Za ako dlho sa vam podarilo otehotniet?

Príspevok v téme: Za ako dlho sa vam podarilo otehotniet?
usiko

AHOJTE. MAM TAKU OTAZKU.....NA KTORY POKUS, RESPEKTIVE PO KOLKYCH MESIACOCH OD ZACIATKU 'SNAZENIA' STE SA DOPRACOVALI K TEHOTENSTVU? A PODARILO SA VAM TO SPONTANNE ALEBO ZA POMOCI NEJAKYCH LIEKOV /LUTENYL.../ ALEBO INYCH HORMONOV? KOLKOROCNE STE OTEHOTNELI?

NEROBIM SI ANKETU, ALE S MANZELOM SME ZACALI A MAME UZ VIACEJ PO 30, TAKZE BY SOM CHCELA VEDIET, CO OCAKAVAT.....CI CAKAT HNED ALEBO JEDNODUCHO ANI NEOCAKAVAT SKORE TEHOTENSTVO A TAK...VED VIETE....

DAKUJEM
---------------------
Poradňa - Neplodnosť / sterilita www.zdravie.sk
Tehotenstvo - www.zdravie.sk

Súvisiaci obsah

isabella

tak co baby, ako? uz zacinam mat pocit, ze trpim samomluvou :-DDD
mrcha teda ani vcera ani predvcerom neprisla, tak este do stvrtka ju budem urcite cakat, som zvedava...
posledne noci sa budim a chodim curat, ale radsej si na zaklade toho este nenamyslam, ale tak v kutiku duse dufam... este dnes budem intenzivne cakat :-))) ja sa zasa priebezne ozvem, len nechcem kazdy den pisat, ked nemam nic nove, resp. ked tu nikto iny nepise :-DDD

isabella

tak baby ako? co nove? ja som dnes prvykrat po dlhej dobe nakukla do svojho menstruacneho kalendarika a zistila som, ze ms mam vypocitanu na utorok, ale kedze mavam kratsie cykly tak bud zajtra, alebo pozajtra, no a v tom najdlhsom pripade na stvrtok, tak ma caka par dni cakania, ze ci to pride a ci nie...
priebezne sa ozvem

usiko

kate, podla mna si jasna...test sa robi az po 5 dnoch meskania, aby si mala dost hcg hormonu na detekovanie tehu...takze este pockaj.....mne bolo takisto....

isabella

teraz som si to precitala este raz... no urcite cakaj ci ti pride menstruacia, ak ti stale nepride tak si za tyzden sprav este jeden test a uvidis, ale snaz sa na to nemysliet, aby si v pripade negativneho vysledku nebola privelmi sklamana

isabella

ahoj kate, asi sa na to privelmi upinas a vsugeruvas si priznaky... ako dlho sa snazite? ja som si v prvych mesiacoch snazenia tiez zoparkrat cosi vsugerovala... musis na to hlavne nemysliet, lebo sa z toho zblaznis, vazne

kate84

Ahojte, s priatelom sa snazime o babatko.. posledny tyzdnen velmi intenzivne citim pachy, vadia mi, proste mi to smrdi, ked niekto vari.. tak isto ma boli aj chrbtica a mam pocit naduteho brucha uz asi 2. tyzden, tak isto aj taku hnusnu chut na jazyku ked sa rano prebudim a blby pocit od zaludka, ze neviem ci sa mam najest, alebo co so sebou robit. Velmi casto chodim na WC, aj kazdu hodinu skoro.Poslednu menstruaciu som mala iba 2 dni, aj to slabsiu. Dalsiu menstruaciu som mala dostat vcera, nedostala som, zatial ani dnes. Vcera som si spravila test a zostala som sklamana, lebo tam bola iba 1 ciarka.
Myslite si, ze mozem byt tehotna???Alebo tieto priznaky mozu byt iba psychickeho charakteru, ze tak tuzim po babatku, ze si to uz mozno namyslam, ze mi je blbo... dakujem

kate84

Ahojte, s priatelom sa snazime o babatko.. posledny tyzdnen velmi intenzivne citim pachy, vadia mi, proste mi to smrdi, ked niekto vari.. tak isto ma boli aj chrbtica a mam pocit naduteho brucha uz asi 2. tyzden, tak isto aj taku hnusnu chut na jazyku ked sa rano prebudim a blby pocit od zaludka, ze neviem ci sa mam najest, alebo co so sebou robit. Velmi casto chodim na WC, aj kazdu hodinu skoro.Poslednu menstruaciu som mala iba 2 dni, aj to slabsiu. Dalsiu menstruaciu som mala dostat vcera, nedostala som, zatial ani dnes. Vcera som si spravila test a zostala som sklamana, lebo tam bola iba 1 ciarka.
Myslite si, ze mozem byt tehotna???Alebo tieto priznaky mozu byt iba psychickeho charakteru, ze tak tuzim po babatku, ze si to uz mozno namyslam, ze mi je blbo... dakujem

isabella

biba, ja ani neviem kedy bola ovulka, ale asi uz bola, no a teraz typujem menzes na buduci tyzden, ja to vobec nesledujem a vobec ani nedufam, aj ked clovek si v kutiku duse vzdy nahovara troska, ze uz snad hej, ale ja si to teraz akosi ani nepripustam, sklamania uz bolo dost, vykaslala som sa na to