Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Uraz zapastia

stana16

swistica som si toho vedoma. Ale nejako tieto veci neprezivam, moj nazor je, ze peniaze boli, su aj budu. A zdravie mam len jedno a preto som ochotna urobit cokolvek, ked aby som bola zdrava, aby som sa dobre citila :) Chapem, ze kazdy to moze mat inak, ale toto je moj nazor :)

swistica

stana16 - je to sice mimo temu, ale neda mi to nenapisat. Si si vedoma, ze z vyplaty ti kazdy mesiac stahuju zdravotne poistenie, pripadne ak si dobrovolne nezamestnana, tak si ho dokonca platis sama?

stana16

osobne ked viem, ze mi nieco pomaha, ze nieco mi prinasa zlepsenie, taqk absolutne neriesim to, ci si to platim alebo neplatim. Ked mi nieco pomoze tak som rada, ze to pomoze aj keby to stalo kolkokolvek :)

swistica

Ninuliatko - zeby preto, aby ho pacient neplatil v celej sume, ale z väcsej casti ho preplatila zdravotna poistovna? :-)
Vyzivove doplnky si vsak kazdy musi kupit sam, ak ich teda chce jest.

Ninuliatko

Ale naco by ho predpisoval, ked je volne dostupny?
Duska ty si mala aky uraz? Myslim ked si zacala uzivat enzymy :)

swistica

Veronika - ak si pozries pribalovy letak (da sa to i na nete), dozvies sa, ze ide o vyzivovy doplnok. Ak by to bol liek, tak by ho predsa mohol predpisat i lekar. A to veru nepredpise :-)
Kamcita - ja som uzivala Mumio a to by som uz znovu nekupila.

Veronika879

swistica, čo viem, tak sa predáva Wobenzym ako liek a je tak aj klasifikovaný a tým pádom musí spĺňať aj prísnejšie podmienky ako nejaký doplnok :)