Za ako dlho sa vam podarilo otehotniet?

Príspevok v téme: Za ako dlho sa vam podarilo otehotniet?
usiko

AHOJTE. MAM TAKU OTAZKU.....NA KTORY POKUS, RESPEKTIVE PO KOLKYCH MESIACOCH OD ZACIATKU 'SNAZENIA' STE SA DOPRACOVALI K TEHOTENSTVU? A PODARILO SA VAM TO SPONTANNE ALEBO ZA POMOCI NEJAKYCH LIEKOV /LUTENYL.../ ALEBO INYCH HORMONOV? KOLKOROCNE STE OTEHOTNELI?

NEROBIM SI ANKETU, ALE S MANZELOM SME ZACALI A MAME UZ VIACEJ PO 30, TAKZE BY SOM CHCELA VEDIET, CO OCAKAVAT.....CI CAKAT HNED ALEBO JEDNODUCHO ANI NEOCAKAVAT SKORE TEHOTENSTVO A TAK...VED VIETE....

DAKUJEM
---------------------
Poradňa - Neplodnosť / sterilita www.zdravie.sk
Tehotenstvo - www.zdravie.sk

Súvisiaci obsah

drobcek30

Ahojte kočky, veľmi často sa tu nezapájam, ale čítam si Vaše príspevky. Aj mne dnes prišla mrcha a ohlásila sa riadnymi bolesťami. Ešteže existujú lieky proti bolesti, inak by som sa po stenách škriabala :-)Biba, úplne Ťa chápem, lebo prežívam rovnaké sklamanie, ale neostáva nám nič iné, len sa nevzdávať a veriť, že raz z nás budú šťastné maminy. Mne pomáha to, že máme s manželom skvelý vzťah, je pre mňa dôležité, aby ho tieto komplikácie nezničili. Skús sa viac zamerať na Vás dvoch, choďte niekam na výlet, keď si smutná a určite to pomôže. Sklamaniu ani smútku sa zabrániť nedá, len sa snaž, aby neprerástli do paniky. To by Vám určite neprospelo. Držím palce.

isabella

teraz budem uz len netrpezlivo cakat, kym sa moj lekar zotavi, aby som k nemu mohla zajst, snad uz coskoro a pokecam s nim o tom

isabella

ja pocas mrchy nie som v pohode tiez, ale nie preto, ze nie som tehotna, ale ja som vseobecne dost hnusna na kazdeho vtedy a nervozna... u mna je pms ako brno a pocas mrchy to nie je lepsie :-DDDD
biba, fakt by si sa mala asi uvolnit, podla mna si to tymto mozes este viac oddialit, pozri, ja som v tej istej situacii, ale nejak sa to snazim potlacat, nech sa velmi nestresujem, aj ked sama neviem, ci to zabera :-D
chod s priatelmi von, stretavaj sa s nimi, aj s muzom, nech nie si doma, nech na to stale nemyslis, to je najlepsie ;-)

biba2

Začínam to tragicky brať. Ráno ma bolelo brucho, ale ešte stále nič. Urobila som si aj test, aj keď som vedela výsledok, ale stále mi to išlo hlavou, donekonečna. Ešte pár mesiacov a zbláznim sa. Je to neskutočne na nervy. Ja sa počas mesiaca ukľudním, ale vždy keď to má prísť a zistím, že zase nič, tak to nezvládam. Úplne chápem, že sa z toho žena môže zrútiť a je z nej iba kôpka nervov.

isabella

biba, no neda sa nic robit, ja som na tom rovnako, ale neber to tragicky, nejak bolo, nejak bude, snad budeme mat deti ;-)

isabella

ved ano, ale tak mne sa ani nepodarilo stihnut si nieco nahovarat, bo som dostala menzes uz na 12dpo a mesiac predtym na 13dpo, tak som cakala ci to bude dlhsie a nic, mrcha to stihla este skor, aj ked som mala 29 dnovy cyklus a predtym 25dnovy :-/
ale tak co narobim, ze?
preto si aj meriam, aby som si nestihla nic nahovarat, lebo ked presvedcim sama seba a potom to dostanem, tak nie je nic horsie

biba2

isabella asi sme na tom rovnako. Mna dnes bolí brucho, ale ešte žiadne krvácanie. Keď už nie som tehotná tak nech to už aspoň príde, lebo takto si potom stále len niečo nahováram...

isabella

no a prave som sa dozvedela preco sa nemozem dovolat... moj lekar ma uz dlhsie zdravotne problemy :-((( chudacisko a taky mlady...

isabella

usiko, este som lekarovi nestihla ist, teraz mam toho vela hlavne so skolou a vzdy ked som sa chcela objednat, tak mi to v ordinacii nezdvihali, takze som tak dopadla, moj chlap sa ne spermiogram este neciti, ale asi coskoro aj pojde... ja osobne by som mala byt v poriadku, este koncom roka som bola na gynde, bo som sa bala, ze ci som ok a vtedy mi doktor povedal, ze ziadne problemy... aj ked sa to samozrejme netykalo plodnosti...
ale uz som v pohode, len vcera rano ako mi klesla teplota som si posmutila a poobede som to uz dostala, ale to uz som bola v pohode :-)))