Za ako dlho sa vam podarilo otehotniet?

Príspevok v téme: Za ako dlho sa vam podarilo otehotniet?
usiko

AHOJTE. MAM TAKU OTAZKU.....NA KTORY POKUS, RESPEKTIVE PO KOLKYCH MESIACOCH OD ZACIATKU 'SNAZENIA' STE SA DOPRACOVALI K TEHOTENSTVU? A PODARILO SA VAM TO SPONTANNE ALEBO ZA POMOCI NEJAKYCH LIEKOV /LUTENYL.../ ALEBO INYCH HORMONOV? KOLKOROCNE STE OTEHOTNELI?

NEROBIM SI ANKETU, ALE S MANZELOM SME ZACALI A MAME UZ VIACEJ PO 30, TAKZE BY SOM CHCELA VEDIET, CO OCAKAVAT.....CI CAKAT HNED ALEBO JEDNODUCHO ANI NEOCAKAVAT SKORE TEHOTENSTVO A TAK...VED VIETE....

DAKUJEM
---------------------
Poradňa - Neplodnosť / sterilita www.zdravie.sk
Tehotenstvo - www.zdravie.sk

Súvisiaci obsah

dadkaaa

Baby nebojte sa. Ako sa vravi, vsetko zle je na nieco dobre. Pravdepodobne ma kazda z nas nejaky problem, a ked sa na to nevykasleme a dame sa doporiadku, podari sa to. Ja vam hrozne drzim palce a verim tomu, ze kazda z nas to vytuzene babenko mat bude!!!!!

isabella

dadus, mne nenormalne pomaha ked sa mam s kym o tom porozpravat, s niekym kto je v podobnej situacii, alebo si niecim takym presiel...

biba2

Hej také správy aj mna držia nad vodou. Ale potom vždy keď niekoho stretneme tak len s kočíkmi a deťmi a my sami...Ja už nemám s kým vybehnúť ani na kávu a rozprávať sa o deťoch keď ich nemám... to nemusím.

dadkaaa

babulky tak aspon kazda vidime, ze v tom niesme same. Musime tomu verit a podari sa :)
Ja tiez keby mozem tak vam poslem veeeeeeeeeela pozitivnej energie.
Drobcek drzim palce, tiez si myslim, ze tentokrat to vynde :))

isabella

baby ja som s problemami neratala tak prvy mesiac, ked sa to prvykrat nepodarilo, tak som uz vedela, ze to bude ovela dlhsia pesnicka a bohuzial som mala pravdu, uz piaty mesiac a stale nic

biba2

Asi áno. Nerátala som s tým, že môžem mať takéto problémy.
Drobcek, keď sú už vajcovody priechodné, tak sa určite podarí.100% :-)

drobcek30

a so slzami v očiach musím tiež často bojovať....o to viac, že v okolí nepoznám nikoho, kto by sa s podobnými problémami potýkal. Najdôležitejšie je udržať si pozitívne myslenie, aj keď to je aj najťažšie. Preto mi vždy dodávajú pozitívne správy od tých, ktorý sa trápili ako ja a nakoniec to všetko dobre dopadlo a majú zdravé bábätko.

drobcek30

ďakujem. Ono je ťažké si to nepripúšťať. Mne dal lekár po laparoskopii 4 mesiace na to, aby sa to podarilo. Potom odporúča hormonálnu liečbu a po nej zas laparoskopiu, aby zistili, či ta hnusna endo je preč. Snažím sa to brať pozitívne, ale nie vždy sa mi to darí.