Za ako dlho sa vam podarilo otehotniet?

Príspevok v téme: Za ako dlho sa vam podarilo otehotniet?
usiko

AHOJTE. MAM TAKU OTAZKU.....NA KTORY POKUS, RESPEKTIVE PO KOLKYCH MESIACOCH OD ZACIATKU 'SNAZENIA' STE SA DOPRACOVALI K TEHOTENSTVU? A PODARILO SA VAM TO SPONTANNE ALEBO ZA POMOCI NEJAKYCH LIEKOV /LUTENYL.../ ALEBO INYCH HORMONOV? KOLKOROCNE STE OTEHOTNELI?

NEROBIM SI ANKETU, ALE S MANZELOM SME ZACALI A MAME UZ VIACEJ PO 30, TAKZE BY SOM CHCELA VEDIET, CO OCAKAVAT.....CI CAKAT HNED ALEBO JEDNODUCHO ANI NEOCAKAVAT SKORE TEHOTENSTVO A TAK...VED VIETE....

DAKUJEM
---------------------
Poradňa - Neplodnosť / sterilita www.zdravie.sk
Tehotenstvo - www.zdravie.sk

Súvisiaci obsah

biba2

Nie, nemôže sa vyrovnať s tým, že sa mi niečo môže stať.
No dnes som dostala :-(, ešte aj skôr, síce na 28-deň, ale ja mám 30-dňový cyklus. Takže neviem čo to má zase znamenať. Štve ma to a zase s tým musím bojovať, že prečo nie. V po idem dr.

dadkaaa

ahojte....
Isabela, takze si uz presla k radikalnemu kroku ist k lekarovi? to je dobre. ja mam naplanovane to sono, takze jedno z druhym to potom vybavim. tiez jej poviem, co je vo veci...
biba2 ja som uz tiez prehlasila, ze nechcem deti a teraz? co by som za to dala...

tiramisu

Ked sa necitis o tom rozpravat, nemusis o tom pisat, ja ta chapem. Len som neporozumela - manzel sa nevie vyrovnat s tym, ze tuzis po dietatku? To ste tak dlho manzelia ako my:) Ja som este minuly a predminuly rok pestovala na rukach novorodencov a podobne a vobec nic mi to nerobilo - zeby som chcela vlastne len kvoli tomu, ze tie deti boli zlate. Vlastne az doteraz som kludne pozerala na fotky kamaratkinych deti a nic. Neviem, co to na mna prislo z nicoho nic.

biba2

Noó, u nás to bolo trochu zložitejšie. Aj je. Boli sme spolu 9 rokov, keď sme sa brali, teraz sme zobratí 2,5 roka. Ja mám totiž diagnózu, s ktorou môžem mať deti, ale môže sa mi pri tom niečo stať. Nechcem sa o tom baviť, ani to rozpisovať, ale moc sa s tým nevie vyrovnať.

biba2

Ahojte,
isabella nič to, aj mne sa to už blíži. Dnes ráno ma bolelo brucho. Takže očakávam, aj keď som v kútiku tak dúfala.

Tiramisu, takto nejako som to prežívala aj ja. Ja som nejak nikdy nebola zaťažená na deti, dokonca som raz prehlásila, že ich nechcem. Proste 28 rokov nič, žiadne materské pocity. Ja som aj dlho študovala. A tiež v 28-mich zrazu bum a začala som pociťovať neskutočnú túžbu. Keď som to povedala kamoške, že prečo odrazu, tak mi jednoducho povedala - lebo je čas. A ja ti to tiež hovorím - telo ti vraví, že už je čas. Treba ho počúvať. Ja som si od tých 28-mich hovorila stále ešte to a ešte to a začala som až pred šiestimi mesiacmi. A teraz mi to došlo, že to som mala začať vtedy. Naozaj nám telo hovorí čo je správne a kedy, len keby sme to vedeli vždy správne preložiť. Škoda, že na to prídeme až neskôr. Veď to určite poznáte.

isabella

lenze to nie je trvala robota momentalne, robil uz v irsku rok, v svajciarsku, teraz je v cechach, aj v blave robil, co je najblizsie, takze to je zbytocne, ked doma mame byt a ja zo slovenska prec nechcem ist a ked este aj studujem, tak sa mi to ani nehodi... a odstahovat sa nechce ani on

tiramisu

A neuvazovali ste o prestahovani sa tam, kde ma on pracu? Nebolo by to mozne? Ved si mladucka baba, akurat som si precitala, ze mas 22 rokov, to si este lahko zvyknes na zmenu, v tvojom veku som sa za manzelom prestahovala poriadne daleko, aby sme mohli spolu zit. A zelam ti vela stastia k statniciam.

isabella

tiramisu, keby sme na to takto pozerali, tak bud nemozeme mat nikdy dieta, alebo na druhej strane, by sme teraz nemali kde byvat, resp. by sme sa motali po podnajmoch... doma travi dost casu a ked je prec tak je prec, nie je to take zle, horsie by bolo keby odchadzal aj na mesiac v kuse