Za ako dlho sa vam podarilo otehotniet?

Príspevok v téme: Za ako dlho sa vam podarilo otehotniet?
usiko

AHOJTE. MAM TAKU OTAZKU.....NA KTORY POKUS, RESPEKTIVE PO KOLKYCH MESIACOCH OD ZACIATKU 'SNAZENIA' STE SA DOPRACOVALI K TEHOTENSTVU? A PODARILO SA VAM TO SPONTANNE ALEBO ZA POMOCI NEJAKYCH LIEKOV /LUTENYL.../ ALEBO INYCH HORMONOV? KOLKOROCNE STE OTEHOTNELI?

NEROBIM SI ANKETU, ALE S MANZELOM SME ZACALI A MAME UZ VIACEJ PO 30, TAKZE BY SOM CHCELA VEDIET, CO OCAKAVAT.....CI CAKAT HNED ALEBO JEDNODUCHO ANI NEOCAKAVAT SKORE TEHOTENSTVO A TAK...VED VIETE....

DAKUJEM
---------------------
Poradňa - Neplodnosť / sterilita www.zdravie.sk
Tehotenstvo - www.zdravie.sk

Súvisiaci obsah

biba2

Ahojte,isabella tak rovnako. Včera bol sexík okolo ovulácie, ale minulý mesiac som mala v ten istý deň ako teraz a nič, takže ani nedúfam a nerátam. Teraz riešiem robotu, síce na to stále myslím, ale to mi asi nepomôže :-)

isabella

janee, lenze teste pred ovulaciou zacne teplota mierne klesat, takze sa da odhadnut kedy asi je, a den po ovulacii stupne, to je uz neskoro, ale to ja viem, mam to celkom dobre nastudovane ;-)

isabella

modracik, usiko teda problemy nemala, uz davno je tehotna, ja som tu snad jedina taka stalica co stale nic :-D,
ale ja som nejake vacsie "snazenie sa" uz vzdala, nebavilo ma to a len som sa stresovala, tak som si povedala, ze na to kaslem, ale ak mas nejaku osvecenu radu, tak sem s nou...
biba, ty si sa davno neozvala, ako sa mas? co je nove?

janee j

modracik, usiko je teraz tusim v 20tt. Nakoniec sa jej podarilo otehotniet celkom rychlo. Naposledy com s nou hovorila v teme Co nejest v tehotenstve a preco. isabella potrebuje trosku povzbudit. Ak mas nejaku dobru metodu ako rychlo otehotniet tak napis.

isabella

janee, velmi pekne dakujem, ved ja sem pisem skoro kazdy den, takze ak to budes sledovat, tak isto budes vediet co sa deje dalej

lucia0811

tak my sme zacali planovat v sept 2006 ,ale cyklus som nesledovala,milovali sme 3do tyzdna asi v strede cyklusu neotehotnela som v 2007 som bola na psychozke koli mojej chorobe a potom som nemala menzes takze som brala JASMIN 3mesacnu antikoncepciu to bol okt-nov,dec 2007 v decembri to bola posledna tabletka,uz sme s otehotnenim neratali lebo od 2003 sme si pozor nedavali a hup otehotnela som az v 20tyzdni som sa dozvedela,ze som tehotna bolo to 30 april 2008 preto si to pamätam,zijem v rakusku a matersku mam 644eur mesacne plus 170 mesacne detsky prispevok takze sa nestazujem,bo v praci by som 25tyz za mesic tolko zarobila(dlhsie koli mojej chorobe pracovat nesmiem,stres atd.)

isabella

janee, no tak moj vie v poslednej dobe od toho vsetkeho moje myslienky dobre odputat, teraz som sice ok, ale este som po tom co som sa na to "vykaslala" nedostala ani raz menzes, takze neviem ci som s tym skutocne vyrovnana...
ale tak myslim si, ze hej, kedze som dokazala zabudnut vsetko okolo toho, drz mi teda palce, nech mi to vydrzi co najdlhsie :-)