Za ako dlho sa vam podarilo otehotniet?

Príspevok v téme: Za ako dlho sa vam podarilo otehotniet?
usiko

AHOJTE. MAM TAKU OTAZKU.....NA KTORY POKUS, RESPEKTIVE PO KOLKYCH MESIACOCH OD ZACIATKU 'SNAZENIA' STE SA DOPRACOVALI K TEHOTENSTVU? A PODARILO SA VAM TO SPONTANNE ALEBO ZA POMOCI NEJAKYCH LIEKOV /LUTENYL.../ ALEBO INYCH HORMONOV? KOLKOROCNE STE OTEHOTNELI?

NEROBIM SI ANKETU, ALE S MANZELOM SME ZACALI A MAME UZ VIACEJ PO 30, TAKZE BY SOM CHCELA VEDIET, CO OCAKAVAT.....CI CAKAT HNED ALEBO JEDNODUCHO ANI NEOCAKAVAT SKORE TEHOTENSTVO A TAK...VED VIETE....

DAKUJEM
---------------------
Poradňa - Neplodnosť / sterilita www.zdravie.sk
Tehotenstvo - www.zdravie.sk

Súvisiaci obsah

milusca

Boze, to je taky problem, aby ti dala antibiotika? ked ta palia pohlavne organy, tak s akym inym lekarom by to malo mat viac do cinenia ako s gyndosom? Prechodit zapaly nie je dobre a treba to liecit hned, mas tam bakterie. Od takej expertky by som si zobrala kartu a isla inde, mnohi gynekologovia su dobri len na preventivky, akonahle je problem - vytoky, neplodnost, stoja za figu.

To spinenie moze byt aj sucastou ovulacie.

Ked ta lekarka urgentne nezoberie, aspon si kup ten brusnicovy dzus a vela pi. V lekarni su aj brusnicove tabletky na mocovy trakt.

Sex Godess - mozno porucha cyklo, mozno si aj tehotna, ked ti menzes nepride do dvoch tyzdnov po tom, co si ho cakala, tak skoc k lekarovi. Ja som akurat dnes dostala menzes, hoci som ten predosly mala 16.5., ovulaciu som mala az na 18ty den cyklu a menzes mi prisiel presne podla ovulacie, ale ja sa nepokusam otehotniet...

mrkvus

tak som bola na gynde, a on mi povedal, že gynda s tým nič nemá, že musím ísť najskôr k obvodnej, a ona ma potom pošle... asi k urologovi, alebo kde... ale už to tak nepáli... ale špiním stále, som z toho nešťastná :-(

dadkaaa

Mirka ja viem, ze si to nemyslela zle :))
Ja som len jednoducho nestastna, to je vsetko. O par tyzdnov idem na dovolenku, tak zahodim to, co ma trapy a oddychnem si a uzijem :)
cauko

mirka 23

Dadka, ale ja som ti to v dobrom. Ja som napr. nevedela ked dostanem, vedela som len približne. A ver tomu, že po roku som prestala čakať, kedy babo pride, lebo by som sa scvokla. A vidiš, sme v poriadku aj ja aj manžel a podarilo sa nam to aj ked po dvoch rokoch. Proste babo pride kedy ono chce, nie kedy my chceme. Uvidiš.

milusca

Nutkanie na mocenie a palenie pri poceni indikuje len jedno - zapal mocaku. S tym by som sa nezahravala, skoc na gyndu, daju ti antibiotika. Okrem toho pi mnoho tekutin, idealny je brusnicovy dzus.

mrkvus

Ahojte kočky.

Mám taký problém.
Dnes mám 14 deň cyklu, a už od pondelka mám veľmi silné nutkanie na močenie, cca každých 10 min, pol hodka, ako kedy, a pri močení ma to veľmi páli, a aj špiním. Nechápem, čo by to mohlo byť... preto by som Vás chcela poprosiť, ak ste takéto niečo mali aj vy, napíšte čo to bolo a tak... nechcem hneď letieť k dr.... radšej počkám, ale už začínam premýšľať, aby to nebolo niečo vážne.. ďakujem Vám za hocijakú radu.

milusca

dadkaaa manzel bol na spermiograme? Keby som osobne za pol roka neotehotnela, toto by bola jedna z prvych veci, co by som podstupila.

Sex Godess

Rada by som vedela, ako je to mozne, ze od ovulacie, ktora bola 22 maja, som nedostala menzes, ale test ukazal, ze tehotna nie som. Nechapem tomu. Zle mi nebyva, nerozumiem tomu.