Ahojte kočky!
Rosalia B, vitaj medzi nami! Uvidíš čoskoro sa zadarí len treba veriť a nestrácať nádej.
ženy moje možnože mi neuveríte ale sú tomu asi 2 roky, čo som jednej moje priateľke spomínala, že neviem si predstaviť deň keď budem musieť vyhodiť detské veci ku kontajneru.
A vidíte predsa sa podarilo.
Mnohým som bola na posmech , keď sa v práci dozvedeli, že idem na In - vitro viete si predstaviť o čom sa asi tak rozprávalo . Bola som centrom pozornosti a keď sa to podarilo ( v ten den som mala beta HCG 2145 ) jeden nemenovaný , ktorý si robil posmech zo mňa sa drzo cez celú jedálen v práci zakričal a zároveň ukazoval brucho " no čo Morzsi už si naprcaný" neviem čo ma v tú chvíľu zadržalo ale keby bol bližšie urite mu šálku čaju vylejem do xichtu.
Búšenie srdca večer sa opýtam suseda je lekár a skúste si dať do google vyhľadávača " učebnica pre stredné zdravotnícke školy - Zdravie a klinika chorôb " - je veľmi dobrá a nájdete tam od vyšetrovacích metód a všetky chorby , klinické prínaky, postup liečby.
biba2 ja aby som nemyslela na deti chodila som do detského domova a zvykla som si zobrať domov deti. Nie vždy asi 3x do roka .
dodnes spolupracujem s nimi ak niečo mám vždy im pošlem. Zvykneme s kolegyňami pozbierať ošatenie, funkčné hračky , a kúpime dajaké sladkosti...
Držte sa a všetko dobre dopadne.