Za ako dlho sa vam podarilo otehotniet?

Príspevok v téme: Za ako dlho sa vam podarilo otehotniet?
usiko

AHOJTE. MAM TAKU OTAZKU.....NA KTORY POKUS, RESPEKTIVE PO KOLKYCH MESIACOCH OD ZACIATKU 'SNAZENIA' STE SA DOPRACOVALI K TEHOTENSTVU? A PODARILO SA VAM TO SPONTANNE ALEBO ZA POMOCI NEJAKYCH LIEKOV /LUTENYL.../ ALEBO INYCH HORMONOV? KOLKOROCNE STE OTEHOTNELI?

NEROBIM SI ANKETU, ALE S MANZELOM SME ZACALI A MAME UZ VIACEJ PO 30, TAKZE BY SOM CHCELA VEDIET, CO OCAKAVAT.....CI CAKAT HNED ALEBO JEDNODUCHO ANI NEOCAKAVAT SKORE TEHOTENSTVO A TAK...VED VIETE....

DAKUJEM
---------------------
Poradňa - Neplodnosť / sterilita www.zdravie.sk
Tehotenstvo - www.zdravie.sk

Súvisiaci obsah

dadkaaa

ja som to posledne 2-3 mesiace neriesila uz moc, no zasa to na mna prislo :)))
nejakej cigani, co nevie ako vizera voda, hygiena a vsetko sa to podari hned....a to sa nevie ani postarat o dieta..kua!!!!
toto ma tak vytaaaca!

isabella

biba hlien sa mi akosi vobec nedari sledovat, radsej sledujem k tomu poziciu krcka maternice, nie je to sice take spolahlive, ale uvidim, hlien zacnem mozno casom najprv sa pasujem s tymi teplotami...
heh, no tak my ked sa nejaku dobu nevidime, tak potom chute su aj kazdy den, ale zasa to je o inom, keby sme spolu kazdy den tak to tak asi nie je...
my sa snazime v obdobi ovulacie a potom si to uzijeme uz len ked mame na seba chut :-)

dadkaaa

ja mam ovulku odsledovanu, lebo ju mam dost bolestivu a potvrdila mi to aj na gynde. tiez si neviem predstavit sexovat furt, to sa neda ked clovek chodi do prace a este okolo toho robi ine veci pocas dna, tak vecer je clovek rad, ze je rad....
podari sa nam to, ja tomu verim :)))

biba2

Isabella a keď si meriaš teplotu sleduješ si aj hlien? Lebo aj podľa toho sa to dá veľmi dobre zistiť a asi je to menej namáhavé. Ja to mám už odpozorované. Približne v strede ho mám taký riedky - vtedy začínajú plodné dni.

biba2

Dadka tak každý druhý deň sa aj mne zdá nereálne. To nemôže normálny človek zvládnuť, možno taký mesiac. Apropo, keby sa dalo sexovať každý druhý deň tak nepotrebujeme žiadne výpočty, ani výpočty doktorov. Lebo to by si sa musela trafiť aj keby čo. Podľa mňa. Ak vieš kedy máš ovuláciu tak skús týždeň predtým každý druhý deň a týždeň potom. Zbytok je zbytočná námaha. Ale iba v tom prípade, že naozaj vieš kedy máš ovuláciu. Lebo ona môže byť aj úplne mimo. Ja som to zo začiatku strašne plánovala a videla som, že mužovi to lezie na nervy. Na sex som myslela len z pozície oplodnenia. Nevyšlo. Tak teraz to nechávam len na chuť. Lebo aj ja si myslím, že viem kedy mám ovuláciu, ale už nie som si taká istá.
Inak s tou poznámkou, že predtým si sa bála, aby si nebola a teraz zase chceš... Presne. Keď si predstavím koľké roky som sa tomu vyhýbala a možno vtedy som bola plodná....a teraz veľmi chcem a nejde to.

isabella

nie nie, neurazila si, to isto nie :-)))
u nas je to so sexom tak, ze ked mame chut kludne aj kazdy den, no, ale samozrejme sem tam nie je chut, ale kedze chceme to babo, tak aspon raz za dva dni... u nas su skor ohladom tohto ine problemy, priatel robi v zahranici, teda vzdy na niekolko dni odide a potom sa na niekolko dni vrati, takze to nejde stale...

dadkaaa

ak sa mozem spytat, so sexom ste na tom ako? zevraj je dobre kazdy druhy den, len pre mna je to dost nerealne. kolko krat som taka unavena a priatel tiez, ze toto je to posledne....

dadkaaa

isabella ja som ta tym nechcela urazit alebo nieco... jasne, ze ked ti to vyhovuje a robis si to, tak ja nic, robi to vela zien a je to normalne... ja som len opisala seba, ako by to posobilo na mna. ja zatial nepatrim ani k tym, co sexuju koli tomu kazdy den a sex sa stava nutnostou. ja mavam ovulku bolestivu, takze viem kedy je, alebo pride. svoje telo v celku poznam. Len sa bojim, ze mam nieco, tak to teraz nesilim a pojdem este na tie vysetrenia. Babo veeelmi chcem, ale nebudem to silit, co sa ma stat, to sa stane....

isabella

mne to ako planovanie nepride, ja som si uz aj myslela, ze ci nemam anovulacne cykly, tak som mala trocha strach, ze ci vobec ovulaciu budem mat, aspon viem, ze tam je to ok, ale ine zatial neriesim

dadkaaa

vies mne to pride take plaaanovanie a to ja nechcem...proste ked sa to ma stat, stane sa. nechcem sa na to namotat a merat a ratat a merat a ratat.....
chcem, aby to prislo samo...