Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Schudnime spolu do leta :)

Príspevok v téme: Schudnime spolu do leta :)
Nikka18

Ahojte!
Začínam s chudnutím a tak by som bola veľmi rada ak by sa našlo nejaké dievča-žena ktorá by do toho šla so mnou. Viacerým sa chudne ľahšie.:)Mohli by sme tu každý deň písať čo sme jedli, čo pili a ako cvičili a každý druhý týždeň si merať hmotnosť.Bolo by to zaujímavejšie a šlo by to ľahšie. Nájde sa teda niekto kto ide do toho? :)

betik

no taak ja sa velmi nechvalim s tym ako schudnem lebo to nie je prave najzdravsie:D tak ja jem takto:
r: rozok s maslom salamou a pol litra caju
d: 2 jablka alebo jedno
o: to co je navarene, bud polievka alebo druhe
o: jablko
a to je vsetko a vela cajou a vody

suz

potkanica urcite to do leta zvladnes ja som schudla za necelych 5 mesiacov pri vyske 173 cm zo 73.5 kg na terajsic 58 kg ktore si uz pomalicky rok drzim :)

drziiim palce kocky :) a len sa nedavajte na diety 90 dnova, mliecna a tak dalej..tadial podla mna cesta nevedie..lepsie je chudnut zdravo, pomaly ale isto a bez jojo efektu :)

potkanica

no ja chcem strasne schudnut do leta lebo si ho idem poriadne uzit!! silna motivacia pre mna :D...no ja meriam 172cm a vazim 73kg :(...chcela by som ist na 62kg takze ma caka 11kg...ale neviem mam taky poct ze to dam!...mam chut cvicit a zdravo sa stravovat...musi to vyst!...drzim vam holky palce :)...

Nikka18

Megy.. no to je perfektné že tvoj manžel chce chudnúť s tebou :) a to za akú dobu si schudla tých 15 kíl? A k tomu L-Carnitin.. pomáha ti to? Ako sa po užití cítiš? Badáš nejakú zmenu? A ako sa to celé vlastne užíva? Ešte nikdy som neskúsila žiadny hentaký doplnok.. tak to budeš mať super 57kg na 167cm.. tých 10 kg to dáš ľavou zadnou, len treba veriť a neprestať :)

megy0071

Ahoj:-))
Moja výška je 167 a váha teraz 67kg.Ples máme 6.2.ale,ja som si dala ciel do leta.Už so chudla pred dvoma rokmi a schudla som 15kg,len nom upustila s pravidelného stravovania a vyžierala som aj sladké..Teraz sa mi trochu lepšie chudne,lebo sa pridal aj manžel.
Dala som si pred polhod.L-Carnitin,tak idem cvičiť.

Nikka18

Ahoj Megy :) Je super že sa tu postupne pridáva toľko odhodlaných báb :)a kedyže máš ten ples? Chceš v chudnutí pokračovať aj potom dúfam... :) A ako si sama povedala - každá rada je dobrá :)MOžem vedieť tvoju momentálnu výšku a hmotnosť? :)

megy0071

Čaute baby!
Tak ja tiež chudnem,lebo som si povedala DOSŤ!Donútil ma ples,ale chcem aj tak schudnúť.Začala som začiatkom roka,už mám 3kg dole,ale potrebujem zhodiť 10kg.No možme si vymieňať rady,každá dobrá.

Nikka18

Čauko Mima :)začni s nami pekne pravidelne papať cvičiť piť a uvidíš že výsledky sa dostavia.. od dnes sa začalo.. teda minimálne ja.. ale ako čítam tak viaceré.. aj ty môžeš s nami.. ak máš možnosť tak tu môžeš každý večer napísať čo si papala koľko vypila a ako cvičila.. a uávidíš že ti to pôjde ľahšie.. :)

Nikka18

Och no som neskutočne nadšená že sa nás tu našlo toľko :)
Lenkaje: presne to je aj môj prípad.. po týžni si poviem.. a šak.. ta čokoladka mi nemože ubližiť.. a ani ten nanučik.. a vlastne kebyže si tám aj z tej torty tak sa nič nestane.. a vlastne čo.. žžačnem budúci týžden.. kašlem na to schudnem inokedy.. tak to šlo u mňa :D Plán je asi taký že by sme sa tu mohli v určitom čase každý deň stretnúť.. pokecať čo sme jedli a podobne .. boli by to veľmi motivijúce podľa mňa sledovať ako aj ostatné baby chudnú :)a ženy sú raz také že vždy chú byť lepšie ako kamošky... tak toto by nám mohlo pomôcť.. tak to oblečenie.. to vie vystresovať.. pretože na tele to viac menej nevidno lebo to ide priebežne a to si neuvedomuješ.. ale tie rifle.... to je masaker na nervy...
Sydney: čauko.. tak to ti verím tam ani nemáš nejakú možnosť isť si zašportovať a tak..a inak, nech aj kamošky napíšu.. čím viac, tým lepšie.. a presne.. leto si chceme užiť! na to nezabudajte..
Potkanica: to slané je na tom rovnako ako sladké, ak nie aj horšie, keďže zadržiava tú vodu v tele.. ale treba sa premahať.. niekde som čítala že by sa mali dávať bylinky a že to chutí aj podobne keď si na to zvykneš :)
Naomi: super držím palce.. :) len tak dalej.. musi to byť super pocit tie prve kilečká.. s nami sa to určite podarí..
betik: blahoželám.. čo si zatial pre to urobila?
dosť som sa rozpísala ale tak čo už...
no a poďme do toho napíšte vašu terajšiu hmotnosť výšku a vytúženú hmotnosť.. nehanbite sa.. a napíšte pravdu bude to aj pre vás lepšie ked budete vedieť na čom reálne .. tak a píšte čo ste dnes papali :)