Za ako dlho sa vam podarilo otehotniet?

Príspevok v téme: Za ako dlho sa vam podarilo otehotniet?
usiko

AHOJTE. MAM TAKU OTAZKU.....NA KTORY POKUS, RESPEKTIVE PO KOLKYCH MESIACOCH OD ZACIATKU 'SNAZENIA' STE SA DOPRACOVALI K TEHOTENSTVU? A PODARILO SA VAM TO SPONTANNE ALEBO ZA POMOCI NEJAKYCH LIEKOV /LUTENYL.../ ALEBO INYCH HORMONOV? KOLKOROCNE STE OTEHOTNELI?

NEROBIM SI ANKETU, ALE S MANZELOM SME ZACALI A MAME UZ VIACEJ PO 30, TAKZE BY SOM CHCELA VEDIET, CO OCAKAVAT.....CI CAKAT HNED ALEBO JEDNODUCHO ANI NEOCAKAVAT SKORE TEHOTENSTVO A TAK...VED VIETE....

DAKUJEM
---------------------
Poradňa - Neplodnosť / sterilita www.zdravie.sk
Tehotenstvo - www.zdravie.sk

Súvisiaci obsah

isabella

usiko, este som lekarovi nestihla ist, teraz mam toho vela hlavne so skolou a vzdy ked som sa chcela objednat, tak mi to v ordinacii nezdvihali, takze som tak dopadla, moj chlap sa ne spermiogram este neciti, ale asi coskoro aj pojde... ja osobne by som mala byt v poriadku, este koncom roka som bola na gynde, bo som sa bala, ze ci som ok a vtedy mi doktor povedal, ze ziadne problemy... aj ked sa to samozrejme netykalo plodnosti...
ale uz som v pohode, len vcera rano ako mi klesla teplota som si posmutila a poobede som to uz dostala, ale to uz som bola v pohode :-)))

usiko

isabella, je mi to luto.....uz je mi to podozrive.....lekar vravi ze je vsetko ok? aj spermiogram je v poriadku? nesledovala som uplne celu diskusiu, tak ak uz to niekde bolo, prepac....

...inak, ved lekarovi povedz ze sa snazite uz vyse roka, hned ta posle na vysetrenia....

isabella

tak baby, dneska som dostala menzes poobede... tak co uz... uprimne najradsej by som s tym aj prastila, ale co uz... dietatko chcem, len akosi prestavam dufat, ze sa to naozaj podari :-(((

usiko

biba, ja odkedy som tehotna, som zistila ze mi 'zapacha' moc.....cudne, ale je to tak, neviem ten pach definovat, ale je taky prenikavy....

biba2

Dnes zatiaľ nič, uvidíme zajtra. Aj ja si myslím, že dostanem. Ale mám taký zvláštny pach moču, iný ako inokedy. Tehotné, ktoré ste tu aj vy ste také niečo spozorovali alebo si to len nahováram?

biba2

Ja mám dostať vo štvrtok, ale už mám vyrážky, nafúknuté brucho, bolia ma prsia a chuť na sladké, takže čakám, že dostanem :-(

dadkaaa

Isabella dufam, ze to vyslo :) drzim palce.

Mne nie :( Bola som uz aj na tych vysetreniach. Nieco nemam v poriadku, tak po mrche musim ist znova....neviem, mam z toho blby pocit...