Za ako dlho sa vam podarilo otehotniet?

Príspevok v téme: Za ako dlho sa vam podarilo otehotniet?
usiko

AHOJTE. MAM TAKU OTAZKU.....NA KTORY POKUS, RESPEKTIVE PO KOLKYCH MESIACOCH OD ZACIATKU 'SNAZENIA' STE SA DOPRACOVALI K TEHOTENSTVU? A PODARILO SA VAM TO SPONTANNE ALEBO ZA POMOCI NEJAKYCH LIEKOV /LUTENYL.../ ALEBO INYCH HORMONOV? KOLKOROCNE STE OTEHOTNELI?

NEROBIM SI ANKETU, ALE S MANZELOM SME ZACALI A MAME UZ VIACEJ PO 30, TAKZE BY SOM CHCELA VEDIET, CO OCAKAVAT.....CI CAKAT HNED ALEBO JEDNODUCHO ANI NEOCAKAVAT SKORE TEHOTENSTVO A TAK...VED VIETE....

DAKUJEM
---------------------
Poradňa - Neplodnosť / sterilita www.zdravie.sk
Tehotenstvo - www.zdravie.sk

Súvisiaci obsah

isabella

inak ako sa vam dari? ja stale rovnako, uz som aj na to snazenie sa zabudla, akosi som rezignovala a neverim, ze budem mat vlastne deti :-/ ved ked nebudem mat, tak sa snad podari nejake adoptovat :-)

isabella

milusca, nemaj strach, my to utiehneme, len ide o moj vlastny pocit, ze zarabam a nezarabam uplnu almuznu... proste nie som typ zeny, ktora ked jej priatel/manzel zaraba dobre kasle na to aby mala dobre platenu pracu... a naozaj to v dnesnej dobe nie je o titule, skor o tych znamostiach a ked tak este o nadludskej snahe mozno... proste si myslim, ze kazdu dobru prilezitost treba vyuzit

dadkaaa

aj ja uplne suhlasim s mrkvus...pokial niesu znamy, dobry flek je fakt len neskutocne stastie :(

....dievcata, hrozne sa tesim, lebo vcera som bola na sono a zaidna cysta sa nepotvrdila :))))) Tak som happy, ze aspon toto mi vyslo....

anosa

ahojte,pripajam sa k retazovej negativnej reakcii...ani neviem ci sa smiat ci plakat, kazdopadne som uz rezignovala alebo co... My sa snazime pomalinky 2 roky a uz fakt nemam chut to ani riesit. Stopla som vsetky vysetrenia, folikulometriu normalne nemam chut vyvijat ani minimalnu energiu.Psychicky som nejak uplne v pohode az sa sama sebe cudujem...samozrejme co to som si odplakala ale posledne mesiace si hovorim skoda slz:)

mrkvus

no, ja mám takú skúsenosť, že aj keď máš školu, čo ja mám, aj titul, aj ten mám, tak ti to k ničomu nebude, pokiaľ nemáš známych, toť moja skúsenosť. Stále som študovala, a študovala, materstvo odkladala, a teraz keď by som chcela, tak to nejde. Niekedy mám pocit, že som študovala nadarmo, a radšej som sa mohla venovať tie dlhé roky rodine, ale to už teraz nezmením. :-)

mrkvus

no, ja mám takú skúsenosť, že aj keď máš školu, čo ja mám, aj titul, aj ten mám, tak ti to k ničomu nebude, pokiaľ nemáš známych, toť moja skúsenosť. Stále som študovala, a študovala, materstvo odkladala, a teraz keď by som chcela, tak to nejde. Niekedy mám pocit, že som študovala nadarmo, a radšej som sa mohla venovať tie dlhé roky rodine, ale to už teraz nezmením. :-)

biba2

isabella aj ja som učiteľka a robím si ešte ďalší apr. predmet. Externá forma je externá, individuálne štúdium je úplne niečo iné. Určite sa dá :-)

isabella

a v to tehotenstvo baby ja uz ani nedufam :-DDD
nie je nic horsie ako ked sa vam zivot pomeni natolko, ze uz vas aj skole prestane bavit, ale uplne, do tretiaku som sla uz s tym, ze na to absolutne nemam chut, ale ked som uz dva roky odchodila, tak by som bola sprosta keby to necham, takze tento rok chodim z vlastneho donutenia, nech mam aspon bc, ale keby sa mi necrtala ziadna lepsia praca, tak pokracujem, to je jasne...