Za ako dlho sa vam podarilo otehotniet?

Príspevok v téme: Za ako dlho sa vam podarilo otehotniet?
usiko

AHOJTE. MAM TAKU OTAZKU.....NA KTORY POKUS, RESPEKTIVE PO KOLKYCH MESIACOCH OD ZACIATKU 'SNAZENIA' STE SA DOPRACOVALI K TEHOTENSTVU? A PODARILO SA VAM TO SPONTANNE ALEBO ZA POMOCI NEJAKYCH LIEKOV /LUTENYL.../ ALEBO INYCH HORMONOV? KOLKOROCNE STE OTEHOTNELI?

NEROBIM SI ANKETU, ALE S MANZELOM SME ZACALI A MAME UZ VIACEJ PO 30, TAKZE BY SOM CHCELA VEDIET, CO OCAKAVAT.....CI CAKAT HNED ALEBO JEDNODUCHO ANI NEOCAKAVAT SKORE TEHOTENSTVO A TAK...VED VIETE....

DAKUJEM
---------------------
Poradňa - Neplodnosť / sterilita www.zdravie.sk
Tehotenstvo - www.zdravie.sk

Súvisiaci obsah

biba2

isabella, z 9-teho je to. Inak nerozmýšlala si nad výpočtom plodných dní? Ja som našla v Topoľčanoch - gnostik, kde ti vypočítajú. Pozri aj to na nete.

biba2

Ahoj isabella. Ale ano chodim, citam to tu. Som rada, ze si mozem s tebou pokecat :-) teda s niekym kto sa tiež snaží, lebo už je tu viac tehotných :-)
No predvčerom som cítila, že mám ovuláciu a muž bol unavený - žiadny sex. Vedela som, že nemá cenu naliehať lebo to nasilu nejde - ani sex, ani tehotenstvo. Tak dneska sexik bol, neviem či som trafila to vajičko, ale keď ja už moc neverím, lebo keď mi dr. povedal, že mám pravdepodobne endometriozu, tak si myslím, že tie moje vajcovody nie sú prechodné. Ale ktovie, len mi to vŕta hlavou, keď určite za ten čas čo sa snažíme tam tie spermijky museli byť, keď som mala ovulaciu. No nič, čakám na vyšetrenie.
Inak dnes mi volala kamoška, či som pozerala reflex, že tam bol Jonáš a hovoril o tých plodných dňoch. Že to nezaleží len na ovulácii. Pozri si to v archíve, tuším z 10-teho. Idem si to pozrieť aj ja.

isabella

ahoj biba, ako sa ti dari? chodis sem este? ja uz ani velmi nie, ked sem nikto neprispieva, ale pravdu povediac uz ani velmi neverim, ze otehotniem... co som si zacala merat BT tak sa v tom vobec nevyznam... :-(((

isabella

biba, ja tak isto, najprv som rozmyslala, ze ako mozem mat take pocity, ved to je uzasne, ze sa to im uz podarilo, ale asi je to prirodzene, ked sa cloveku nedari...

isabella

no, ale ten boom okolo nas... mna potom este viac mrzi, ze nam sa nedari... nie, ze by som to tym druhym nepriala, len aj ja by som chcela a potom som z toho samozrejme smutna... ale co uz, snad to raz pride

biba2

Nepokračujem nijak. Čakám kým pôjdem dr. a uvidím čo mi povie. Sexujeme ako diví a už až tak strašne na to pri tom nemyslím, aj keď sa tým neustále zaoberám. A tajne dúfam. A stále sa dozvedám, že niekto je tehotný, aj z rodiny u nás veľa. Celkovo je teraz taký boom, veľmi veľa tehotných je.

isabella

jeeej, ahoj biba, ty si sa tak dlho neozvala, ako pokracujes?
no, keby to bola len otazka casu tak je dobre, ale uvidime, teraz tomu nejaku extra nadej nedavam

biba2

isabella, tak posledná asi nie si. Ja síce moc neprispievam, ale sledujem to. Ak si zdravá je to len otázka času :-)