Ahojte!
Začínam s chudnutím a tak by som bola veľmi rada ak by sa našlo nejaké dievča-žena ktorá by do toho šla so mnou. Viacerým sa chudne ľahšie.:)Mohli by sme tu každý deň písať čo sme jedli, čo pili a ako cvičili a každý druhý týždeň si merať hmotnosť.Bolo by to zaujímavejšie a šlo by to ľahšie. Nájde sa teda niekto kto ide do toho? :)
Schudnime spolu do leta :)
Budem sa hlasit priebezne s mojimi pokrokmi :))
Majusenka aj ja som v škole strašne dlho škola končí o 15:45 a domov chodím o 16:30 ale vždy večer si nachystám nejaké ovocie- desiata a obloženú grahamovú žemľu a hneď keď prídem domov dám si jednu mrkvu na olovrant a o 18:15 máme väčšinou večeru..takže ti môžem povedať že stihnúť sa to určite dá.. a neprežieraj sa preto že nemáš priateľa.. snaž sa mať figúru preto aby si sa páčila iným chalanom-chlapom
len u mna je problem ze byvam dlho v skole, a potom ked pridem domov tak zjem vsetko na co mam chut a v dost velkom mnozstve.. Pretoze sa mi to proste chuti.. A ked je dobry obed tak moja porcia zrovna mala nie je.. Pokym som mala priatela tak to bolo take ze som sa o dost viac krotila lebo som sa mu chcela pacit nno teraz uz nie a mne to akosi zacalo byt jedno no povedala som si STOP ... Chcem schudnut.. !!! BAby dufam ze sa mi to podari.... Ved 5 kil nie je az tak vela nie??
Majusenka za mesiac to určite dáš :) stačí odolať to mu sladkému, piť 3 litre vody, jesť 5 krát denne a odolávať mastným a vyprážaným jedlám :) A kedže už máš tú permanentku tak uvidíš že výsledok sa dostaví len treba odolávať
no ja mám 173 a pred 3 týždňami som vážila 74KG...(oblečená a najedená po obede, aby som videla realitu ako to so mnou je).ale teraz mám 69kg...chudneme s priatelom spolu..kto dá viac kíl za mesiac dole tak ten druhý mu kupuje odmenu zato..tak dúfam že vyhrám..:D...dík za vzatie do partie ;)...nedala som si pozor čo jem a kedy jem a pekne za rok aj pol sa to z 61kg obratilo na 74kg...ale verím že to pôjde dole...ved v lete sa človek viac odhaľuje ako zahaľuje a vidno toho dakedy viac (faldy na bruchu) ako si myslime
ahojte baby pridavam sa, mozem ?? :)) Ja mam 170 cm a 63 kil.. potrebujem sa vratit na svojich 58 co som mala v lete,.Snazim sa no moc to nejde. Tazko odolavam sladkemu ... Ale mam uz doma permanentku na plavaren dufam ze mi to troska pomoze.. Je pravda ze v lete mi chuti jest ovelaaa menej ... Za kolko sa da schudnut 5 kil co myslite????
Ovecka, samozrejme poď medzi nás :) T plánuješ koľko schudnúť? Koľko máš teraz kg a výšku?
Endiska sladké si daj keď máš chuť (pokiaľ ju nemáš každý deň a desať krát) daj si niečo sladké ku raňajkám alebo na desiatu.. potom to skús už obmedziť.. Pi aspoň 3 litre vody denne, uvidíš že ti chudnutie pôjde ľahšie, nemusíš krkolomne cvičiť, stačí ak máš možnosť sa ísť prejsť- neísť autom ani autobusom tam kam dôjdeš aj peši. a Skús jesť pravidelne, nebudeš až natoľko hladná..
Čaute baby tak čo ako sa zatial dnes držíte? Weronička prosím ťa papaj viac, hentým spôsobom určite neschudneš (overené)normálne si daj na raňajky rožok (CELOZRNNÝ,GRAHAMOVÝ)s nejakou salámkou, zeleninoua poprípade maslo alebo syr..desiata ovocie, na obed zjedz niečo teplé či už polievku alebo druhé, na olovranť hoc aj jednu mrkvu a na večeru si daj či už nejaký jogurt alebo nejaké podusené mäso ,alebo nejaký zeleninový šalát s polkou rožka :)
Ak mozem tak sa pridam tiez :) tak pre info mam 18r., 165cm a 60 kg... a chcela by som tak 53... "chudnem" uz asi tyzden - dva, ale nemozem sa premoct cvicit :( a sladke si nie a nie odpustit (hlavne na obed... naobedujem sa a potom zacnem mat straaasnu chut na sladke...) a napr. dnes som jedla rano vlocky s mliekom, desiata banan, obed cicer s kuskusom (a 2 jogurty a lyzicku medu a 4 kocky cokolady :( ) ... olovrant nemam (viem ze by som mala ale nestiham...) a na veceru budem mat asi rybu so zeleninou (a druhu veceru mozno kefir..) a aspon dnes si zacvicim, vecer idem na fitloptu, tak uz sa tesim (len skoda ze je to az tak vecer....) a ako ste sa dnes drzali vy?