Za ako dlho sa vam podarilo otehotniet?

Príspevok v téme: Za ako dlho sa vam podarilo otehotniet?
usiko

AHOJTE. MAM TAKU OTAZKU.....NA KTORY POKUS, RESPEKTIVE PO KOLKYCH MESIACOCH OD ZACIATKU 'SNAZENIA' STE SA DOPRACOVALI K TEHOTENSTVU? A PODARILO SA VAM TO SPONTANNE ALEBO ZA POMOCI NEJAKYCH LIEKOV /LUTENYL.../ ALEBO INYCH HORMONOV? KOLKOROCNE STE OTEHOTNELI?

NEROBIM SI ANKETU, ALE S MANZELOM SME ZACALI A MAME UZ VIACEJ PO 30, TAKZE BY SOM CHCELA VEDIET, CO OCAKAVAT.....CI CAKAT HNED ALEBO JEDNODUCHO ANI NEOCAKAVAT SKORE TEHOTENSTVO A TAK...VED VIETE....

DAKUJEM
---------------------
Poradňa - Neplodnosť / sterilita www.zdravie.sk
Tehotenstvo - www.zdravie.sk

Súvisiaci obsah

isabella

tak zo dna na den to neslo, to je jasne, ale snazila som sa na to nemysliet a vedela som kde som len cca +-3 alebo 4 dni... ono nejde o to vediet kedy mas mat menzes, ale o to uvolnit sa... a ked to nejde, radsej ist lekarovi...
mozno mi pomohlo to, ze som uplne rezignovala, neviem, dadus hlavne klud, viem ako tazko sa s tym vyrovnava, ale aj tak to nikto z nas inak nevyriesi, ja verim tomu, ze ty aj mm ste zdravi a je to len otazka casu a psychiky a velmi ti drzim palce...

dadkaaa

je tazke na to zabudnut ked to babo chces a pochybujem o tom, ze aj Isabella zo dna na den zabudla. kravina ako Brno!

dadkaaa

pozri mirka mam z teba pocit, ze si az prilis mudra. ja nepocitam presne na dni mrchu, ale viem asi kedy ma prist, ty to nevies???
mrzi ma, ze ta tu tym zatazujem, urcite uz nebudem!
vela zdaru vsetkym!

isabella

musim dat mirke za pravdu, az ked som sa na to uplne vykaslala a ani som nevedela kedy mam menzes dostat som hned otehotnela a jedna kamaratka tiez tak asi hned tyzden po mne zistila, ze je tehu a to sme sa obe ten mesiac rozhodli, ze uz na to kasleme :-)))

mirka 23

Dadka, ked prestaneš takto počitať dni, kolko ti meška a zabudneš na to o čo sa vlastne snažite, tak potom sa ti podari, ani nebudeš vedieť ako.

isabella

teraz po styroch dnoch mozes podla mna skusit dalsi test, niektorym zenam neukaze hned tehu test, ze su tehu aj tyzden po vynechani, takze hlavne este klud ;-)

lia123

ahojte kocky , chcem sa opytat po kolkych dnoch meskania by som mala zacat uvazovat aj o tom ci nie som tehotna ??? mne meskaju uz tyzden niekto mi povie ze je to normalne, ale u mna to normalne nie je lebo vzdy mi pridu na cas ... mozno den hore dolu ... skusila som si robit este pred 4 dnami aj tehotensky ale nevysiel mi .

lia123

ahojte kocky , chcem sa opytat po kolkych dnoch meskania by som mala zacat uvazovat aj o tom ci nie som tehotna ??? mne meskaju uz tyzden niekto mi povie ze je to normalne, ale u mna to normalne nie je lebo vzdy mi pridu na cas ... mozno den hore dolu ... skusila som si robit este pred 4 dnami aj tehotensky ale nevysiel mi .

isabella

ahojte baby, ako sa vam dari?
boba, dakujem a velmi ti drzim palce aby sa to uz coskoro podarilo, ci uz prirodzene, alebo nie...
a dadka, daj vediet ako to dopadlo s tou mrchou co mala prist ;-)