Za ako dlho sa vam podarilo otehotniet?

Príspevok v téme: Za ako dlho sa vam podarilo otehotniet?
usiko

AHOJTE. MAM TAKU OTAZKU.....NA KTORY POKUS, RESPEKTIVE PO KOLKYCH MESIACOCH OD ZACIATKU 'SNAZENIA' STE SA DOPRACOVALI K TEHOTENSTVU? A PODARILO SA VAM TO SPONTANNE ALEBO ZA POMOCI NEJAKYCH LIEKOV /LUTENYL.../ ALEBO INYCH HORMONOV? KOLKOROCNE STE OTEHOTNELI?

NEROBIM SI ANKETU, ALE S MANZELOM SME ZACALI A MAME UZ VIACEJ PO 30, TAKZE BY SOM CHCELA VEDIET, CO OCAKAVAT.....CI CAKAT HNED ALEBO JEDNODUCHO ANI NEOCAKAVAT SKORE TEHOTENSTVO A TAK...VED VIETE....

DAKUJEM
---------------------
Poradňa - Neplodnosť / sterilita www.zdravie.sk
Tehotenstvo - www.zdravie.sk

Súvisiaci obsah

dadkaaa

ahojte.....
vidim, babulky ze nic nove.... Isabella veru kasli na to...Ja som sa uz davno prestala na to sustredit. V prvom rade sa musim dat do poriadku. Tento tyzden idem znovu na sono, pravdepodobne mam na vajecniku cystu, ale neni to iste. takze si obeham vysetrenia, hnusnu smradlavu nemocnicu a uvidim :((

biba2

Isabella, dobre si sa rozhodla, vykašli sa na to. Ja som zo začiatku tiež všetko rátala, na aký deň sex a mužovi to hrozne liezlo na nervy. Teraz už kašlem na to, iba tak podvedome, že aha teraz je vhodný čas, ale nenútime sa. Ja všetkému rozumiem a viem si to hlavou zdôvodniť ako by som to mala brať, ale nejde to. Teraz sme boli dva dni celé dni vonku, ale mne to hlavou stále beží. Stále, stále, stále, prechádzame parkom a mne prebleskuje hlavou, keď vidím kočíky, že ja tehotná nebudem asi nikdy. Už som konečne dostala, o tri dni neskôr, aj na to sa jedume, že budem mať rozhádzaný cyklus. Fakt je to veľká trauma. Ja viem, že tie moje príspevky pri menzese sú depresívne, ale neviem to ovládnuť. O chvíľu sa otrasiem a bude :-)

isabella

taaaak baby, rozhodla som sa s tym seknut, uz to nebudem silit, ani sledovat (snad ani podvedome), nebudem merat teplotu a skusim si trocha uzivat zovota, ved som mlada, tak to nebudem chvilu riesit :-)))
ale nebojte baby, isto sa budem stale hlasit :-)))

Sex Godess

Ja som sa zacala snazilkovat od tohto mesiaca, neponahlam sa s tym, takze ked sa stane, stane sa. Aspon to je super, ze ziadne umele HAK nemusim uz brat, konecne mam spat svoje nadrzane hormony, po ktorych 6 rokoch nebolo ano slychu. Tento mesiac sa nezadarilo, lebo som mala ovulku, ked moj drahy inseminator nebol k dispozicii. Nevadi...chichi, takto sa to da minut do nekonecna, pokial clovek nechce decka...lebo presne citim, ked mam ovulku...som ako nadrzany kon...:-)
Drzim palce dievcata

drobcek30

Presne ako hovoíš, Isabella. Bolo by fajn, keby začalo obdobie dobrých správ...ale verím, že už čoskoro :-)

isabella

mrkvus, skus to davat do grafu, ked ti teplota vystupi nad posledne 4 alebo 3 teploty, tak ovulavia bola den pred tym stupanim, skus si nastudovat o tom viac, lebo podla mna v tom nemas jasno a najlepsie je sa s niekym radit, na modrom konikovi najdes aj rady aj pomoc s kazdodennym vyhodnocovanim

mrkvus

Ahoj kočky,
aj si často čítam Vaše príspevky, tak trochu ma vnútorne ukľudňuje, že som v tom neni sama. Aj my sa s manželom snažíme cca od minulého roka, od októbra, a stále nič. Často som mávala nepravidlený cyklus, mesiac hore dole,... od januára beriem Duphaston na vyrovnanie cyklu, a aj pomáha, 3 mesiace po sebe som mala ženské na 26. deň, a minulý cyklus mi meškali 10 dní, tak som si aj myslela, že hádam sa to podarilo, ale nič, dr. mi pichol injekciu na vyvolanie a bolo. Tak a skúšame znova, počítam dni, merám si BT, poviem Vám ide to pekne na mozog, ale čo narobíme, život ide ďalej. Dnes mám 14 deň po ženských, a BT mi ráno stúpla na 36,8, no poviem Vám mám v tom chaos, aj keď som toho veľa prečítala, aj tak tomu dosť dobre nerozumiem,...keď mi stúpla znamená to, že ide ovulácia?

ďakujem za každú radu na pochopenie merania bazálnej teploty. :-)

Všetkým snažilkám držím moc, moc palce

isabella

drobcek, to je mi luto, ale ber to tak... ide sa do dalsieho kola a zasa mame sancu to skusit, ale uz by sa to v tejto teme fakt mohlo rozbehnut, na zaciatku skoro vsetky otehotneli a teraz dlho ziadna...