Za ako dlho sa vam podarilo otehotniet?

Príspevok v téme: Za ako dlho sa vam podarilo otehotniet?
usiko

AHOJTE. MAM TAKU OTAZKU.....NA KTORY POKUS, RESPEKTIVE PO KOLKYCH MESIACOCH OD ZACIATKU 'SNAZENIA' STE SA DOPRACOVALI K TEHOTENSTVU? A PODARILO SA VAM TO SPONTANNE ALEBO ZA POMOCI NEJAKYCH LIEKOV /LUTENYL.../ ALEBO INYCH HORMONOV? KOLKOROCNE STE OTEHOTNELI?

NEROBIM SI ANKETU, ALE S MANZELOM SME ZACALI A MAME UZ VIACEJ PO 30, TAKZE BY SOM CHCELA VEDIET, CO OCAKAVAT.....CI CAKAT HNED ALEBO JEDNODUCHO ANI NEOCAKAVAT SKORE TEHOTENSTVO A TAK...VED VIETE....

DAKUJEM
---------------------
Poradňa - Neplodnosť / sterilita www.zdravie.sk
Tehotenstvo - www.zdravie.sk

Súvisiaci obsah

tiramisu

isabella, len si uzivaj svojho partnera a to keby si vedela co ta caka, ked sa budes blizit k 30tke - neskutocne super orgazmy. Je to pravda, ze cim je zena starsia, tym je to lepsie a lepsie. A k ovulacii sa blizim aj ja:) Sice mne to je k nicomu, akurat mi lezie na nervy, ze si musim podchvilou prezliekat mokre nohavicky, ale dobre vediet, ze mi to funguje. Zelam vam krasne sviatky.

isabella

ahoj anosa, vies ja by som na to asi aj kludnejsie kaslala keby aspon to jedno dietatko uz mam, by som si povedala, ze mam aspon jedno, tak to take smutne nebude... kazdopadne, ak si v poriadku a aj tvoj muz je to len otazka casu...
stastnamama, vdaka za tvoj prispevok, je to nadherne, ze sa vam dietatko predsalen podarilo, esteze nadej zomiera posledna :-))
btw, asi mam dnes ovulku, alebo rozhodne v najblizsich dnoch bude :-)))

anosa

ahojte, dcera bola na prvy sup, teraz sa snazime pomalinky uz budu dva roky a stale nic. Velmi ma to trapilo ale posledne mesiace to uz neriesim...neda sa byt stale v depresii...snazim sa zdravo stravovat, cvicim, chodim na folikulometriu, uzivam dufaston,pijem bylinne caje a uzivam prirodne preparaty takze casom to musi prist...

stastnamama

ahojte dievcata! tiez som mala taketo starosti a po 11 rokoch bezdetneho manzelstva som si uz zvykla. prvych 6 rokov stale v nemocnici, laparoskopia, prefuky, hormonalna liecba. nic nepomohlo. tak sme sa vzdali a uzivali sme si slobodu. aj tak sa da zit. ale potom som si v jednom ceskom casopise precitala clanok o metode, ktora vraj zabera. a co cert nechcel, ta doktorka ktora to praktizovala bola zo slovenska. no musim povedat ze som tomu neverila ani nahodou, ale muz mi povedal, ze za opytanie nic nedam. tak som si o nej vyhladala info na internete, isli sme k nej obidvaja. uz pri prvej navsteve sa do mna vliala taka zvlastna nadej. liecila som sa u nej rok a mame teraz 13 mesacne dievcatko. z vdacnosti som nasu malicku pomenovala po dcere tej doktorky. neskor som sa totiz o nej docitala, ze jej dcera bola smrtelne chora ale uz je teraz dospela. a teraz mi moj muz povedal, ze je tu prave na tomto portali od nej clanok aj s fotkou. on sem obcas prispieva, tak to sleduje. ten clanok je sice o detoxikacii, ale je tam aj druhy o tehotenstve.tie, ktore naozaj chcete deticky, skuste si to precitat. bez deti sa da zit, ved som tak zila dlho, ale naozaj s tym drobcekom je to ovela, ovela krajsie. vsetkym vam zelam, aby vam to vyslo. letime uz na velku noc k starym rodicom, tak sa majte a niekedy mozno dovidenia na tejto teme. ta doktorka sa vola albertova, na prvej strane je tam s nou rozhovor o detoxikacii. treba si najst ten druhy clanok o tehotenstve.

isabella

no co, ako sa vam dari? predpokladam, ze pekne sviatkujete. my si uzivame dni volna a evidentne budem mat cez sviatky ovulku tak uvidime co to da, aj ked dufat v nejaky zazrak som uz prestala a skor si to uzivam ako ked som kedysi brala hak... ze "sak sa nemoze nic stat" aj keby som sa vobec nehnevala keby sa stane, ale myslim si, ze si mozeme s kludom uzivat aj keby nechceme babo :-DDD

isabella

baby, by ste neverili ako mi BT skace, normalnesa podla toho asi nebude dat odhadnut ovulka, tak uvidime este par dni, ze ci sa to ucloveci, alebo to bude blbnut aj nadalej...

drobcek30

to určite je, tiež mám z toho strach. Lekár mi vysvetlil, že tá laparoskopia je v podstate diagnostická, ak počas nej niečo nájdu, tak to aj odstránia ak sa dá, minimálne sa snažia spriechodniť vajcovody. A potom je šanca otehotnieť. A ak by to vyšlo, tak sa Ti tým aj endometrióza vylieči. A je aj dosť veľká pravdepodobnosť, že ju vôbec nemáš, možno je tam len nejaká cysta, ktorú odstránia a možno tam nie je vôbec nič. Ale zistia to len takto a ty sa podľa toho zariadiš.

biba2

Áno drobcek, tak to urobím. Lebo zase laparoskopia je pre mna schodnejšia cesta ako brať nejaké hormóny. Na to by som sa nedala. To zase ja beriem ako veľký zásah do tela.

drobcek30

baby, všetky problémy sa dajú vyriešiť, najhoršie je však to čakanie. Jediné, čo môžeme urobiť je, podrobiť sa všetkým dostupným vyšetreniam. Biba, Ty sa určite porozprávaj so svojím lekárom, že chceš podstúpiť laparoskopiu. Aspoň budeš konečne vedieť na čom si. Buď Ti edometriózu potvrdia, spriechodnia vajíčkovody, alebo vyvrátia a Ty sa tým viac nebudeš trápiť.
Ja som sa spočiatku bránila týmto vyšetreniam, lebo som nechcela žiadne neprirodzené zásahy do svojho tela a teraz som rada, že som to urobila. Dôležité je však, aby vyšetrili aj Tvojho partnera. Nie je to nič strašné, určite to zvládne. Urobí to pre Vás oboch.