Ahojte!
Začínam s chudnutím a tak by som bola veľmi rada ak by sa našlo nejaké dievča-žena ktorá by do toho šla so mnou. Viacerým sa chudne ľahšie.:)Mohli by sme tu každý deň písať čo sme jedli, čo pili a ako cvičili a každý druhý týždeň si merať hmotnosť.Bolo by to zaujímavejšie a šlo by to ľahšie. Nájde sa teda niekto kto ide do toho? :)
Schudnime spolu do leta :)
Blondynka nejdem vyrývať ale podľa mňa nemáš správny jedálniček, celý deň poriadne nič neješ a večer sa napcháš? To je trošku nesprávne podľa mňa.. ale ak to tebe pomohlo tak ok..
Ja len poradim co som skusala : Rano som sa odvazila a do vecera som nemohla pribrat viac ako 1kilo.
Ak som napr o piatej mala uz o kilo viac nejedla som. Ale prv som na sebe zistila ze ked priberem cez den nad kilo neschudnem do rana ani stvrt a ked len do kila som na brala tak som po trosicke chudla bud o stvrt kilo alebo i o pol..
Ale potom sa to ustalilo a nevedela som schudnut viac este ako som chcela, a to slo potom dole akonahle som na jedlo nemyslela a jedla az ked skvrka v brusku:D
no tak to je zaujímavé :) skúsiť to môžem.. ja si niečo také vravím pri mojej 40 minútovej ceste do školy a 45 minútovej ceste zo školy domov.. a myslím že na začiatok mi ten pohyb úplne stačí.. oprav ma ak sa mýlim.. Ale každopádne v tej psychike.. ak si budeš od začiatku vravieť že to nezvládneš tak dostaneš depku "zožereš" všetko sladké a je po chudnutí, ale ka tomu veríš tak ťa to štartuje do toho aby si šla stále ďalej :)
Ahoj Nika.
Tak ja cvičím 6x do týždna a to tak,že sa potím.Najskor posilňovacie cviky a potom aerobne,dobrý je bicykel.Trvá mi to minimálne 1h,ale aj viac,ako sa mi chce a podla času.Odporúčam prečítať www.karabinos.sk-knihu odkazov.Tam sa dozviete ako cvičiť a on radí takto.Vy ste tu zrejme všetko mladé baby,vám to ešte dobre spaľuje,tak vám sa aj bude ľahšie chudnúť.Tak tie cm.najskor idú dole hlavne tam kde to ani nechcem a to prsia:-((a vrch tela a až potom problémové partie.No ja potrebujem dostať preč pneumatiku,tak dosť cvičím na brucho,ale cvičím celé telo,tuku je dosť.
Baby a na salámy,klobásky a údeniny zabudnite,to sa ukladá ako tuk.Tiež biele pečivo zameňte za grahamové a na raňajky len 1ks.
Centimetre pojdu,len to nieje hneď.
bodynka šak to je super že si nakukla..možes nám pomocť s radami
Dievcata, prepacte, len som nakukla. Citam o keksiku. Pokial mate chut na sladke tak si ho dajte! Ako som to robila ja, ked som chcela keks tak ok ale bol miesto ranajok- teda to som vymenila za jedlo. Alebo bol vecer miesto vecere.
Dievcata ja som schudla cez 20 kil a slo to dole az ked som prestala na jedlo mysliet!
Moj dnesny jedlnicek obsahoval: O 9 kava..cesta do obchodu..12 som jedla croasant s kavou. A az vecer som si dala po siestej veceru, meso a kapustu. Proste nemyslim na jedlo nechyba mi.
A max jem 3 krat denne. A vaha sa mi drzi.Ked som chcela chudnut jedla som ovela viac lebo som furt myslela na jedlo.
preco ved aj taky ananas je fajn a viac sa z neho naješ a je lacnejší teraz ako jahody
nikka verím že sa podarí..treba tomu veriť...ráno vstávam s tým, že aj dnes budem chudnúť usmejem sa na seba stisnem moje speky na bruchu a poviem im že do leta nech su prec..je to v psychike...raz robili jeden vyskum čo som čítala...v jednom hotely rozdelili upratovačky do 2 skupín a odvážili ich...prvú skupinu poslali len tak upratovať ako zvyčajne a tej druhej vysvetlili, že pri každom danom úkone koľko spália kalorii, čiže im povedali že pri práci, ktorú vykonávajú sa dá aj schudnúť...po mesiaci všetky odvážili opäť aj prvú aj druhú skupinu..v prvej nik neschudol dokonca pribrali...a ta druhá schudla každa žena v priemere 2 kg...podmienkou tohto testu bolo stravovať sa normálne ako doposiaľ čiže psychika vie urobiť svoje
Tak jasné, veľa ovocia je vhodnéhoo ku diéte ale tie jahody by boli aj romantické, určite viac ako keby sa zjavil medzi dverami s ananásom :D tak ale nech ti rovno donesie igelitku ovocia a zeleniny na celý týždeň, ako keby ti mal kupovať po keksíku každý deň..
jáj tak.. ale ved to nemožeš mať až taku zlu postavu teraz, nie?Tie slané veci sú tak zarovno s tými sladkosťami..a veľa toho ješ cez deň? Ja by som chcela dať tiež tak na 56-8 do leta.. myslíš že sa mi to podarí, ak mám momentálne 73?