Za ako dlho sa vam podarilo otehotniet?

Príspevok v téme: Za ako dlho sa vam podarilo otehotniet?
usiko

AHOJTE. MAM TAKU OTAZKU.....NA KTORY POKUS, RESPEKTIVE PO KOLKYCH MESIACOCH OD ZACIATKU 'SNAZENIA' STE SA DOPRACOVALI K TEHOTENSTVU? A PODARILO SA VAM TO SPONTANNE ALEBO ZA POMOCI NEJAKYCH LIEKOV /LUTENYL.../ ALEBO INYCH HORMONOV? KOLKOROCNE STE OTEHOTNELI?

NEROBIM SI ANKETU, ALE S MANZELOM SME ZACALI A MAME UZ VIACEJ PO 30, TAKZE BY SOM CHCELA VEDIET, CO OCAKAVAT.....CI CAKAT HNED ALEBO JEDNODUCHO ANI NEOCAKAVAT SKORE TEHOTENSTVO A TAK...VED VIETE....

DAKUJEM
---------------------
Poradňa - Neplodnosť / sterilita www.zdravie.sk
Tehotenstvo - www.zdravie.sk

Súvisiaci obsah

isabella

baby mna napadlo, ze zhruba pred rokom mi lekar povedal, ze mam maternicu obratenu dozadu, neviete ci aj to moze byt problem v tom, ze nemozem otehotniet?

isabella

ahoj biba, uplne ta chapem, ja sice nemam problem, ze by vsetky baby naokolo mali uz deti, ale mam zasa teraz mnozstvo povinnosti a preto nemam na vela veci cas, ale bicyklovat sa do mesta idem aj sama a teraz ked mam pred statnicami a skoncila som s pracou tak budem cas travit na slniecku a ucit sa, pravdepodobne...
mne uz mrcha pomaly konci, takze sa uz teraz tesim ako budem mat cca na velkonocnu nedelu ovulku a ten moj bude doma :-)))
trocha optimizmu nam treba, je vela bab co sa im az po dvoch rokoch podarilo a su aj take co 5 rokov a nic tak je pred nami este dlha cesta... asi
t

agaven ja

No a ja som pocuvala zeny ako sme sa rozpravali tak ta jedna hovorila ako prihodu s jej babenkom. Ved to tes jej vysiel ze nie je tehotna isla k lekarovi tam je asi 4/5 dni meskali on sparvil vyter z krcku maternice a objednal ze asi kedy ma prist na sono prsnikov . No a ona sa pyta ze ma menzes vzdu od 22/28 ako sa patri ze nikdy nemala až 31/35 den. A on povedal tak o tyzden dva pridite ale sestricka vam pichne inekciu ale zabudla som napisat ze jej urovil aj sono matrenice a nic ani ze ved o dva tydne dostanete no nic nepovedal až ked sa pytala ze ako co s menstruaciou no a on cakala ako do dalsieho ciklu a dobre urobila prisla znova ale povedala ze nie inekciu ale ze robila test a ten už ukazal ze je tehotna tak isla zase k lekar. na sono atd...a krv jej brali atd.. preto aj lekar nic nevie ked len meska 5 dni sice test ukaze aj nie a on to až neskor dobre tam na obrazovke ma lebo cim dlksie tym to je vetsie tak drzim peste a skusajte

biba2

Ja som si myslela, že to bude úplne na prvý raz. Žiadne pochybnosti, nič, proste som čakala, keď som si to vypočítala, že na prvý šup. Ešte aj dokonca som si vyberala znamenie, že v akom by mohol byť... no čo na to povedať že? :-)
Ja by som mala aj iné aktivity, ale nič ma nezaujíma. A veľký problém predstavuje, že už sa pomaly nemám s kým stretávať. Všetci známy, kamaráti majú už deti a to sú už iné starosti a problémy, takže sadnúť si niekde na večeru s niekým a pokecať nie je s kým :-( veľmi to pociťujeme.

isabella

baby, to hej, aj ja mam z toho blbe myslienky, ale snazim sa vymysliet milion aktivit na vyplnenie casu a snazim sa nachadzat dovody preco je dobre, ze to este teraz neprislo, aj ked je to len na oklamanie psychiky, aby som nad tym stale nesmutila, ale aspon nieco...
aj ja som si myslela, ze to bude hracka a teraz uz rozmyslam, ze kde moze byt problem

dadkaaa

Isabelka nemyslela som to uplne doslovne, to "radikalne rozhodnutie".
Ja som tiez z toho nanic. V hlave sa mi "koti" milion myslienok, ci som neplodna, chora, ci je priatel..... Je to divne, myslela som si, ze pocat babo je hracka, ale som sa riadne oklamala.
Nevadi baby ideme dalej a skusame a skusame ....... Raz to pride! :))

isabella

no dadka, az tak radikalne mi to rozhodnutie nepride, aj tak mi teraz este nic doktor asi nepomoze a povie mi akurat, ze som ok, a ze mam byt trpezliva, akasi som z toho rozcarovana...
morszi, vdaka za podporu...

Morzsi

Ahojte dievčatá
mám pre vás všetky skvelú správu

mám jednu známu kt pracuje v jednote a my sme si potykali keď jej syn bol ťažko chorý a ležal u nás
jej sestra pracuje tiež u nás ale na inom úseku ona je krstnou mamou dcére ich tretej sestry.
a toto dievča vlastne ani už nie tak mladá blíži sa k 35 tento rok a bola na IVF ku asi 3- 4 x ani raz sa nepodarilo
veľmi sa sťažovala aj hlavne aj na prístup lekárov k pacientkam tak som jej dala adresu tak kde sa to mne podarilo alebo ešte nech skúsi Martinskú nemocnicu
dali sa do toho ...

a včera nakupujem v jednote a tato pani mi hovorí tolko ta už vyzerám volako nechodíš mám pre teba správu sestrina dcéra bude mať bábo !!!!

síce IVF - Martin v septembri , najhoršie má za sebou - prvý 3mester
ale ja som sa tak tešila ženy moje že som sa tak bez akých koľvek zábran od šťastia rozplakala .

držte jej palce a všetkým držím palce aj ja a tie ktoré ste ešte iba čakateľky nebojte sa budete aj vy mamini.

tiramisu

Ahojte dievcata, nebudte smutne.
Trochu na odlahcenie - aj ja som dnes dostala menzes, sme nejako rovnako naprogramovane, co poviete?:)