Za ako dlho sa vam podarilo otehotniet?

Príspevok v téme: Za ako dlho sa vam podarilo otehotniet?
usiko

AHOJTE. MAM TAKU OTAZKU.....NA KTORY POKUS, RESPEKTIVE PO KOLKYCH MESIACOCH OD ZACIATKU 'SNAZENIA' STE SA DOPRACOVALI K TEHOTENSTVU? A PODARILO SA VAM TO SPONTANNE ALEBO ZA POMOCI NEJAKYCH LIEKOV /LUTENYL.../ ALEBO INYCH HORMONOV? KOLKOROCNE STE OTEHOTNELI?

NEROBIM SI ANKETU, ALE S MANZELOM SME ZACALI A MAME UZ VIACEJ PO 30, TAKZE BY SOM CHCELA VEDIET, CO OCAKAVAT.....CI CAKAT HNED ALEBO JEDNODUCHO ANI NEOCAKAVAT SKORE TEHOTENSTVO A TAK...VED VIETE....

DAKUJEM
---------------------
Poradňa - Neplodnosť / sterilita www.zdravie.sk
Tehotenstvo - www.zdravie.sk

Súvisiaci obsah

isabella

usiko, lepsie ju ocakavat ako byt nasledne sklamana... a aj sme trafili ovulku celkom dobre, sak teraz to sledujem, ale aj tak uz neverim, ze by len tak malo stacilo aby som mohla byt tehotna ;-)

usiko

isabella,

preco ocakavas? ved mozno nepride, ci? ja veru tvoj menzes neocakavam, lebo sme sa dohodli, ze uz nema prist, pokial sa pamatam....:-)))drzim palec......

...ono sa niekedy zda,ze presvihnete ovulaciu a predsa.....mne sa to tiez trak zdalo a aha....

isabella

usiko, aj ja by som chcela aby mi bolo tak zle :-)))
mna teraz chytila mania malovanych krizoviek, tak lustim jednu za druhou :-DDD

usiko

kocky,

to fakt vam nie je zle? ja stale este len skusam, od coho by som prezila den v pohode...zatial sa mi osvedcil zemiakovy salat /so smotanou, nie majonezou/ , ten by som jedla denne, hrozno, jablka, pomarance a chlieb...a este pecene zemiaky, a ine veci....fuha, tak mi je zle.....

isabella

ahojte baby, ako tak vidim, pekne tehulkujete, ja momentalne ocakavam menzes, buduci tyzden dostanem vo stvrtok, takze uz aby tu bol a mohli sme skusat odznova

usiko

no, baby ja som 8tt, a nepribrala som ani gram....neviem, ci je to problem.....nechuti mi moc jest, jem len preto, ze ak mam daco v zaludku, tak mi nie je velmi zle.....

jancecka

fatima aj ja tak, kilovo som pribrala dosť, už 5 až 6 kg, čo je dosť ale kúpila som si knižku so zdravým stravovaním pre tehotné, tak si budem keď mi vyjde čas niečo z toho kuchtiť :D nemusím len hranolky po večeroch, bruško tiež vytrčam na obdiv

fatima665

jancecka to som rada, že nie som jediná, ktorá priberá rýchlosťou blesku :-), ja som v 10tt a teda tiež je to na mne vidieť :-), ale zas na kilá som pribrala len necelé 2kg...ale užívam si to, najradšej by som každému ukazovala moje bruško