Za ako dlho sa vam podarilo otehotniet?

Príspevok v téme: Za ako dlho sa vam podarilo otehotniet?
usiko

AHOJTE. MAM TAKU OTAZKU.....NA KTORY POKUS, RESPEKTIVE PO KOLKYCH MESIACOCH OD ZACIATKU 'SNAZENIA' STE SA DOPRACOVALI K TEHOTENSTVU? A PODARILO SA VAM TO SPONTANNE ALEBO ZA POMOCI NEJAKYCH LIEKOV /LUTENYL.../ ALEBO INYCH HORMONOV? KOLKOROCNE STE OTEHOTNELI?

NEROBIM SI ANKETU, ALE S MANZELOM SME ZACALI A MAME UZ VIACEJ PO 30, TAKZE BY SOM CHCELA VEDIET, CO OCAKAVAT.....CI CAKAT HNED ALEBO JEDNODUCHO ANI NEOCAKAVAT SKORE TEHOTENSTVO A TAK...VED VIETE....

DAKUJEM
---------------------
Poradňa - Neplodnosť / sterilita www.zdravie.sk
Tehotenstvo - www.zdravie.sk

Súvisiaci obsah

isabella

usiko dakujem za podporu, ale ved sama dobre vies ako sa to lahko povie, aj ja sa snazim na to nemysliet, no bohuzial nejde to, samozrejme sa este nestresujem totalne aj si to s priatelom pekne uzivame, no uz zacinam mat chrobaka v hlave, ze kde je ten problem a preco nie, ked doteraz som bola v pohode...

nimri

Aj ja sa pridavam k blahozelaniu pre usiko, zatial len tak neformalne a ked sa vrati od lekara, tak k vam zavitam zase a pogratulujem oficialne:) Myslim, ze zeny by si nemali robit starosti, ked sa nedari za mesiac, dva, ved sanca, ze zena pocne v jednom cykle je tak ci tak dost nizka. Tusim 25 percentna. Hadam jedine, co by som odporucala by bolo to, aby zena poznala svoje telo uz predtym, nez chce otehotniet, je to naozaj na nezaplatenie. Odkedy som vysadila hak (6 rokov), viac si vsimam vlastne telo a som az prekvapena, ako krasne funguje (ovulacia, menzes). Presne viem, kedy mam plodne dni, kedy mi pride menzes (nemusim chodit s vlozkou 2 dni vopred). Takze skor je to o tom poznat samu seba a ked potom chce dieta, je o problem menej.

usiko

baby, velmi vam drzim palce.....

....inak, ak som tehotna, tak naisto sme pocali vtedy, ked sme mysleli, ze uz je po funuse, teda po plodnych dnoch, takze sme vobec nemysleli na to, ze by sa mohlo.........takze asi nieco bude na tom, ze ked necakas, tak sa zadari...

isabella

kochanka, tak to sa vam skutocne len tazko s muzom zladi...
hej, no ja som uz s meranim reploty zacala morszi, tak aspon budem o svojom cykle vediet viac a velmi dakujem za tvoju podporu...
doktorom sa dobre hovori, oni to neprezivaju, inak chlapa mam teraz ovela viac doma ako minuly mesiac tak uvidime...

Morzsi

isabela

ešte pred tým ako by som bola išla na IVF a dozvedela sa holú pravdu som skončila s rátaním kedy mi príde
" mrcha na návštevu" alebo s teplomermi.

neboj sa podarí sa len treba veriť, doteraz som sa modlila za usiko teraz sa začnem modliť za teba a za za kochanku uvidíte že sa podarí.

a plne súhlasím s Kochankou ľahko sa hovorí pani doktorke , že netreba na to myslieť ....

držte sa !

isabella

coze chodi niekam prec pracovat? tak to potom chapem, ja tiez vidim v tom urcity podiel viny na tom, ze sa nedari...
snad spermiogram dopadne dobre

kochanka

merala som si ale teraz uz nie pretoze sme s manzelom ani poriadne neni takze sa to neda dodrziavat ale uvidim mal by ist na kontrolu spermiogramu a potom sa uvidi

isabella

heh, po troch mesiacoch aj mna ten osial s testami pomaly prechadza, sice to este ani zdaleka nie je tak vela, ale uz mi to akosi pride zbytocne... no nemali by sme si tu same sirit negativnu energiu... aj si merias bazalnu teplotu, alebo tak? ja som teraz zacala