Za ako dlho sa vam podarilo otehotniet?

Príspevok v téme: Za ako dlho sa vam podarilo otehotniet?
usiko

AHOJTE. MAM TAKU OTAZKU.....NA KTORY POKUS, RESPEKTIVE PO KOLKYCH MESIACOCH OD ZACIATKU 'SNAZENIA' STE SA DOPRACOVALI K TEHOTENSTVU? A PODARILO SA VAM TO SPONTANNE ALEBO ZA POMOCI NEJAKYCH LIEKOV /LUTENYL.../ ALEBO INYCH HORMONOV? KOLKOROCNE STE OTEHOTNELI?

NEROBIM SI ANKETU, ALE S MANZELOM SME ZACALI A MAME UZ VIACEJ PO 30, TAKZE BY SOM CHCELA VEDIET, CO OCAKAVAT.....CI CAKAT HNED ALEBO JEDNODUCHO ANI NEOCAKAVAT SKORE TEHOTENSTVO A TAK...VED VIETE....

DAKUJEM
---------------------
Poradňa - Neplodnosť / sterilita www.zdravie.sk
Tehotenstvo - www.zdravie.sk

Súvisiaci obsah

dadkaaa

presne, ja tiez ked mam ovulaciu, tak je pre mna sex bolestivi a vtedy ma to moc nebavi :(((, ale kedze je to nejlepsie tesne pred ovu, tak v pohode...
dievcata drzim palceky. v pondelok nakuknem ako sa mate. ahojte a pekny vikendik :)))

isabella

biba, to je mi jasne, ved to som tym chcela podotknut, ze ked mi je sex neprijemny tak to je hned znak toho, ze teraz uz je neskoro... to som tym chcela povedat :-D

biba2

Tak po ovulácii môže byť aj neskoro. Lebo tá spermia ti neoplodní hneď to vajíčko. Radšej sexuj pred ovuláciou :-)

isabella

biba, mne je napriklad tesne po ovulacii sex dokonca neprijemny... teda vzdy bolo take obdobie a tento posledny mesiac som zistila, ze to je tym :-DDD sranda

biba2

Tak toto dadka ani nespomínaj. Teraz mi to veľmi príde, keď vidím v TV takú zanedbanú ciganú a okolo 10 detí. Minule ukazovali aj takú bezdomovkyňu a také krásne deco mala... Nechcem byť hnusná, ale vždy ma to tak zaškrie.
A hlavne preto, lebo všade čítame, že aká musíš byť zdravá, musíš mať v poridku obličky, pečeň a bla bla, aby si mohla otehotnieť a nech mi nikto nehovorí, že tá bezdomovkyňa má super výživnú stravu. Asi keď to neriešia, tak sa darí

isabella

dadus, to je zakon schvalnosti, nam sa dlho darit nebude a cigane spinave su kotne kazdy rok... nie, ze by som bola rasista, ale co je pravda nie je loz... poznam aj slusnych ciganov ale je ich ako safranu malicko...
a nepripustaj si to, povedz si, ze teraz sa mozete posnazit odznova ;-) to po par dnoch prejde a budes cakat, ze co dalsi mesiac prinesie :-)

biba2

Jasné, to poznáme, keď sa dlhšie nevidíte chute sú lepšie. Ale človek ani nemá na sex chuť celý mesiac. Závisí to od hladiny hormónov. Inak počas ovulácie by tá chuť mala byť väčšia. Ja som zistila ovuláciu tak. Ešte voľakedy strááášne dávno, keď som nevedela o tom toľko, tak som si logicky zdôvodnila, že keď je ovulácia, tak telo sa chce oplodniť, preto človek má chuť na sex. Tak som si sledovala deň kedy tú chuť mám najväčšiu. Stanovila som si 17-deň. Mám 30-dňový cyklus. A po rokoch mi to dr. na sone potvrdil. Už som to písala, že som bola na vyšetrení 16-ty deň a ukazoval mi, že mi už ten folikul praská :-)
Isabella s tým hlienom je to úplne jednoduché. Skús si to všímať. To je dosť spoľahlivý znak.
Dadkaaa, ja keď som unavená, ešte ako tak by som sa premohla, ale keď je muž unavený, naozaj vyčerpaný tak by som sa mohla aj na hlavu postaviť. Ale to je normálne.