Za ako dlho sa vam podarilo otehotniet?

Príspevok v téme: Za ako dlho sa vam podarilo otehotniet?
usiko

AHOJTE. MAM TAKU OTAZKU.....NA KTORY POKUS, RESPEKTIVE PO KOLKYCH MESIACOCH OD ZACIATKU 'SNAZENIA' STE SA DOPRACOVALI K TEHOTENSTVU? A PODARILO SA VAM TO SPONTANNE ALEBO ZA POMOCI NEJAKYCH LIEKOV /LUTENYL.../ ALEBO INYCH HORMONOV? KOLKOROCNE STE OTEHOTNELI?

NEROBIM SI ANKETU, ALE S MANZELOM SME ZACALI A MAME UZ VIACEJ PO 30, TAKZE BY SOM CHCELA VEDIET, CO OCAKAVAT.....CI CAKAT HNED ALEBO JEDNODUCHO ANI NEOCAKAVAT SKORE TEHOTENSTVO A TAK...VED VIETE....

DAKUJEM
---------------------
Poradňa - Neplodnosť / sterilita www.zdravie.sk
Tehotenstvo - www.zdravie.sk

Súvisiaci obsah

isabella

biba, mna to fakt strasne mrzi a samozrejme deti nechceme lebo ich maju kamaratky, ale preto, ze ich chceme my, to je samozrejme, skus byt troska kludna aj ked verim, ze to nejde, a ze si z toho vycerpana...
akurat som sa aj dnes zabudla objednat doktorovi, tak snad zajtra nezabudnem... a ked budem ok ja, tak poslem toho mojho chlapa, nech sa da vysetrit, ze ci je vsetko ok a ked bude, tak asi treba len cakat, neviem...
nastastie problemy ziadne nemavam...

biba2

Isabella zlé tušenie som mala aj ja. Ale neboj sa, ty si mladá, môžeš si to aj nahovárať. Ja mám dobre vyvinutú intuíciu a keď sa mi to vtedy nepodarilo na prvý raz, tiež som mala už tušenie, že všetko nie je ok. Ale ja mávam aj silné menšt.bolesti. Teraz tam mám ísť 7-ho, a budem trvať na tej laparoskopii. Nevládzem len tak čakať a skúšať. Veď to je blbosť, keď sa mi to nepodarilo za vyše pol roka a mám endometriózu tak sa mi to nemôže podariť teraz. Choď aj ty pre istu, keď ti povie že si OK, hneď ti bude ľahšie na duši :-)

biba2

Tiramisu, tu nikto nepísal, že chceme deti, lebo ich majú kamarátky. Takéto urývky vytrhnuté z kontextu ma iritujú a urážajú.
Inak vám ďakujem za podporu. Musím to nejako predýchať, aj keď sa musím priznať, že začínam byť dosť labilná a psychicky vyčerpaná. Ja to všetko chápem a rozumiem, že ešte nie je nič stratené, ale rozum to nechce pochopiť. To ide mimo mňa a nedokážem sa upokojiť.
Isabella tá poloha na bruchu je fakt dobrá :-)

isabella

biba, to je mi strasne luto... neplac, neboj, to bude dobre, ach jaj, no, ja som sa dnes aj zabudla svojmu doktorovi objednat tak tam musim zavolat zajtra, snad to postiham...
no, my to prave odzadu skusame, tak uvidim, ze ako to bude zasa tento mesiac, ale niekde som citala na nete, ze aj aby som pri tom lezala na bruchu :-DDDD tak sme sa s tym mojim dohodli, ze odskusame ako pride domov... cca v nedelu by som mala mat ovulku tak skusime, aj ked baby akosi sa zacinam zmierovat s tym, ze asi je v tom nejaky vaznejsi problem a nie len to, ze sa nedari... zle tusenie mam, ze sa nam to babo asi nepodari... tak neviem, ze ci sa vobec snazit nejak dalej...
baby prepacte, ze sirim trocha negativnu naladu, ale nejak mam taky blby pocit z toho...

tiramisu

Ahojte dievcata,

osobne si nemyslim, ze to, ze kamaratky maju deti, je dobry dovod na to, aby clovek mal deti tiez... biba, urcite sa necit byt bezcenna, to, ze niekto ma dieta ho nerobi cennym clovekom! Utri si slzy, dnesna veda je na takej urovni, ze urcite budes mat deti, endometrioza nie je prekazkou.
Ja som sa uz upokojila a zmierila s tym, ze musim na dieta pockat, s manzelom mame taky super vztah, po tych vsetkych rokoch, uzivame si milovanie, az nemozem chodit, vytesujeme sa z toho, ze sme spolu a pride co ma prist... Tak sa aj vy drzte a teste sa z pritomnosti milovaneho cloveka a to male k vam pride.

dadkaaa

Bibka nezufaj, ja viem, ze ti je teraz naprt, ale nevzdavaj sa! Treba zatat zuby! Proste sa zatni a bud tvrdohlava a ver si. Musis si verit, nestracaj nadej! Ja ti straaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaasne drzim palce a verim, ze to bude dobre a pride aj ten vytuzeny krpcek :)

biba2

Tak ja som práve prišla od doktora a zase s revom. Vždy keď odtade odchádzam tak plačem. Tak chodím po ulici. Síce sa iba potvrdilo to čo som predpokladala, ale nemôžem si pomôcť, slzy mi stále tečú. Tak mi potvrdil endometriózu, ale že na operáciu to nie je, nie je to veľké. Idem ešte raz na sono v strede cyklu a na krv.A manžel má prísť na spermiogram.To som zvedavá ako na to zareaguje. Cítim sa úplne bezcenná. Neviem, či s tým mojím telom sa mám aj snažiť. Nikdy sa toho dr. nemôžem popýtať čo chcem, lebo by som sa rozrevala úplne, tak iba prikyvujem. Pýtala som sa na priechodnosť vajcovodov, tak potom povedal, že keď chcem môžem ísť na laparoskopiu. To sa zase čaká mesiac kým ma objednajú. A takto mi pôjde mesiac za mesiacom...Som úplne bez energie.

dadkaaa

Isabellka ja ju mam zasa posunutu do lavej strany a mne na gynde povedala, ze to neni problem :)

jaaj Biba, niektore veci co pises, to ako keby si bola ja :D

renaam

ahoj, ja to mam tiez, lekar mi povedal, ze pre otehotnenie je potrebne to robit zozadu. Zatial neviem, povadat ci mal pravdu.