Ahojte!
Začínam s chudnutím a tak by som bola veľmi rada ak by sa našlo nejaké dievča-žena ktorá by do toho šla so mnou. Viacerým sa chudne ľahšie.:)Mohli by sme tu každý deň písať čo sme jedli, čo pili a ako cvičili a každý druhý týždeň si merať hmotnosť.Bolo by to zaujímavejšie a šlo by to ľahšie. Nájde sa teda niekto kto ide do toho? :)
Schudnime spolu do leta :)
Lenkaje tak si deň vopred nachystaj jedlo a na druhý deň si len jednoducho, či už na mobile alebo na hocičom inom nastav budík na určité pravidelné doby a vtedy si to spapaj.. :) a ten keksík, pre ten sa netráp.. ber to tak že radšej si si hentak dala polku keksíka ako keby si to mala ešte týždeň v sebe držať a zjesť 3 také keksíky :)uvidíš že keď začneš papať a dostatočne veľa piť že to pôjde samo :) (samozrejme občas si treba aj zacvičiť ;] ) a keď sa takto zapojíš do nejakého fóra, uvidíš že ti to pôjde o moc ľahšie :)
ahojte, tak fajn sa citaju vase prispevky, ale keby clovek mal taku pevnu volu, moj aj najvacsi problem je sa donutit jest, stale hladoviem a iba priberam a priberam... :-( ja som na tom trochu horsie ako vy mam 164 cm vysku a 72 kg a nie a nie dole... najhorsi je vecer, kedy sa velmi malokedy ovladnem a nejem uz vecer...
ale bola som vcera aj dnes cvicit, na zajtra mam uvareny obed varene zemiaky so syrom... aj ked dnes som zhresila dala som si okolo siestej pol keksika
:-((
Ahoj Jully :) Jasné že môžeš ,je super že si sa rozhodla schudnúť :) Najskôr by si si mala upraviť podľa mňa to stravovanie - 5 -krát denne, vylúčiť sladké, mastné a slané (skús soliť bylinkami), 3 litre vody denne, veľa zeleniny a aj to ovocie.. popritom sa môžeš tak týždeň chodiť každý deň prechádzať- rezkým krokom- a posilňovacie cviky prídu až ke´d schudneš z tuku, pretože svaly by cez tuk bolo len ťažko vidno.. tak každý večer alebo raz za čas sa tu môžeš prísť podeliť o to čo si jedla a ako pokračuje chudnutie :)a ak máš ešte nejaké otázky, sem s nimi..
Ahojte baby
Ja by som sa tiež rada pridala ak môžem.Od zajtra.Schudnúť som sa pokúšala už často,a raz mi to aj vyšlo neviem akým spôsobom 5 kíl,tuším za 3týždne ale neviem akým zázrakom.Viem len že som nejedla pečivo.Chcela by som začať cvičiť pravidelne.Myslíte že švihadlo a brušáky by pomohli na brucho a nohy,zadok,ruky...ešte k tomu zdravšie stravovanie?hm?
Mám výšku 160 cm,56kg a chcem to minimálne na 50...
:)
Betik no nehnevaj sa ale akože žiadna večera???čo takto si dat zeleninku so syrom na večeru, k tomu kusok pečiva...lebo inak v tvojom jedálničku som žiadnu zelenninu nevidela.
žiadna večera - tak to ti zaručí akurát tak schudnutie a následné nabratie kil.
baby nezabudajte večerať, ved hádam sa nechcete stravovat už celý život tak, že si nedáte večeru??? to nie je zdravééé...schudnut možno schudnete, ale akonáhle začnete jest večeru tak priberiete.
myslíte že si môžem dať na raňajky : hrsť cornflakes (bez príchute),hrsť ovsených vločiek, zaliať to bielym jogurtom a nakrájať si do toho štvrťku banána? nie som si istá..
no Suz , normálne ti závidím samozrejme v dobrom :) a aké cviky si napríklad cvičila? Posilňovacie, či kardio cviky?
co som pre to urobila?
-jedla som 5 krat denne
-pila som dostatocne mnozstvo tekutin minimalne 2 litre cistej vody, nesladene caje
-zo zaciatku som necvicila, potom 3 krat do tyzdna ale neprehanala som to ze by az zo mna tieklo a nevladala sa na druhy den postavit
stravovanie:
doobeda : sacharidy, zelenina, ovocie, sem tam sladke,
obed: klasicky obed okrem sladkych jedal
poobede: bielkoviny, zelenina
jedalnicek:
R: rohlik so sunkou, rajcina
D: velke jablko
O: dusene kuracie prsia, ryza
O: jogurt
V: karfiol na pare so syrom a sunkou
pitie: pol litra ceju, 1.5 litra vody
miery pred a po
pas 78/64
boky 94/80
zadok 105/92
stehna 62/52
Potkanica mám rovnakú váhu a výšku ako ty, takže si viem predstaviť ako sa cítiš..a aj ja si plánujem užiť leto, a to naplno..žijem totiž momentálne v Anglicku (ešte s mamou sme sem šli) a tak chcem prekvapiť kamošov že čo som dokázala :) a Suz, mohla by si napísať približne ako si sa stravovala a čo si robila pre to aby si schudla? Ako vyzerá 58 kg na 173 cm? a Betik.. skús si dať na raňajky nejaké celozrnné pečivko a kľudne si nechaj aj to maslo a šunku, desiata môže ostať, obed jedz normálne čo je navarené, teda pokiaľ niesu nejaké buchty na pare a podobné, ale aj to si treba dať raz za čas, lebo potom ked ťa to prepadne na budúce a neudržíš sa tak zješ dvakrát toľko.. olovrant si nechaj a skús si dávať aj večeru - nejaké bielkoviny, z toho ti nebude ťažko.. nejaké kuracie mäsko na prírodno alebo aspon ovsené vločky s bielym jogurtom.. ale uvidíš že ti to pomôže.. ale v každom prípade si myslím že tebe netreba veľa chudúť, maximálne 2 kilá.. možno sa ti to zdá málo, ale uvidíš že tie kilá dole bude vidno :)
a este som zabudla vaha 51 vyska 164 a miery : 84:63:89