Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Schudnime spolu do leta :)

Príspevok v téme: Schudnime spolu do leta :)
Nikka18

Ahojte!
Začínam s chudnutím a tak by som bola veľmi rada ak by sa našlo nejaké dievča-žena ktorá by do toho šla so mnou. Viacerým sa chudne ľahšie.:)Mohli by sme tu každý deň písať čo sme jedli, čo pili a ako cvičili a každý druhý týždeň si merať hmotnosť.Bolo by to zaujímavejšie a šlo by to ľahšie. Nájde sa teda niekto kto ide do toho? :)

ovecka83

s tým cukríkom som odpovedala jully :)..ja sladké nemám rada ani čoko ani cukríky...nesladím si ani kávu ani čaj.....ale ved sa hovorí, že mlieko je vlastne považované za jedlo...čiže som akokeby jedla :)

Nikka18

Ovecka papaj večer, aj keď nemáš chuť.. daj si aspoň nejaký ten jogurt, keď nič iné..a ten cukrík, ak tak len doobeda , ale porozmýšľaj či je ten cukrík nutný.. dá sa žiť aj bez neho ale radšej jeden cukrík ako celá čokoláda :)

ovecka83

no cukrík je v pohode, ale nie večer..ja mám jednu zásadu, že sladké jem len doobeda ak mám chuť..patrím ale medzi ľudí, čo nemajú v láske sladké...treba jesť každé 4 hodky

jully

Jój baby,tak ja som dnes na raňajky spapala celozrnný chlieb so syrom,šunkou a uhorkami.Na desiatu to isté,potom ešte mandarínku a malý keksík,obed som mala o 15 30 lebo skôr sa nedalo,a to bola ryža zo zeleninou a pol špekačky.Potom ešte asi dve jednohubky na večeru lebo hladná som nebola,ale myslím že by som mala viacej piť,aj keď čajov pijem veľa,ale niekedy to nestačí...a myslíte že keď si dám cukrík tak to je zle?

ovecka83

ahoj Nikka18..ja som na olovrant zjedla 4 malé mrkvy, pár slnečnicových jadierok a teraz na večeru len hrnček mlieka.nemám hlad akosi..no ja sa vážim vždy v sobotu...ráno nalačno... a potom sa odmeriam, lebo niekedy váha ostáva len v páse a na bokoch to ide dole

jully

Jój baby,tak ja som dnes na raňajky spapala celozrnný chlieb so syrom,šunkou a uhorkami.Na desiatu to isté,potom ešte mandarínku a malý keksík,obed som mala o 15 30 lebo skôr sa nedalo,a to bola ryža zo zeleninou a pol špekačky.Potom ešte asi dve jednohubky na večeru lebo hladná som nebola,ale myslím že by som mala viacej piť,aj keď čajov pijem veľa,ale niekedy to nestačí...a myslíte že keď si dám cukrík tak to je zle?

Nikka18

Takže po večeri (hovädzie mäsko+šťava, zemiaky, zeleninová obloha)a moja váha je 73kg ,takže konečne viem na čom som, keďže doteraz to bol viac menej odhad.Kedy si mám zmerať váhu nabudúce? Týždeň? Dva?

Nikka18

Ovecka tak to ti ide zatiaľ veľmi dobre, držím palce, čo zatiaľ pre to robíš? A naozaj, kôli letu sa chudnúť oplatí. Verím že stávku vyhráš a budeš úspešne pokračovať..