Za ako dlho sa vam podarilo otehotniet?

Príspevok v téme: Za ako dlho sa vam podarilo otehotniet?
usiko

AHOJTE. MAM TAKU OTAZKU.....NA KTORY POKUS, RESPEKTIVE PO KOLKYCH MESIACOCH OD ZACIATKU 'SNAZENIA' STE SA DOPRACOVALI K TEHOTENSTVU? A PODARILO SA VAM TO SPONTANNE ALEBO ZA POMOCI NEJAKYCH LIEKOV /LUTENYL.../ ALEBO INYCH HORMONOV? KOLKOROCNE STE OTEHOTNELI?

NEROBIM SI ANKETU, ALE S MANZELOM SME ZACALI A MAME UZ VIACEJ PO 30, TAKZE BY SOM CHCELA VEDIET, CO OCAKAVAT.....CI CAKAT HNED ALEBO JEDNODUCHO ANI NEOCAKAVAT SKORE TEHOTENSTVO A TAK...VED VIETE....

DAKUJEM
---------------------
Poradňa - Neplodnosť / sterilita www.zdravie.sk
Tehotenstvo - www.zdravie.sk

Súvisiaci obsah

isabella

dadus, na teba som nezabudla, len som nevedela uz, ze kolko sa snazite, bo sem neprispievas tak casto a vnimalnie casu je u mna teraz strasne :-D
akurat viem, ze biba nejak dlhsie nej za, teraz neviem ci 7 alebo 8 mesiacov :-DDD ale tiez si nie som ista :-D
nooo, zatial stale neprisla, ani sa nezda, ze by nejak chcela prist, uvidim, nechcem predbiehat, aj ked uz 2-3 dni meska, ale nechcem predbiehat, aby som to nezakrikla :-)

dadkaaa

isabella ty si na mna uz nejako pozabudla...hm? snazime sa uz skoro rok....vlasnte HAK neberiem nieco cez 3 roky.....

mozno uz mrška nepriiiide, drzim palce! :)

isabella

ahoj dadka, ako dlho sa snazite? ja si to uz bohuzial nepamatam, ale hlavu hore, aj normalnym zdravym parom to moze trevat az rok ;-)

dadkaaa

ahoj Isabella. mne mrcha dosla v nedelu, takze :(((((((((((((
Som znechutena a faaakt nechapem, preco sa nedari!!!!!!!!!

isabella

janecka, ja neviem a v ktorom tyzdni si? alebo skus este sikovno napisat na www.antikoncepcia.com do poradne, ak napises este doobeda, mali by ti este dnes odpovedat podla mna...
ale ak to nie je bolestive malo by to byt podla mna ok... drzim palce, daj vediet ako si dopadla

jancecka

už som písala moju otázku do jednej témy, skúsim aj sem, možno sa niekto nájde s podobnými pocitmi, pociťujem trpnutie bruška, vľavo hore nad pupkom, asi tak tri krát po sebe, dnes ešte nie, ale včera a predvčerom hej, také mravčenie, nič bolestivé, ani nepríjemné, bojím sa či to nemôže byť tvrdnutie bruška, alebo by to boli pohyby? Ale vždy to je na tom istom mieste. Som prvý krát tehotná, tak neviem, poradňu mám až zajtra, určite to spomeniem, ale rada by som vedela aj vaše názory. Ďakujem