ahoj biba, no to je blbe, ked muz bol unaveny, my sme si povedali, ze sa nejak premozeme kym sa neobjavi ovulacia a nakoniec sme sa jej dockali, konecne nieco vidno z tych teplot a ovilku som mala v stredu a to uz sme si aj oddychli po tolkom snazeni, inak pravdu ti poviem, mne je sex po ovulacii aj trocha neprijemny, bo krcok maternice mam nizsie... pocitovala som to tak aj v minulosti, no nikdy som neriesila, ze preco to tak je a teraz uz viem :-D nie je to az take zle toto sledovat, aspon viem co a ako...
ja si myslim, ze zatial sme to s tou ovulaciou vzdy nejak minuli, tak zatial som kludna, uvidim, keby sa aj napriek tomu, ze to trafime nedarilo, behnem lekarovi, zatial nie je dovod...
co sa tyka pocitania tych plodnych dni, tak ja akosi tomu velmi neverim, neviem preco, ale tak viem, ze jonas ma celkom dobry uspech v tomto... a este som nad takym niecim ani nerozmyslala...
a s tou nepriechodnostou vajecnikov ti to uz niekde kontrolovali, ze ci to tak naozaj je?
ak ste spolu kazdy den, tak sa tam uz po nejakej dobe asi museli ocitnut, ale nezufaj, ved nam sa to nakoniec isto raz podari a mne aj keby nie, ak by som nemohla mat deti, tak si isto adoptujem ak by to slo... :-)))