Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Schudnime spolu do leta :)

Príspevok v téme: Schudnime spolu do leta :)
Nikka18

Ahojte!
Začínam s chudnutím a tak by som bola veľmi rada ak by sa našlo nejaké dievča-žena ktorá by do toho šla so mnou. Viacerým sa chudne ľahšie.:)Mohli by sme tu každý deň písať čo sme jedli, čo pili a ako cvičili a každý druhý týždeň si merať hmotnosť.Bolo by to zaujímavejšie a šlo by to ľahšie. Nájde sa teda niekto kto ide do toho? :)

Nikka18

Suzen, to neviem chudnem len prvý týždeň, myslíš že by som to nemala jesť? Tak mi daj prosím ťa nejake jedlo ktoré je vhodné na večeru, keďže sa domov dostanem cez týždeň až o 16:30 a celý deň nejem nič teplé.. chcem aspoň večeru teplú.. a neviem či sa dá za aktívne pokladať každý deň 80 minút rýchlym krokom..

Nikka18

Megy a ako často mám tak cvičiť? A myslíš si že je to velký problém a prehrešok ke´d som si dnes ku večeri (hovädzie mäsko, šťava,zemiaky,mrkva) dala aj asi 7 hranoliek?

megy0071

Nika neboj schudneš a pre začiatok je dobé aj to že šlapeš do školy.Potom pridaj tancovanie,alebo akékolvek hýbanie pri svižnej hudbe.Zatvor sa doma v izbe nech sa ti nesmejú a tancuj až sa spotíš,aspoň 40min.Možeš si zobrat do ruky malé činky 1kg,ale postačia aj pollitrové pet flše s vodou.Hlavne sa pomeraj,váha nieje taká doležitá,lebo najkor ide váha rýchlo,ale potom sa spomalí.Mňa malý úbytok veľa krát odradil,čakala som viac kg dole a potom som od zlosti zožrala čo by som nemala.
Ja som teraz pevne odhodlaná a aj sa mi darí.Pás -2cm...

Nikka18

Daj to na tie 2,5 až 3 litre vody denne .. a s tým cvičením.. no neviem.. nemusíš stále skákať a ostatný pohyb nieje až tak počuť.. a napríklad ja jem po olovrante hned za 90 minut večeru..takže to tiež nedodržiavam..

zubka33

a este sa mi stava, ze nevydrzim mat medzi jedlami prestavku 3 hodiny a uz po hodine napr. od ranajok si musim nieco zobnut:((

zubka33

dakujem nika za radu:) budem papat zeleninku..ale s tym tancovanim neviem ci by mali susedia pod nami radost:)
rano pijem caj alebo si vytlacim pomaranc, za cely den asi 1,5 litra cistej vody (ta mi neuveritelne zachutila) a potom vecer k telke zase caj, takze spolu nieco nad 2 litre. mala by som pit viac alebo menej?

Nikka18

Zubka tak si môžeš len tak zatancovať :) a tvoj jedálniček je správny ale skús zjesť cez deň viac zeleniny :) A koľko piješ denne vody?

zubka33

ahojte, aj ja sa k vam chcem pridaat:)) mam 20 rokov, 160 cm a 58 kil. Do plaviek by som chcela schudnut aspon na 50:( ale je to tazke ist sa niekde hybat a sportovat, ked je zima:(( nic sa neda..
myslite, ze je moj jedalnicek dobry?
R:biely jogurt, vlocky a lanove semienka
D:2 pomarance alebo grep
O:kuracie maso + fazulky
Ol:tvaroh
V:zapekane hriby so syrom a zeleninou

Nikka18

Ja som začala len teraz 25-teho Januára a neschudla.. v utorok sa odvážim tak uvidím :) Ty už máš určite tak okolo 70, ak nie aj menej..a čo si takého jedla cez víkend?