Za ako dlho sa vam podarilo otehotniet?

Príspevok v téme: Za ako dlho sa vam podarilo otehotniet?
usiko

AHOJTE. MAM TAKU OTAZKU.....NA KTORY POKUS, RESPEKTIVE PO KOLKYCH MESIACOCH OD ZACIATKU 'SNAZENIA' STE SA DOPRACOVALI K TEHOTENSTVU? A PODARILO SA VAM TO SPONTANNE ALEBO ZA POMOCI NEJAKYCH LIEKOV /LUTENYL.../ ALEBO INYCH HORMONOV? KOLKOROCNE STE OTEHOTNELI?

NEROBIM SI ANKETU, ALE S MANZELOM SME ZACALI A MAME UZ VIACEJ PO 30, TAKZE BY SOM CHCELA VEDIET, CO OCAKAVAT.....CI CAKAT HNED ALEBO JEDNODUCHO ANI NEOCAKAVAT SKORE TEHOTENSTVO A TAK...VED VIETE....

DAKUJEM
---------------------
Poradňa - Neplodnosť / sterilita www.zdravie.sk
Tehotenstvo - www.zdravie.sk

Súvisiaci obsah

tiramisu

Juuj, no skoda, ale aspon, ze teda pracuje, to je super. Aj ked pre rodinu nie najidealnejsie, ale clovek si nevyberie. Vidis, mojmu manzelovi by vadilo, ze je v inej izbe ako nase dieta:) Tak musim cakat.

isabella

tiramisu, bude robit rovnako, mozno aj teraz bude blizsie, tak bude doma, ale v jeho obore je velmi tazko teraz na svk slusnu robotu najst, takze takto to bude asi este dlho a keby mame babo, tak som s nim chvilami aj sama

tiramisu

isabella a ked otehotnies, ako to bude s priatelovou pracou? Uz nebude chodit mimo? A ked sa male narodi? Moj manzel chce pockat so snazenim, aby sa mne aj dietatku mohol plne venovat, po skonceni prac na dome, tak hadam aj ten tvoj s tebou bude.

isabella

ale nasla som si comu sa zacnem venovat, priatel mi opravil bycikel a uz aj vcera som na nom behala po meste ked je tak pekne, len dnes som cely den v skole tak sa neda, asi sa zacnem trocha venovat sportu teraz a viac skole, este aj v praci som skoncila, mam pred statnicami, takze super, aspon ten nadobudnuty cas vyuzijem a aj tak by som mala cosik zhodit... skusim na to zabudnut, aj ked to asi celkom nepojde a ten moj mi tak vtipne poznamenal, ze zlatinko ber to tak, ked uz nic, tak aspon usetrime na antikoncepcii... trocha cierny humor, ale aj tak sa to da brat :-D

isabella

dadka, no dneskaj som uz dostala mrchu, takze sa ten kolobeh zacina odznova, len neviem ako to bude, ked ten moj robi prec a nebyva stale doma, ale tak co uz narobime, skusim zistit, kde sa davaju vysetrovat spermie a poslem ho tam a ja behnem lekarovi, ze ci som ok, bo by sme chceli babo a zatial sa nejak nedari... uz sa tento tyzden objednam na kontrolu...

isabella

dadka, no dneskaj som uz dostala mrchu, takze sa ten kolobeh zacina odznova, len neviem ako to bude, ked ten moj robi prec a nebyva stale doma, ale tak co uz narobime, skusim zistit, kde sa davaju vysetrovat spermie a poslem ho tam a ja behnem lekarovi, ze ci som ok, bo by sme chceli babo a zatial sa nejak nedari... uz sa tento tyzden objednam na kontrolu...

Vanilla

Ahoj...No ja som mala 21,ked som ostala tehotna... a my sme to mali na PRVY SUP:)),ako sa vravi....no a jeden den mi meskal menzes a hned som si spravila test a bola som....a ked som isla na sono,tak som bola uz v piatom tyzdni...a druhe sono boooooooooooooooooooom....dvojicky:))mam dvoj synov a som stastna mamina....a na mne nieje ani znamka o tom,ze by som nosila a este k tomu dvojicky po srdcom....jedina stria nieje na mna....nic...Takze STASTIE,AKO HROM:))

tiramisu

isabella, aj ja ti radim, nezufaj, velkej vacsine zdravych parov sa podari otehotniet do roka. Na tom nic nie je. Ja viem, ze ty by si uz velmi chcela, ale na dobre sa oplati cakat. No a potom, keby este stale nahodou nic, co neverim, by bolo dobre dat vysetrit partnerove spermie. Ale urcite je vsetko v poriadku, akurat niekomu to trva dlhsie, inemu kratsie, ja by som v tom fakt nevidela problem. Psychika je mocny pan, hlavne ostan pokojna.
My sme sa vcera pred spanim s manzelom rozpravali v posteli a zase mi povedal, ze dieta chce aj on a tiez nanho nechce vyckavat donekonecna a pred zimou budeme prerabat kupelnu:) Ked budeme mat vsetko porobene, zacneme sa snazit. Hrozne ma to potesilo, videla som, ze to mysli uprimne a to male tiez chce.
dadkaaa, drzim palciska aj tebe. Pridem vas tu raz za cas podporit.

dadkaaa

ahojte :)
isabella nezufaj moja, ideme dalej. ja mam akurat po mrche, takze uvidime co nam novy mesiac prinesie :D
aj ja si myslim, ze by si sa mala niecim zamestnat. ja som si tiez povedala, ze zacnem cvicit, je teplejsie, tak sa motkat po vonku a trocha prevetrat myslienky.....

isabella

ahojte baby, podla teploty sa mi uz blizi menzes, takze sa tento mesiac nezadarilo ani ked som vedela kedy mam ovulaciu, som z toho smutna, ale asi nic nenarobim s tym, ze?
njn, dosla som k zaveru, ze by som si mala najst nejaku aktivitu aby som na to tolko nemyslela...
biba, ty sa mas ako? tebe tiez prichadza menzes, alebo nebodaj skor pozitivny test?
tiramisu, co ty? a co dadka?