Za ako dlho sa vam podarilo otehotniet?

Príspevok v téme: Za ako dlho sa vam podarilo otehotniet?
usiko

AHOJTE. MAM TAKU OTAZKU.....NA KTORY POKUS, RESPEKTIVE PO KOLKYCH MESIACOCH OD ZACIATKU 'SNAZENIA' STE SA DOPRACOVALI K TEHOTENSTVU? A PODARILO SA VAM TO SPONTANNE ALEBO ZA POMOCI NEJAKYCH LIEKOV /LUTENYL.../ ALEBO INYCH HORMONOV? KOLKOROCNE STE OTEHOTNELI?

NEROBIM SI ANKETU, ALE S MANZELOM SME ZACALI A MAME UZ VIACEJ PO 30, TAKZE BY SOM CHCELA VEDIET, CO OCAKAVAT.....CI CAKAT HNED ALEBO JEDNODUCHO ANI NEOCAKAVAT SKORE TEHOTENSTVO A TAK...VED VIETE....

DAKUJEM
---------------------
Poradňa - Neplodnosť / sterilita www.zdravie.sk
Tehotenstvo - www.zdravie.sk

Súvisiaci obsah

isabella

zeny moje, uprimne... nerozumiem tomu celkom, podla vsetkych priznakov by som tehotna mala byt, ale test je negativny, tak bud mne sibe, alebo sa na ne akosi spoliehat nemozem, ak mi to bude este par dni meskat a stale bude test negativny tak asi zajdem doktorovi...
co si o tom myslite?

miamiami

Ahojte baby, ja zase nechcem otehotniet a manzes mavam nacas, tak ked mi jeden den meskal, trosku ma to "namichlo", ale vcera som dostala, tak je to ok. Pisem vam len preto, ze ked som ja dostala, tak vy urcite nedostanete:) Drzim palce.

isabella

ahoj usiko, no chora som tento mesiac absolune nebola a ja osobne sa antibiotikam vyhybam ako cert svatenej vode, uz su to roky co som nejake brala...
tak snad som ista, kramiky stale nedosli, tak sa zacinam tak malilinko tesit...
dufam, ze si budeme obe gratulovat, to by potom bolo super, keby takto naraz to mame :-)))
ahoj123, no tak to je uzas, tak si to teraz musis odtrpiet, ale urcite to bude stat za to ;-)
baby dneska je vonku tak krasne... a ja idem upratovat :-DDD

ahoj123

ahojte :) dakujem vam....no citim sa hrozne hrozne hrozne...vcera som uz musela ist aj k lekarke,tak mi poradila homeopatika coculine-proti nevolnosti,gastrocynezine-na travenie a bolest brucha,homeogene-na bolest hrdla...vsetko naraz ma chytilo,vobec mi netravi,cely den mi je zle,nielen tehot. nevolnost ale celkovo zaludok pankreas..a maly je chory,tak som asi od neho dajakeho bacila dostala,tak ma boli hrdlo,hlava....no des....a pijem aj fatru,ajked tehotne by velmi nemali,ale pijem len par duskov na den...ale aj pri prvom tehottenstve som mala problemy,no narodil sa krasny chlapcek,tak to vsetko stalo za to :)) to si hovorim...a vy? citala som z vam meska,modlim sa aby bol test pozitivny ked si spravite :) a morszi:super ze uz mala sedi a vie sa pohrat :) dnes mame konecne slniecko,tak je hned lepsia nalada...pekny dnik

usiko

isabella,

tak ja si myslim, ze ak si nebola chora alebo si nebrala antobiotika, tak si ista......takze coskoro ti budeme gratulovat, ci?

isabella

usiko, vies, ze som ani sklamana nebola, len som sa nasrala a povedala, ze kaslem na testy a priatel ma potom uchlacholil tym, ze sak kym nedostanem tak nie je nic stratene tak nech som kludna, ale teraz vobec neviem kolko mam este cakat