Za ako dlho sa vam podarilo otehotniet?

Príspevok v téme: Za ako dlho sa vam podarilo otehotniet?
usiko

AHOJTE. MAM TAKU OTAZKU.....NA KTORY POKUS, RESPEKTIVE PO KOLKYCH MESIACOCH OD ZACIATKU 'SNAZENIA' STE SA DOPRACOVALI K TEHOTENSTVU? A PODARILO SA VAM TO SPONTANNE ALEBO ZA POMOCI NEJAKYCH LIEKOV /LUTENYL.../ ALEBO INYCH HORMONOV? KOLKOROCNE STE OTEHOTNELI?

NEROBIM SI ANKETU, ALE S MANZELOM SME ZACALI A MAME UZ VIACEJ PO 30, TAKZE BY SOM CHCELA VEDIET, CO OCAKAVAT.....CI CAKAT HNED ALEBO JEDNODUCHO ANI NEOCAKAVAT SKORE TEHOTENSTVO A TAK...VED VIETE....

DAKUJEM
---------------------
Poradňa - Neplodnosť / sterilita www.zdravie.sk
Tehotenstvo - www.zdravie.sk

Súvisiaci obsah

isabella

ako musim povedat, ze minuly cyklus sme ovulku trafili a nic, teraz sme to nepoistili len v den ovulky, takze celkom dobre to vyuzivame aj ked som si zo zaciatku myslela, ze sa budeme minat :-D

isabella

usiko tak hlavne klud... babo bude v poriadku a mas aj nejake fotecky?
jj, to si trafila, tomu mojmu poviem nech da vypoved, neviem sice z coho budeme zit, ale takto sa to babo isto iste ak nie je problem coskoro podari :-DDD
akoze sak z coho by sme zili? ja za to hold nemozem, ze ma taku profesiu v ktorej momentalne na slovensku nie je uplatnenie, lebo tu zdochol pes...

usiko

mety a jej manzel by asi prestali pracovat, mali by neplatene volno a sexovali by presne podla rozpisu....

isabella, nemas za co, drzim stale palce, sledujem vas tu a uz by som bola stastna, keby ste vsetci popisali, ze ste v tom....zatial poslucha ale myslienky a strachy mam kadejake, ved vies....

isabella

mety a chcela by som vediet ako by si ty riesila manzela ci priatela pracujuceho v zahranici, to by som fakt chcela vidiet...

isabella

usiko dakujem ti, ako sa mas? babenko poslucha? ja som mala vceraj ovulku, krasne to stuplo, tak moznoze nejake spermijky prezili od piatka vecera do soboty, lebo sak aj hlien bol slusny, no uvidime tak o dva tyzdne, ci bude mrska a ci nie... ale radsej sa nebudem tesit dopredu...
mety, k tvojmu prispevku len tolko... ty si myslis, ze som dementna a neviem, ze na otehotnenie treba spermie? a nepravidelne cykly? ja ich mam velmi pravidelne a tento mesiac som bola chora, tak ten posun ovulacie aj chapem... take rady si mozes nechat, fakt, myslim, ze o celkom svojom cykle viem toho viac v praxi ako ty v teoretickej rovine...

usiko

Mety,

si ty zdrava? si si citala vsetky prispevky? no toto, co si zapotila tak urcite prispeje isabelle ku stastiu a k pokoju...rozmyslaj trochu...aj o obsahu tvojho prispevku...a nepis bludy...

Mety

isabella, bez pravidelneho prisunu spermii asi tak rychlo neotehotnies, hlavne, ked nemas pravidelny cyklus. Akurat som citala, ze riesit par, ktory nemoze pocat dieta sa ma, ked par ma styk rok, dva az trikrat tyzdenne. Z luftu pocala len panna maria.

lucy 48

no ja som pri 1dcere otehotnela po pol roku snaženia a teraz sa snažime o 2dieta už 4roky a minuli mesiac mi zistili endometriozu ta k idem na pol roka na injekcie a potom sa môžme že vraj snažit dalej ale doktor mi povedal že nie je na 100percent iste že otehotniem prirodzene a či nebude treba ivf no ked si predstavim že zas pol roka nič tak mi je nanič ale čo už

isabella

caute baby, tak ovulka akosi stale nebola, teda mozno dnes, bo zasa mi klesla teplota a ten moj je uz prec, tak tento mesiac zasa bez uspechu, tak tomu hovorim pech :-(((

tiramisu

slavina, to je perfis, ze si to takto mala. Prislo mi smiesno, ze ste vypadli s manzelom pod stan:) My sa radsej milujeme doma v posteli:) Na stanovacke som bola raz v zivote a uz to nepohodlie nikdy nechcem zazit.