Za ako dlho sa vam podarilo otehotniet?

Príspevok v téme: Za ako dlho sa vam podarilo otehotniet?
usiko

AHOJTE. MAM TAKU OTAZKU.....NA KTORY POKUS, RESPEKTIVE PO KOLKYCH MESIACOCH OD ZACIATKU 'SNAZENIA' STE SA DOPRACOVALI K TEHOTENSTVU? A PODARILO SA VAM TO SPONTANNE ALEBO ZA POMOCI NEJAKYCH LIEKOV /LUTENYL.../ ALEBO INYCH HORMONOV? KOLKOROCNE STE OTEHOTNELI?

NEROBIM SI ANKETU, ALE S MANZELOM SME ZACALI A MAME UZ VIACEJ PO 30, TAKZE BY SOM CHCELA VEDIET, CO OCAKAVAT.....CI CAKAT HNED ALEBO JEDNODUCHO ANI NEOCAKAVAT SKORE TEHOTENSTVO A TAK...VED VIETE....

DAKUJEM
---------------------
Poradňa - Neplodnosť / sterilita www.zdravie.sk
Tehotenstvo - www.zdravie.sk

Súvisiaci obsah

jancecka

mirastella ja som v 13 tt a bruško mám riadne :D nijako sa nedá zakryť, ani voľným oblečením :-)) a aj na prdeli je vidieť že sa niečo deje, bo som dosť pribrala aj tam :-))

jancecka

ahojte, takže oslava sa nakoniec presunula do reštaurácie, čomu som aj rada, nechcela by som chýbať na 25-ke naj kamošky, a bolo mi ľúto, že to bude na disko, ale kvôli mne to spraví v reštike :D takže žiadne strachy, som rada ako to skončilo :-))

Patka1

Chcem len napisat, ze ano, je to pravda, spermie preziju v tele zeny 3-5 dni. nezaskodilo by prestudovat trosku odbornej literatury, ale taketo veci by mal hadam clovek ovladat bez ohladu na to, ci chce otehotniet alebo nie... Drzim palce vsetkym snazilkam.

isabella

:-D vivu, prepac, ale nemyslim si, ze to bolo tou pauzou, proste ste trafili ovulku ;-) a niekto ma proste stastie, ze to ide hned a niekto nie

vivu2009

ahojte vsetci citam vase riadky a nedalo mi sa pridak k vam. ja som mala ako 14 rocna dve cisty na maternici liecili mi to antikoncepciou nakolko somm nemala pravidelnu menstruaciu a brala som ich skoro 10 rokov vkuse. v 15 tich som sa zoznamila s manzelom lenze v decembri 2007 ho zavreli a pustili az v maji 2008 a do tyzdna som otehotnela. 5 mesacna pauza bez sexu asi pomohla :-) a teraz mam krasnu rocnu dcerku

isabella

mirastella, zas u niekoho je to aj tak, ze moznost na milovanie s partnerom nema kazdy den, takze u niektorych to az take jednoduche nie je, mozno keby ten moj pracoval tak aby bol kazdy den doma, tak som tiez na prvy sup v tom, ktovie?
no, ja by som na disko nesla, ale zasa ja k tomu ani nemam vztah a ani som nikdy nejak nemala, ak nemas ziadne problemy janecka, nemalo by to uskodit, len sa nepriblizuj k reproduktorom, sama dobre vies, ake otrasy to telu sposobuje, tak ja by som to neriskovala...
biba, ozaj ako teraz? mas pred menzesom? ci ako? tak by som ti zelala aby si mi oznamila, ze uz najblizsie ani nedostanes ;-)

mirastella

Ahojte nam sa s priatelom podarilo otehu hned na prvy sup sexikowali sme od prveho dna menzesu kazdy druhy den az do dalsieho m. ktory nedosiel:-)

Jancecka k tej disko-myslim ze to nevadi ja som v 19tt a chodim na diskoteky 2krat cez vikend-pracujem ako tanecnicka cize neboj