Schudnime spolu do leta :)

Príspevok v téme: Schudnime spolu do leta :)
Nikka18

Ahojte!
Začínam s chudnutím a tak by som bola veľmi rada ak by sa našlo nejaké dievča-žena ktorá by do toho šla so mnou. Viacerým sa chudne ľahšie.:)Mohli by sme tu každý deň písať čo sme jedli, čo pili a ako cvičili a každý druhý týždeň si merať hmotnosť.Bolo by to zaujímavejšie a šlo by to ľahšie. Nájde sa teda niekto kto ide do toho? :)

ovecka83

a nie len jahody..ananas je fajn, mango, žltý melón, kiwi...liči, pomelo...ak ťa chce v chudnutí podporiť tak by k tomu tiež mal pristupit inak ako sladkostami...

ovecka83

no nemusim schudnut ale chcem aby som mala dobrý pocit v lete a nemusela skrývat svoje speky za voľné tricka a chcem sa dostať na moju váhu 58 čo som mala kým som to prestala strážiť...no hej nemusim sladke ale zato ja mam velmi rada slanosti (hranolky, tycinky, čipsy a pod.)

ovecka83

no nemusim schudnut ale chcem aby som mala dobrý pocit v lete a nemusela skrývat svoje speky za voľné tricka a chcem sa dostať na moju váhu 58 čo som mala kým som to prestala strážiť...no hej nemusim sladke ale zato ja mam velmi rada slanosti (hranolky, tycinky, čipsy a pod.)

Nikka18

Tak popros frajera že nech ti kúpi nabudúce jahody, to je tiež pekné od neho a sú určite lepšie pre tvoje chudnutie ako nejaký keks :)

Nikka18

Ovecka to o tom mlieku to je pravda že je to potravina a nie pitie..a závidím ti že niesi "na sladkosti" aj sa teda čudujem že musíš chudnúť..

Nikka18

jully tak pokiaľ to je možné tak si nekupuj žiadne sladkosti, tak potom keď dostaneš chuť nebudeš mať zjesť akú sladkosť alebo skús celý deň pravidelne piť a jedť a táto chuť ťa podľa mňa zďaleka obíde.. viem čo hovorím... ja som si bez sladkosti nevedela predstaviť deň.. zjedla som aj 4-5 sladkostí denne.. nehovorím o tom že občas šli dole aj dve čokolády.. ale teraz som už tretí deň úspešne bez sladkostí (nerátam cukor v ovocí, ktoré jem) a nejak ani nepociťujem chuť do sladkého, je to len v tom že som konečne začala jesť pravidelne a piť 3 litre denno denne

jully

pol litra vody v škole,pol litra doma,a približne 3 čaje denne.Ja viem mala by som pridať,a od zajtra aj pridám!si vezmem dvojlitrovku plnú vody a do dna vypijem v škole!...:D a ten keksík...:( keď mi ho frajer doniesol že aha čo pre teba mám,a ja že mňám to je môj obľúbený z lídla...tak ako sa dá odolať?:( ešte aj tomu jeho pohľadu očakávajúc obrovskú radosť z posraného keksu...:D

jully

nie nie je nutný,ale mňa v poslednom čase strašne popadne chuť na sladké práve večer :( čo s tým?je to hnusné...