Za ako dlho sa vam podarilo otehotniet?

Príspevok v téme: Za ako dlho sa vam podarilo otehotniet?
usiko

AHOJTE. MAM TAKU OTAZKU.....NA KTORY POKUS, RESPEKTIVE PO KOLKYCH MESIACOCH OD ZACIATKU 'SNAZENIA' STE SA DOPRACOVALI K TEHOTENSTVU? A PODARILO SA VAM TO SPONTANNE ALEBO ZA POMOCI NEJAKYCH LIEKOV /LUTENYL.../ ALEBO INYCH HORMONOV? KOLKOROCNE STE OTEHOTNELI?

NEROBIM SI ANKETU, ALE S MANZELOM SME ZACALI A MAME UZ VIACEJ PO 30, TAKZE BY SOM CHCELA VEDIET, CO OCAKAVAT.....CI CAKAT HNED ALEBO JEDNODUCHO ANI NEOCAKAVAT SKORE TEHOTENSTVO A TAK...VED VIETE....

DAKUJEM
---------------------
Poradňa - Neplodnosť / sterilita www.zdravie.sk
Tehotenstvo - www.zdravie.sk

Súvisiaci obsah

isabella

z pedagogickej veru lepsiu pracu nenajdem, ako ucitelka tak max 400 €
a teraz bohuzial potrebujeme peniaze, zo vzduchu zit nemozeme... osobne, neverim, ze ak by sa mi v praci zapacilo tak sa vratim do skoly, ale este to nemam a v dnesnej dobe uz diplom tolko nepomaha, lebo ho ma skoro kazdy a kedze uz aj tak nechcem ist ucit, tak je to akosi pre mna osobne bezpredmetne, no samozrejme neseknem s tym pred dokoncenim bc

biba2

Presne isabella prečo chceš prerušovať školu? To nech ťa ani nenapadne. Ja som zamestnaná a ešte aj študujem a tehotenstvo nevidím ako prekážku. Tak sa dáš na individuálne. Čo študuješ?

milusca

Preco by si prerusovala skolu? V dnesnej dobe treba mat diplom, je to velke plus. Potom si najdes lepsiu pracu s VS. Ver mi.

isabella

a ja ti poviem, ja na tu ovulaciu uz ani necakam, bo sa nam nepodarilo ani ked sme v den ovulacie skusali ani ked minimalne den pred ovulaciou, tak mi asi nie je sudene mat deti, tak sa idem uberat inym smerom :-/

isabella

a ja ti poviem, ja na tu ovulaciu uz ani necakam, bo sa nam nepodarilo ani ked sme v den ovulacie skusali ani ked minimalne den pred ovulaciou, tak mi asi nie je sudene mat deti, tak sa idem uberat inym smerom :-/

isabella

biba, nerozmyslaj takto, my sme teraz zacali siesty mesiac... stale som si vravela, ze ak otehotniem tak prerusim skolu a budem sa venovat rodine... ale vidis, nedarilo sa, tak som sa na to vyprdla a hladam si robotu, ak to nezakriknem a podari sa, tak zacnem coskoro robit a skolu prerusujem aj tak a idem budovat karieru, ked nema byt babo, nech sa teda inde angazujem, nech mam aspon nejaky ciel zivota...

biba2

Ahoj, no tiež nič. Čakáme na ovuláciu čo? Ja sa už snažím 7 mesiacov. Teraz neviem čo s robotou, v júni sa mi končí zmluva a rozmýšľam, čo keď otehotniem v máji a tak. Musím s tým prestať.

isabella

no vidis dadus, bohuzial nic nove... baby dneska mi ten relax celkom siel, som sa vyvalila na balkon a opalovala :-D