Dobrý deň stal sa mi práve malý úraz - celou silou som sa nechtiac udrela do operadla stoličky presne na zápästie - a tam mi teraz poriadne opuchla žila a trpne mi celá ruka, veľmi to bolí. Mám s tým ísť aj k lekárovi, alebo nie?
Uraz zapastia
swistica som si toho vedoma. Ale nejako tieto veci neprezivam, moj nazor je, ze peniaze boli, su aj budu. A zdravie mam len jedno a preto som ochotna urobit cokolvek, ked aby som bola zdrava, aby som sa dobre citila :) Chapem, ze kazdy to moze mat inak, ale toto je moj nazor :)
Wobenzym je liek
stana16 - je to sice mimo temu, ale neda mi to nenapisat. Si si vedoma, ze z vyplaty ti kazdy mesiac stahuju zdravotne poistenie, pripadne ak si dobrovolne nezamestnana, tak si ho dokonca platis sama?
osobne ked viem, ze mi nieco pomaha, ze nieco mi prinasa zlepsenie, taqk absolutne neriesim to, ci si to platim alebo neplatim. Ked mi nieco pomoze tak som rada, ze to pomoze aj keby to stalo kolkokolvek :)
Ninuliatko - zeby preto, aby ho pacient neplatil v celej sume, ale z väcsej casti ho preplatila zdravotna poistovna? :-)
Vyzivove doplnky si vsak kazdy musi kupit sam, ak ich teda chce jest.
Ale naco by ho predpisoval, ked je volne dostupny?
Duska ty si mala aky uraz? Myslim ked si zacala uzivat enzymy :)
Veronika - ak si pozries pribalovy letak (da sa to i na nete), dozvies sa, ze ide o vyzivovy doplnok. Ak by to bol liek, tak by ho predsa mohol predpisat i lekar. A to veru nepredpise :-)
Kamcita - ja som uzivala Mumio a to by som uz znovu nekupila.
swistica, čo viem, tak sa predáva Wobenzym ako liek a je tak aj klasifikovaný a tým pádom musí spĺňať aj prísnejšie podmienky ako nejaký doplnok :)
takze uz by si do toho nesla? alebo ako mam tomu rozumiet?
@kamcita - vplyv reklamy