Za ako dlho sa vam podarilo otehotniet?

Príspevok v téme: Za ako dlho sa vam podarilo otehotniet?
usiko

AHOJTE. MAM TAKU OTAZKU.....NA KTORY POKUS, RESPEKTIVE PO KOLKYCH MESIACOCH OD ZACIATKU 'SNAZENIA' STE SA DOPRACOVALI K TEHOTENSTVU? A PODARILO SA VAM TO SPONTANNE ALEBO ZA POMOCI NEJAKYCH LIEKOV /LUTENYL.../ ALEBO INYCH HORMONOV? KOLKOROCNE STE OTEHOTNELI?

NEROBIM SI ANKETU, ALE S MANZELOM SME ZACALI A MAME UZ VIACEJ PO 30, TAKZE BY SOM CHCELA VEDIET, CO OCAKAVAT.....CI CAKAT HNED ALEBO JEDNODUCHO ANI NEOCAKAVAT SKORE TEHOTENSTVO A TAK...VED VIETE....

DAKUJEM
---------------------
Poradňa - Neplodnosť / sterilita www.zdravie.sk
Tehotenstvo - www.zdravie.sk

Súvisiaci obsah

kochanka

ahoj izabella
hej boli sme u lekara ja chodim pravidelne mam aj tabletky na upravu cyklu aj manzel bol tomu dal vitamin e ale moja doktorka stale vravi ze nesmiem na to mysliet..to sa lahko povie prvy rok som hadamkazdy mesiac kupovala testy aj ked mi meskali len dva dni teraz to uz neriesim

isabella

ahoj kochanka... no tak ja som to tak uz videla, ze tuna v tej teme som posledna...
uz tri roky? a aj ste nieco riesili s lekarmi?

kochanka

Ahojte baby
Isabella nebojsa nie si posledna. My sa z manzelom snazime uz skoro 3 roky a nic ale neprestavame dufat. Prvy rok dva su najtahsie ale nebojsa urcite sa ti to podari

isabella

fatima dakujem, len uz som tu medzi vami tehulkami akosi posledna a chcela som to cele s niekym zdielat tak od zaciatku, no akosi ste ma predbehli...
trocha som dufat prestala fakt, ale co uz... ked bude tak bude a ked nebude tak si urcite adoptujem... ale snad take riesit nebudem musiet...

fatima665

Isabella nezúfaj, nám sa to podarilo po 13.mesiacoch....hlavne sa na to tak nesústreď a nemysli na to, ono to príde samo...viem, že je to ťažké, mne to tiež stále hustili do hlavy, ale nakoniec to naozaj prišlo vtedy keď sme to najmenej čakali :-).
Držím palce a verím, že skoro sa k nám tehulkám pridáš :-)

fatima665

baby mne test tiež až skoro po 3.týždňoch ukázal 2 čiarky :-), aj keď sa píše, že 5.dňoch...blbosť

ahoj123

isabella: mne az dva testy ukazali negativne,tak som si just kupila dalsi, o tyzden neskor,ten uz bol pozitivny,potom mi aj lekar z krvi dal urobit.....

fatima665

Ahojte,
tak po dlhej dobe sa ozívam :-). Mám celkom hektické obdobie, nastúpila som do novej práce...minulý týždeň som mala tmavo hnedé výtoky tak som sa vyplašila a skočila k lekárovi, ten mi potvrdil tehotenstvo a hovoril, že je všetko o.k. Odvtedy už výtoky nemám a celé moje tehotenstvo znášam úplne v poho...inak som v 8tt :-).
Baby, ktoré neviete či ste v tom alebo nie držím palčeky, verím že bude všetko tak ako si predstavujete :-), len myslite pozitívne.
Držte sa.

Morzsi

Isabela

mne embryá vkladali 7.11 a na naliehanie nemenovanej pani doktorky ktorá tak isto bola na IVF , že nech si test urobím lebo určite bude pozitívny lebo ona to na 5 deň od vloženia mala pozitívne ja som test mala negatívny. vieš si predstaviť aký hisák, plač a hnev a ešte neviem čo ma vtedy chytil ...
až na 11 deň od vloženia , som mala krv pozitívnu a nebolo mi vôbec nič a to celých 9 mesiacov.