ahojte dievcata! tiez som mala taketo starosti a po 11 rokoch bezdetneho manzelstva som si uz zvykla. prvych 6 rokov stale v nemocnici, laparoskopia, prefuky, hormonalna liecba. nic nepomohlo. tak sme sa vzdali a uzivali sme si slobodu. aj tak sa da zit. ale potom som si v jednom ceskom casopise precitala clanok o metode, ktora vraj zabera. a co cert nechcel, ta doktorka ktora to praktizovala bola zo slovenska. no musim povedat ze som tomu neverila ani nahodou, ale muz mi povedal, ze za opytanie nic nedam. tak som si o nej vyhladala info na internete, isli sme k nej obidvaja. uz pri prvej navsteve sa do mna vliala taka zvlastna nadej. liecila som sa u nej rok a mame teraz 13 mesacne dievcatko. z vdacnosti som nasu malicku pomenovala po dcere tej doktorky. neskor som sa totiz o nej docitala, ze jej dcera bola smrtelne chora ale uz je teraz dospela. a teraz mi moj muz povedal, ze je tu prave na tomto portali od nej clanok aj s fotkou. on sem obcas prispieva, tak to sleduje. ten clanok je sice o detoxikacii, ale je tam aj druhy o tehotenstve.tie, ktore naozaj chcete deticky, skuste si to precitat. bez deti sa da zit, ved som tak zila dlho, ale naozaj s tym drobcekom je to ovela, ovela krajsie. vsetkym vam zelam, aby vam to vyslo. letime uz na velku noc k starym rodicom, tak sa majte a niekedy mozno dovidenia na tejto teme. ta doktorka sa vola albertova, na prvej strane je tam s nou rozhovor o detoxikacii. treba si najst ten druhy clanok o tehotenstve.