Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Schudnime spolu do leta :)

Príspevok v téme: Schudnime spolu do leta :)
Nikka18

Ahojte!
Začínam s chudnutím a tak by som bola veľmi rada ak by sa našlo nejaké dievča-žena ktorá by do toho šla so mnou. Viacerým sa chudne ľahšie.:)Mohli by sme tu každý deň písať čo sme jedli, čo pili a ako cvičili a každý druhý týždeň si merať hmotnosť.Bolo by to zaujímavejšie a šlo by to ľahšie. Nájde sa teda niekto kto ide do toho? :)

potkanica

ach baby ani si neviete predstavit ako ja chcem chudnut, ale stale si myslim ze je to u mna nemozne...aj ked jem dobre a zdravo a aj cvicim ide to straaasne pomaly :(...ale musim vydrzat no :)

ovecka83

úplne súhlasím..pridávam sa ku skupine..treba chudnúť už teraz a hlavne zdravo a nie v maji či júni sa spamätať, že kolo brucha máme nedobrovoľné nafukovacie koleso čo sa nedá sfúknuť.... ja chudnem už od nového roku po tom čo som sa postavila na váhu...ten zúfalý krik bolo počuť asi aj k susedom..beriete ma do partie?? :D

Weronička :D

Cawte baby ja sa tiez snažím schudnut dnes som zjedla jedno kiwi, cerealny rohlik so salamou a uhorkou a este budem jest nejaky jogurt a na veceru tiez nieco take lahke...myslite ze jem dost a veceriam o siestej

Lenkaje

prdelka :-)

ja som si na ranajky musim dat nieco "pevnejsie" ako je len ovocie, lebo vecer ma chyti neskutocny hlad, ja mam dnes jogurtovy napoj Activia, niekedy si k nemu dam celozrnne pecivo, ale dnes som bola leniva ist do obchodu :-) na obed mam zmiesane varene zemiaky s cottage cheesom, mnam uz sa tesim na obed :-)

Lenkaje

ahojte,
dakujem za povzbudzujuce odpovede :-)
co sa tyka cvicenia moj problem praveze je ze vela cvicim a malo jem :-)

ale dnes uz ziadny keksik :-)

prdelka :)

INAC MINULE SOM pozerala relaciu kde bol rozhovor s nejakou trenerkou ktora hovorila ze s babami co s nimi cvici je dohodnuta ze pocas tyzdna ziadne sladke ani mastne nejedia, ze to vydrzzia a potom ze sobota je den kedy sa moze vsetko :) samozrejme s mmierou :D ze to je o psychike a ze vacsina zien aj ked tda vydrzi do tej soboty tak si bud da strasne malo nezdravych alebo ziadne :)) to len tolko moj prispevok drzim paste

prdelka :)

ahojte babulky, pridavam sa :) akurat papkam kiwi na ranajky, asi 4 ich mam :D a kavu s mlieckom mnami mnam :)
takze kolko si davate predsavzatie ze date dolu ak sa smiem opytat? :)

BTW: od piatku bude mat stepper taky bocny, myslite ze to je dobra vec? :) inac carnitin, dajte si pozor, lebo ja som si kupila v sportovom obchode a neviem ci tam bola prilis velka koncentraia alebo cim to bolo ale bolo mi z neho vzdy strasne zle takze s aporiadne poradte s predajcom :)

Nikka18

Ahoj Megy :) a ty si teda necvičila nejako že by z teba lial pot? Tak to je paráda..a tebe šli ako dole centimetre? Mohla by si to aspoň približne napísať? Na čom s zmenu badala najviac? Dnes si čo papala? :)

megy0071

Ahojte baby,tak ten L-Carnitíne musí byt označený číslom 25000 a dáva sa pred cvičením.Kúpite ho v športovom obchode.Pomáha pri cvičení odburávať tuk.
Tie kilá som dala dole tak za 8mes..ani neviem,najskor som chudla hlavne do dovolenky,aj tam som sa držala,jedla som pravidelne aj malú sladkost som si pri večeri dala.Do dovol.som schudla 10kg,tam som pribrala len 1kg,čo je super,lebo to bola dov.All inclusiv,ale išli dole centimetre.No hlavne sa baby pomerajte,lebo tie rozmery boli pre mna najdoležitejšie.Odvážila som sa na začiatku a potom až pred dovolenkou.Cez leto tie kilá išli samé dole,lebo pravidelnou stravou som metabolizmus naštartovala a to som už necvičila,iba do dovolenky.
No a malá rada,dajte si jedlo na malý tanier a zapisujte si čo zjete,budete vediet kde robíte chybu.:-))