Za ako dlho sa vam podarilo otehotniet?

Príspevok v téme: Za ako dlho sa vam podarilo otehotniet?
usiko

AHOJTE. MAM TAKU OTAZKU.....NA KTORY POKUS, RESPEKTIVE PO KOLKYCH MESIACOCH OD ZACIATKU 'SNAZENIA' STE SA DOPRACOVALI K TEHOTENSTVU? A PODARILO SA VAM TO SPONTANNE ALEBO ZA POMOCI NEJAKYCH LIEKOV /LUTENYL.../ ALEBO INYCH HORMONOV? KOLKOROCNE STE OTEHOTNELI?

NEROBIM SI ANKETU, ALE S MANZELOM SME ZACALI A MAME UZ VIACEJ PO 30, TAKZE BY SOM CHCELA VEDIET, CO OCAKAVAT.....CI CAKAT HNED ALEBO JEDNODUCHO ANI NEOCAKAVAT SKORE TEHOTENSTVO A TAK...VED VIETE....

DAKUJEM
---------------------
Poradňa - Neplodnosť / sterilita www.zdravie.sk
Tehotenstvo - www.zdravie.sk

Súvisiaci obsah

dadkaaa

no u mna tiez nic nove, mrcha ma prist na bud.tyzden, takze nejako sa nad tym uz nepozastavujem. ked pride, pride.... :(
boba77 - moja suseda ma silnu cukrovku a este nejake zd.problemy a povedali jej, ze mat dieta je pre nu nemozne. Sama prekonala 3xpotrat a teraz sa tesi s 2-týzdnoveho synceka :)))
Nic nieje nemozne, len treba verit. Drzim palce :)

boba 77

Ahojte všetky snažilky. Ja vás trochu sledujem. Semtam mrknem co je nové. Isabelle velmi gratulujem a prajem jej krásne zdravé babatko. My s priateľom sme sa rozhodli asi pred rokom že sme pripravení na bábo. No stále nič. Ja mám dve maternice + zrasty, maternica prirastená k črevu (a ktovie čo ešte). Diagnoza je vývojová vada pohl. orgánov. Zistili mi to pri podozrení na endometriózu, lebo ma pobolieva pri styku aj pri ovu či menzes. Onkomarkery som však mala OK. Tak sa s priateľom snažíme či náhodou... No nestresujeme sa, nemeriam si teplotu ani nesledujem ovu. No stále niekde vkútiku duše verím že to raz príde. Dr. ma upozornila, že v mojom prípade pôjde o rizikové teh. s možnosťou spontánneho potratu (vtedy som sa zložila). Ale už som v poho a nejak to neriešime. Ak to nepôjde tak možno skúsim IVF, možno adopciu... No zatial verím svojmu telu, že sa dá ako tak do poriadku a podarí sa aj prirodzene. Nádej umiera posledná. Držím vám palčeky

dadkaaa

no co? zostal tu so mnou este niekto? ci uz ste vsetky tehulky? :)

ja nieviem, ale nejako sa mi fuuurt nedari. niesom na to priliz naviazana a viac menej sa nesledujem, neratam, nemeriam teplotu, nic.... Len niekde v podvedomi na to stale myslim...
takze cakanie na prichod (neprichod) mrchy pokracuje...

mrkvus

isabela,

moc, moc gratulujem, my zatiaľ nič, ale už som prešla do štádia, keď som nato už neni tak naviazaná, a nechávam to tak, ale stále dúfam, ale už to tak neprežívam... :-)

drobcek30

jeeeeeeeej Isabella, blahozelam a velmi sa tesim, ze to tak pekne vyslo. Drzim palce, aby si mala bezproblemove a spokojne tehotenstvo. Davaj na seba pozor.