svojich rúk lebo nemenovaný Dr. mi povedal : " máte sa viac milovať lebo dieťa za vás nikto nespraví " a bolo to vyriešené. Nakoniec som si vybavila aby som výsledok spermiogramu uvidela prvá ja a nie lekár výsledok bol desivý ... bez odporúčania som sa pobrala do Bratislavy a hneď som zmenila lekára... Nakoniec som 18. nov. 2008 dostala telefonát JE TO POZITÍVNE !!! a v júli som dala život nádhernej dcére !!! ruky a nohy by som mala boskávať lekárovi RI ktorý ma neodsúdil, že načo vám je dieťa a všetkým sestričkám. Usisko aj tebe sa to podarí musíš len VERIŤ tak ako som verila ja malá sa narodila po 20 rokoch !!! Keď som dostala gratuláciu od Dr. FJ tam bolo napísané ! si hodná obdivu, že si verila dlhé roky, že príde človiečik , ktorý dá tvojmu životu zmysel. Keď sa narodila malá na druhý deň mi kolegyna povedala, že v nemocnci sa nehovorí o ničom - inom správa sa šírila rýchlosťou blesku - iba o mne a maličkej a od pondelka ako som sa prebrala z narkóza do nedele sa nezastavili návštevy a potom som nevedela prejsť cez vestibul nemocnice z kočíkom lebo nebolo človeka ktorý by mi nebol povedal apoň jedno pekné slovo .
Ten lekár ktorý mi povedal čo je vyššie napísané sa schovával za chrbty sestričiek len aby sa mi nemusel pozrieť do očí ...

biba2

Aj mne sa páči myslím si, že budem krásna, keď budem tehotná :-)

Dnes som sa objednala k doktorovi. Idem 10-teho, tak v polovici cyklu. Už aby to bolo, nech mi niečo povie.