Za ako dlho sa vam podarilo otehotniet?

Príspevok v téme: Za ako dlho sa vam podarilo otehotniet?
usiko

AHOJTE. MAM TAKU OTAZKU.....NA KTORY POKUS, RESPEKTIVE PO KOLKYCH MESIACOCH OD ZACIATKU 'SNAZENIA' STE SA DOPRACOVALI K TEHOTENSTVU? A PODARILO SA VAM TO SPONTANNE ALEBO ZA POMOCI NEJAKYCH LIEKOV /LUTENYL.../ ALEBO INYCH HORMONOV? KOLKOROCNE STE OTEHOTNELI?

NEROBIM SI ANKETU, ALE S MANZELOM SME ZACALI A MAME UZ VIACEJ PO 30, TAKZE BY SOM CHCELA VEDIET, CO OCAKAVAT.....CI CAKAT HNED ALEBO JEDNODUCHO ANI NEOCAKAVAT SKORE TEHOTENSTVO A TAK...VED VIETE....

DAKUJEM
---------------------
Poradňa - Neplodnosť / sterilita www.zdravie.sk
Tehotenstvo - www.zdravie.sk

Súvisiaci obsah

Morzsi

ahojte ako sa máte ?
My sa nemáme najlepšie máme totiž tichú domácnosť. Zvedavá som na dnešný večer do akej hádky sa ujo morzsi ...
Malá pokašliava a mne ide srdce prasknúť lebo zo starým ani z voza ani na voz ...
fňuk ...

fatima takým cystám sa hovorí
" čokoládové cysty ",tá hnedá látka je vlastne krv . veď zober si prádlo , keď sa zašpiní od krvi, ktorá zaschne potom nieje červená ale hnedá.

fatima665

Ahojte všetci...som rada, že sa máte dobre...BIba nezúfaj kvôli tej endometrióze, mne tvrdili do poslednej chvíle, že ju mám a v decembri keď mi vybrali tú "endometriozu" a poslali na histológiu mi povedali, že to predsa nebola endom. len klasická cysta akurát nebola naplnená vodou,ale nejakou hnedou látkou...
ja sa vás chcem opýtať, že teraz budem na ÚP 2 týždne, ovplivní to výšku mojej materskej? Viem, že teraz je možnosť vyššej a nižšej materskej,ale tam je podmienka odpracovaných 2,5 roka...poradte..poppr. by som sa na tie 2 týždne pripoistila...viem, že o tom možno skoro rozprávam však som v cca 3.týždni, ale predsa...

Morzsi

učebnica Zdravie a klinika chôrob sa dá objednať cez internet cena 13,24 eura
určite neoľutujete je veľmi dobrá ja ju mám.

Morzsi

Usiko mášPRAVDU !
keď som ležala na šestonedelí vedľa ležalo 6 počiernych.
takú špini čo ony robili v kúpelni...
bála som sa sadnúť si na záchod, a keď sa ma jedna opýtala " koľko je kočíkove"
iba som vyvalila oči čo chce veď to je jej 4 dieťa ale najlepšie bolo to keď na celú chodbu lakatoška zahlásila
" preto štát dáva 25.000 lebo to je na podporu cigáńov aby sa lepšie mohli rozmnožovať" !

čo sa týka úradov máš svatosvate pravdu lebo ja som si chcela vybaviť príspevol na bývanie a bez toho, že by mi bola vzala papiere z ruky a pozrela sa či náhodou nemám nárok iba ma okríkla nemáte nárok
a ja som sa jej opýtala prečo nemám nárok , pretože nie som lakatošová rod. stojková ? Viete ako sa zatvárila. Tým som sa otočila a odišla som .

biba2

usiko, to viem, že SZČO to majú iné, v tom sa naozaj nevyznám. Ale zamestnaným sa to určite oplatí.
To je fakt, že nejaký rasizmus tu je aj v tomto. Ale myslím, že utlačané sme my a nie tie tmavšej pleti.

Morzsi

Ahojte kočky!

Rosalia B, vitaj medzi nami! Uvidíš čoskoro sa zadarí len treba veriť a nestrácať nádej.
ženy moje možnože mi neuveríte ale sú tomu asi 2 roky, čo som jednej moje priateľke spomínala, že neviem si predstaviť deň keď budem musieť vyhodiť detské veci ku kontajneru.
A vidíte predsa sa podarilo.
Mnohým som bola na posmech , keď sa v práci dozvedeli, že idem na In - vitro viete si predstaviť o čom sa asi tak rozprávalo . Bola som centrom pozornosti a keď sa to podarilo ( v ten den som mala beta HCG 2145 ) jeden nemenovaný , ktorý si robil posmech zo mňa sa drzo cez celú jedálen v práci zakričal a zároveň ukazoval brucho " no čo Morzsi už si naprcaný" neviem čo ma v tú chvíľu zadržalo ale keby bol bližšie urite mu šálku čaju vylejem do xichtu.

Búšenie srdca večer sa opýtam suseda je lekár a skúste si dať do google vyhľadávača " učebnica pre stredné zdravotnícke školy - Zdravie a klinika chorôb " - je veľmi dobrá a nájdete tam od vyšetrovacích metód a všetky chorby , klinické prínaky, postup liečby.

biba2 ja aby som nemyslela na deti chodila som do detského domova a zvykla som si zobrať domov deti. Nie vždy asi 3x do roka .
dodnes spolupracujem s nimi ak niečo mám vždy im pošlem. Zvykneme s kolegyňami pozbierať ošatenie, funkčné hračky , a kúpime dajaké sladkosti...
Držte sa a všetko dobre dopadne.

usiko

BIBA,

PRISLA MI ODPOVED ZO SOCIALNEJ POISTOVNE, JA SOM SZCO A TAM JE INY METER, NEZ NA ZAMESTNANE ZENY...A PLATIM SI Z MINIMALNEHO VYMERIAVACIEHO ZAKLADU, TAKZE MI TO VYJDE ASI NA NEJAKYCH 130 eUR, AK VOBEC......TAKZE MA TEN NIEKTO NEOKLAMAL.....LEN TOLKO.....MIMOCHODOM, KED BIELA ZENA PORODI DIETA, JE S NIM DOMA A STARA SA ON, TAK DDOSTANE MALO, ALE KED CIERNE RODIA DETI, Z KTORYCH NIC NEBUDE, TAK TO SA IDU URADY PRETRHNUT.....NEVADI......PODSTATNE JE ZE SA ESTE NEZADARILO......ALE HADAM RAZ SA ZADARI....

anuska33

Ahoj ja mam 33 a 12 rocnu dceru a teraz sa snazime uz 3 mesiace a tiez stale nic.Meska mi chvilu menst.a uz robim test,uz som z toho zufala.Takze drzim palce a dufam,ze to bude coskoro

biba2

Ahojte,
usiko, tak kto ti toto povedal, tak ťa oklamal alebo nevedel. Peniaze, ktoré tam vložíš sa ti vrátia hneď v prvý mesiac.
Ja som bola včera u toho dr. a mám zlé správy. Mám endometriózu a nejaké prasknuté cysty tam videl. Akože celý život mi nič nie je - myslím gyn. problémy a keď chcem konečne otehotnieť tak sa valí jeden problém za druhým. Celú noc som nespala. Ja verím, že budem tehotná, ale kedy, kedy? Neviem, čím sa mám zamestnať, aby som na to nemyslela.