Za ako dlho sa vam podarilo otehotniet?

Príspevok v téme: Za ako dlho sa vam podarilo otehotniet?
usiko

AHOJTE. MAM TAKU OTAZKU.....NA KTORY POKUS, RESPEKTIVE PO KOLKYCH MESIACOCH OD ZACIATKU 'SNAZENIA' STE SA DOPRACOVALI K TEHOTENSTVU? A PODARILO SA VAM TO SPONTANNE ALEBO ZA POMOCI NEJAKYCH LIEKOV /LUTENYL.../ ALEBO INYCH HORMONOV? KOLKOROCNE STE OTEHOTNELI?

NEROBIM SI ANKETU, ALE S MANZELOM SME ZACALI A MAME UZ VIACEJ PO 30, TAKZE BY SOM CHCELA VEDIET, CO OCAKAVAT.....CI CAKAT HNED ALEBO JEDNODUCHO ANI NEOCAKAVAT SKORE TEHOTENSTVO A TAK...VED VIETE....

DAKUJEM
---------------------
Poradňa - Neplodnosť / sterilita www.zdravie.sk
Tehotenstvo - www.zdravie.sk

Súvisiaci obsah

usiko

isabella, ako sa citis? myslim fyzicky? Lebo teda ja som sa citila strasne zle....

...a vobec, ak chces, presun sa aj do temy ze Tehotenstvo moje prve /otazky.......ale nemusis, samozrejme...

isabella

jaj Sex Godess, tebe som aj zabudla odpisat, myslis ako som sa citila ked som zistila, ze som tehu, alebo este predtym, ked som to tusila? ale asi skor to prve...
no najprv som namocila ten test a cakala, kontrolna ciarka sa zobrazila a potom som nervozne nan kukala a rozhodla som sa z kupelne ist radsej na chvilu prec a za nejake necele 2 minutky som sa vratila a uz tam bola aj druha ciarocka... normalne sa mi srdiecko rozbuchalo a teraz som isla za mojim a asi 10 minut som nevedela, ze co mu povedat a ako, tak som mu ukazala test :-))) cele to bolo krasne :-)))
dadkaaa, dakujem :-)))

dadkaaa

Isabellka straaasne sa tesim a gratulujem ti!!! az ma horuci pot oblial, ked som si to precitala :)))))
velmi sa s tebou tesim moja :))

isabella

usiko, jasne, o tom vsetkom ma uz lekarka poucila, ze radsej ziaden sex a tak, a co mam papat a ja nastastie mhd nechodievam, my vacsinou autom, alebo po meste pesi, alebo na biku, ale teraz asi radsej uz len pesi, aj svokricka ma poucila, ze nemam do toho 12tt zdvihat tazke veci, ze mam mat klud a tak :-)))
agaven ja, dakujem, velmi sa aj s buducim tatinkom tesime a jeho rodina to vie uz prakticky cela, bo to musel vcera aj povedat, nasi sa to dozvedia, ked pojdeme k nim buduci tyzden, ked sa moj vrati z prace :-)

agaven ja

usinko izabeka tebe gratulujem dufam ze potom budete aj pisat co to bude a co mate ja citam len sem tam odpisem držte sa a papajte ryby na kosti a ovocie ja som bola skoro stale na slanom hehe korbace syr atd.. sladke sem tam a ta moja aj jed sa narodila doteraz ma rada viac slane ako sladke hehe

usiko

isabella,

nechcem radit, ale ked uz ste sa tak dlho snazili, tak do 12 tt si davaj velky pozor, to znamena radsej ziadny sex, ani sporty, klud, nerozculovat sa a nejedz plesnive syry a tak.....a hlavne sa vyhybaj chorobam.....ja napriklad pracujem ako ucitelka a zima nezima , ked vojdem do triedy, pootvaram okna, dvere, nech sa spravi prievam a deti, co su chore vyzeniem do zadu triedy.....takisto MHD nie je bohvieco, sedavaj pri otvorenom okne, kde aspon trochu zafuka cerstvy vzduch a tak,....velmi drzim palce...