Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Za ako dlho sa vam podarilo otehotniet?

Príspevok v téme: Za ako dlho sa vam podarilo otehotniet?
usiko

AHOJTE. MAM TAKU OTAZKU.....NA KTORY POKUS, RESPEKTIVE PO KOLKYCH MESIACOCH OD ZACIATKU 'SNAZENIA' STE SA DOPRACOVALI K TEHOTENSTVU? A PODARILO SA VAM TO SPONTANNE ALEBO ZA POMOCI NEJAKYCH LIEKOV /LUTENYL.../ ALEBO INYCH HORMONOV? KOLKOROCNE STE OTEHOTNELI?

NEROBIM SI ANKETU, ALE S MANZELOM SME ZACALI A MAME UZ VIACEJ PO 30, TAKZE BY SOM CHCELA VEDIET, CO OCAKAVAT.....CI CAKAT HNED ALEBO JEDNODUCHO ANI NEOCAKAVAT SKORE TEHOTENSTVO A TAK...VED VIETE....

DAKUJEM
---------------------
Poradňa - Neplodnosť / sterilita www.zdravie.sk
Tehotenstvo - www.zdravie.sk

Súvisiaci obsah

isabella

ziki, naozaj je to o psychike, lebo tento mesiac som sa uz zmierila s tym, ze asi to tak lahko nepojde a uz som na to proste kaslala a predsa :-)))

isabella

mrkva, chod, si liecit svoje komlexy niekam inam, ty moje telo necitis a ja sama najlepsie viem, ci je to pravda a ci nie... pokial viem, uz raz si sem taky neprijemny prispevok davala a reakcie nan boli podobne, tak drz laskavo hubu, ked ma tu aj tak sprevadzaju cely cas ini ludia... ako usiko napriklad, alebo biba a dadka a mnohe ine baby... ty s takymito postojmi tu nemas co hladat, ja mam na plane mysliet pozitivne, lebo uz aj take zmyslanie ako mas ty, by mi uskodilo...
btw, usiko, moj bol velice sikovny a hned povybavoval co sa dalo a dnes som bola uz aj na prehliadke u doktorky :-DDD dala mi nejake vytaminiky a poucila ma, vysetrila a ak nebude problem tak o dva tyzdne idem na kontrolu a o 4 na sono :-)))))

ziki

moja najlepia kamoska otehotnela na 1.x az doktor neveril a ja pred niekolkymi tyzdnami tiez na 1.x :)) (obe mame 26) rady ziadne nemam...ale urcite zacat najskor od psychiky a nie liekmi

usiko

No, Mrkva....

tak ty si asi vadna.....ty si asi jedna z tych chuder frustrovanych, co sa im v zivote vsetko stalo zle /mozno aj vlastnym pricinenim, vsak?/ a teraz by si rada bola, aby aj ostatnym bolo zle, ze? ...ale tu ti to nevyjde....laskavo sa tu nevyjadruj k tejto teme, pretoze tvoj prispevok je jednak od veci /pozri temu/ a jednak je straaasne pesimisticky.....a ver tomu, ze vela ludi ma v zivite stastie, nikto tu nemoze za to, ze ty si ho asi nemala....

Mrkva.

Menzes ti moze meskat aj koli bratiu hormonov v minulosti. Niekedy je test pozitivny aj ked zena nie je tehotna. Hormony mozu lietat hore dole. test o nicom nehovori. A mozes aj potrait.

isabella

druhy nechavam o dva dni ;-) su tam silne //
ja som sa citila v poslednej dobe nejak inak, ale uz som si nechcela nahovarat :-)))

usiko

bozicku....az mi slzy vysli, zlatko, tak to velmi gratulujem...urob si este jeden..pre istotu a daj vediet....no to je uzasne!!!!