Za ako dlho sa vam podarilo otehotniet?

Príspevok v téme: Za ako dlho sa vam podarilo otehotniet?
usiko

AHOJTE. MAM TAKU OTAZKU.....NA KTORY POKUS, RESPEKTIVE PO KOLKYCH MESIACOCH OD ZACIATKU 'SNAZENIA' STE SA DOPRACOVALI K TEHOTENSTVU? A PODARILO SA VAM TO SPONTANNE ALEBO ZA POMOCI NEJAKYCH LIEKOV /LUTENYL.../ ALEBO INYCH HORMONOV? KOLKOROCNE STE OTEHOTNELI?

NEROBIM SI ANKETU, ALE S MANZELOM SME ZACALI A MAME UZ VIACEJ PO 30, TAKZE BY SOM CHCELA VEDIET, CO OCAKAVAT.....CI CAKAT HNED ALEBO JEDNODUCHO ANI NEOCAKAVAT SKORE TEHOTENSTVO A TAK...VED VIETE....

DAKUJEM
---------------------
Poradňa - Neplodnosť / sterilita www.zdravie.sk
Tehotenstvo - www.zdravie.sk

Súvisiaci obsah

isabella

ahoj biba, ja to mam pri tomto cykle tak na stredu, ale dnes mi je uz nejak divne a vobec to neviem popisat ba dokonca ani neviem ci to priradit k pms, alebo k niecomu inemu, som celkom zmatena zo svojho tela a teploty sa mi drzia vo velmi vysokych vyskach, co som este doteraz nemala, tak uvidim co prinesu najblizsie dni, lebo aj tak nemam sancu testovat skor ako v stredu, bo ma cakaju tazke dva dni...
biba a drzim palce a nezabudni napisat :-)))

isabella

www.fertilityfriend.com
morzsi tu to je, ale uz par dni prebehlo takze neviem ako ten graf brat, teraz len cakam, ze co bude o par dni, ci mi zacne teplota pomaly klesat alebo nie, tak o 4-5 dni by som mala mat menzes...
mrkvus, ak jej nepijes vela tak by podla mna ani v tehotenstve nemala byt bezpecna, aj ked odporucaju pocas tehotenstva nepit a o tom, ci to ma vplyv na moznost otehotnenia, tak si myslim, ze je to zanedbatelne ;-)
biba, ty ako? kedy mas mat mrchu? uz vies cosi nove?
a dadka ty ako? prisla, ci nie? :-)))

mrkvus

čafte kočky,

máme otázku. Dočítala som sa že pitie kávy môže spôsobovať problémy pri otehotnení. Ja síce pijem iba 3v1, ale začalo mi to vrtať v hlave. Nemáte o tom nejaké info, alebo skúsenosti?

dadkaaa

ahojte baby. tak ako moje? vidim, ze sa toho az tak vela nezmenilo. ja cakam mrsku a dnes idem na tie vysetrenia, na tie sona, tak som zvedava...

isabella

no krasa biba, to som neuveritelne rada, verim, ze sa vam coskoro zadari...
ja mam lutealnu fazu cca 12 dni, tak uz o 5 dni cakam mrchu, ale ak by nechodila urobim test az za tyzden takto v priatok, momentalne som 7dpo...
my sme mali sexik den pred ovu, tak tiez nie je nic stratene... dufam, ze tu coskoro budu opat pozitivne spravy... bo povodne jak nas tu bolo v teme vela, tak uz vsetky okrem nas otehotneli, no a este par bab co tu sem tam prispieva... tak uz je cas na dalsie dobre spravy :-)))