Za ako dlho sa vam podarilo otehotniet?

Príspevok v téme: Za ako dlho sa vam podarilo otehotniet?
usiko

AHOJTE. MAM TAKU OTAZKU.....NA KTORY POKUS, RESPEKTIVE PO KOLKYCH MESIACOCH OD ZACIATKU 'SNAZENIA' STE SA DOPRACOVALI K TEHOTENSTVU? A PODARILO SA VAM TO SPONTANNE ALEBO ZA POMOCI NEJAKYCH LIEKOV /LUTENYL.../ ALEBO INYCH HORMONOV? KOLKOROCNE STE OTEHOTNELI?

NEROBIM SI ANKETU, ALE S MANZELOM SME ZACALI A MAME UZ VIACEJ PO 30, TAKZE BY SOM CHCELA VEDIET, CO OCAKAVAT.....CI CAKAT HNED ALEBO JEDNODUCHO ANI NEOCAKAVAT SKORE TEHOTENSTVO A TAK...VED VIETE....

DAKUJEM
---------------------
Poradňa - Neplodnosť / sterilita www.zdravie.sk
Tehotenstvo - www.zdravie.sk

Súvisiaci obsah

mrkvus

čafte kočky, som tu nová. S manželom sa snažíme o bábenko od januára, ale zatiaľ sa nepodarilo. Aj mi meškali 11 dní, a dnes prišli, no čo už, podarí sa nabudúce.

Chcela by som sa Vás spýtať, zamestnaná som od 6.3.2006, až do teraz v jednom zamestnaní. V akom časovom predstihu sa musím dať dobrovoľne poistiť do sociálnej poisťovne, aby som mala nárok na čo možnú najvyššiu materskú? Kde nájdem tlačivo, ako mám postupovať, ak by som chcela požiadať o dobrovoľné platenie poisteného?

Už som tu toho veľa počítala a mám z toho hokej, ak ak by niekto vedel poradiť budem veľmi rada, a veľmi vďačná.

Dakujem za odpoveď.

drobcek30

Tak to je super Biba a ako to zistili?
Isabella, držím palce, aby Ti to zbehlo, čo najrýchlejšie a s pozitívnym výsledkom samozrejme. :-)

isabella

biba to je skvele, ja som uz nenormalne zvedava, ze co nam chces napisat... ja mam stupanie teploty po ovulke uplne ukazkove, teraz uz len dufat, ze spermijky zabojovali, toto budu fakt dlhe dva tyzdne :-D

biba2

Ahojte,
mám aj ja novinky, ale rozpíšem sa inokedy, teraz nemám čas. Ale mám termín na laparoskopiu, na ktorú asi nepôjdem lebo nemám endometriózu... :-)

isabella

tiramisu, dakujem pekne, ved o dva tyzdne podam hlasenie, ze ci mrcha prisla abo nie :-DDD... a sak ja budem priebezne pisat stale, ze ci si myslim, ze som a ci nie :-DDDD teraz budem spionovat ci na sebe uvidim nejake priznaky :-DDD

tiramisu

Ahojte, zelam krasny vikend.
usiko, ty uz budes coskoro kocikovat, uvidis, prebehne to to ako voda.
isabella, riadne ti stale drzim palce, horko tazko pisem:)
slavina, to musela teda byt romantika, velmi pekne. My co sme boli raz stanovat, tak to mi manzel "zabudol" povedat, ze v tom lese (horach) sa vyskytuju medvede a ked som to zistila, priserne som sa bala, celu noc som nespala a povedala som, ze to uz nikdy viac nechcem zazit.

slavina

Tiramisu- vieš to to nie len tak pod obyčajný stan,ale pod indiánske teepe,takže príjemná atmosféra,kúpanie v rieke no a vzhľadom k tomu,že to bolo na odľahlom mieste,kde človeka len taqk ľahko nestretneš,tak sme si užívali aj na lúke.Mylsím si,že pre splodenie dieťať je veľmi dôležité,aby boli obaja partneri v úplnej psychickej pohode.No a čo ťa už len môže naštvať hlboko v lese,keď je nádherne teplúčko a máš kľud...Všetkým odporúčam a možno aj to čaro toho idiánskeho teepe urobilo svoje.

usiko

hej, mam dve fotky, jednu 6tt , na ktorej je len bodka ale lekar tam vidi viac /ja len bodku/, a druha 11tt a tam aj hlavka, ruky, nohy....a inak ma to len 4 cm ale si to tam hovie na chrbate a rozhazduje rucickami a nozickami....je to mile take...takze sa tes a pozitivne mysli /hovorim ja, co sa kazdy den kontrolujem, ci mam este priznaky a ci nahodou mi neodumrel plod, no chapes ma?/....ja viem, pozitivne myslenie urobi vela, a este mi niekto povedal mudru vec-ze ked sa budeme stresovat z niecoho, tak veci nepomozeme, akurat budeme strhane a ublizime sami sebe...hej, pravda, len nie vzdy funguje, ze?